Şimdi Ara

LoL Oynayanlardaki Şu Gericilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten beyler, bu kadar aşşağılamayın kendinizi. Adam oturmuş tüm gün stream izliyor sonra onu aynen oyunda uyguluyor. İzlediğin adam iyi oynuyor olabilir ama oynadığın adamlarla onun oynadığı adamlar eşit değil. Platinum olmuşum ama hiçbir fark yok. Ben de silver 5 dim bir aralar. Karşıma az diamond gelmedi. 4-5 sefer challanger geldiği bile oldu. Ünlü oyuncular da gelmedi değil. Sen Alex Ich'e karşı oynayan adam, onunla aynı seviyedesin ama hala onu taklit ediyorsun biraz geliştir yahu kendini. Cidden bu insanlar her yerde, bizim forumdan da birçok kişi dahil buna. Herolarla lig atlanılmaz, ellerle atlanılır. Platin adam geliyor queue esnasında diyor bana rengar verin rengar op. Sonra gidip feedliyor. Büyük ihtimal bir streamer izledi ve o streamır kendisi veya onun oyunundaki başka biri Rengar ile döktürdü ve o da aynı taktiği uygulamaya çalışıyor. Jungler Mundo alıyorum adam diyor neden alıyorsun mundo? Mundo picklenmiyor. Yav biraz kendi stilinizi oluşturun. Aynı şeye bağlı kalmayın. Eminim herkesin takımına rework öncesi sivir ve heimer gelip taşımıştır oyunu. Warwick ya da Mundo veyahut Karma. İşte bu adamlar kendi stilini yapan insanlar. Cidden bu lig olayı çok kötü. Silver dım Platinim hala aynı oyunlar dönüyor. Ne mi değişti? Farmlar arttı, takım oyunu arttı, flame azaldı ward arttı ama insan modellemeleri hala aynı. Bir oyun atayım diyorsun böyle adamlar yüzünden zevkim gidiyor. Yani 24 saatini lola adamış kişiler. Adam lol oynamadığı zamanlarda stream izliyor lol bilgilerine bakıyor falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 23 Kasım 2013; 20:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Gerçekten beyler, bu kadar aşşağılamayın kendinizi. Adam oturmuş tüm gün stream izliyor sonra onu aynen oyunda uyguluyor. İzlediğin adam iyi oynuyor olabilir ama oynadığın adamlarla onun oynadığı adamlar eşit değil. Platinum olmuşum ama hiçbir fark yok. Ben de silver 5 dim bir aralar. Karşıma az diamond gelmedi. 4-5 sefer challanger geldiği bile oldu. Ünlü oyuncular da gelmedi değil. Sen Alex Ich'e karşı oynayan adam, onunla aynı seviyedesin ama hala onu taklit ediyorsun biraz geliştir yahu kendini. Cidden bu insanlar her yerde, bizim forumdan da birçok kişi dahil buna. Herolarla lig atlanılmaz, ellerle atlanılır. Platin adam geliyor queue esnasında diyor bana rengar verin rengar op. Sonra gidip feedliyor. Büyük ihtimal bir streamer izledi ve o streamır kendisi veya onun oyunundaki başka biri Rengar ile döktürdü ve o da aynı taktiği uygulamaya çalışıyor. Jungler Mundo alıyorum adam diyor neden alıyorsun mundo? Mundo picklenmiyor. Yav biraz kendi stilinizi oluşturun. Aynı şeye bağlı kalmayın. Eminim herkesin takımına rework öncesi sivir ve heimer gelip taşımıştır oyunu. Warwick ya da Mundo veyahut Karma. İşte bu adamlar kendi stilini yapan insanlar. Cidden bu lig olayı çok kötü. Silver dım Platinim hala aynı oyunlar dönüyor. Ne mi değişti? Farmlar arttı, takım oyunu arttı, flame azaldı ward arttı ama insan modellemeleri hala aynı. Bir oyun atayım diyorsun böyle adamlar yüzünden zevkim gidiyor. Yani 24 saatini lola adamış kişiler. Adam lol oynamadığı zamanlarda stream izliyor lol bilgilerine bakıyor falan

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TR'den bahsediyorsan bunları yapmaları bile mucize. Normalde TR sunucusunda kasmış bir Kha'Zix Dünya'ya meydan okurcasına 1v5 yaparken stream izleyince yapamayacağını anlıyor. Ama dediğin gibi taklit etmeleri doğru değil.
  • Maokai alırken bir şey demiyorlar bende diyorum solo ya damage ağırlık bir şey alın bende damage yok diyorum dinlemiyorlar oyunda 20 canla adam kaçıyor yine ben suçlu çıkıyorum
  • Bir şampiyon üzerinde ustalaşman için önce o şampiyonu kavramalısın. Sonra o şampiyon hakkında gerçekten iyi becerisi olan insanı izleyip, yaptıklarını kapmaya çalışmalısın. En son olarak kendinden bir şey ortaya koymalısın. Dediğin yanlış. Keşke Alex Ich , Faker izleseler. Onun yerine P0gp falan izliyorlar. Oxi izliyorlar. League of Legends Diamond I ve diğerleri olarak ayrılıyor zaten. Ne zaman Diamond I oldun o zaman konuşmaya hakkın var.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Liglere göre değerlendirme yapanları da sevmiyorum. Diamond II'sin benden daha mı iyisin? Diamond I benden çok daha mı iyi? Ben hiç oynamadım mı o adamlara karşı ben bilmiyor muyum bir şey?
  • xfioramaster18 geldi aklıma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her oyunu iyi oynayan tipler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Liglere göre değerlendirme yapanları da sevmiyorum. Diamond II'sin benden daha mı iyisin? Diamond I benden çok daha mı iyi? Ben hiç oynamadım mı o adamlara karşı ben bilmiyor muyum bir şey?

Ligden başka değerlendirme yapılacak bir şey olmadığından dolayı, evet senden daha iyiyim diyebilirim. Bu oyunun "en" iyi diyebileceğin oyuncuları Diamond 1 ve Challenger kısmında. Bana göre Plat ile Silver arasında çok büyük farklar yok.
  • Hah hak veriyorum kardeşim cidden güzel yazı ama Perşhayd'ın dediği gibi başka seçeneğimiz yok ya da oturup herkesle 1vs1 yapman gerekecek :)

@Persheid1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Expungee kullanıcısına yanıt
    Liglerle değerlendirme yapıyorsun ama silver ile platin arasında fark yok? oq biz ararız seni ya np

@Expungee
    Hocam ben de bundan bahsediyorum. Ben az mı lane kaybedip oyun taşıdım? Oyun 1 vs 1 değil ki. Sen istediğin kadar midi ez istediğin kadar rakip adc'yi ez. Önemli olan kimin TF esnasında ne yaptığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 23 Kasım 2013; 21:15:10 >
  • quote:

Liglerle değerlendirme yapıyorsun ama silver ile platin arasında fark yok? oq biz ararız seni ya np

@Expungee
    Hocam ben de bundan bahsediyorum. Ben az mı lane kaybedip oyun taşıdım? Oyun 1 vs 1 değil ki. Sen istediğin kadar midi ez istediğin kadar rakip adc'yi ez. Önemli olan kimin TF esnasında ne yaptığı

Fark yok demedim. İllaki var fark. Ama çok büyük farklar yok.
    Ben Alex Ich'e karşı oynamışsam onun da farkı yok demek ki. Konumda bile bulabilirsin alexi ezdim qnqlar dı adı unutmam
  • quote:

Ben Alex Ich'e karşı oynamışsam onun da farkı yok demek ki. Konumda bile bulabilirsin alexi ezdim qnqlar dı adı unutmam

Sen bildiğini okumaya devam et. Ama buraya gelip, küçük dağları ben yarattım havasında konu açma. Mütevazi ol. "Bence" ibaresini kullan.
  • nice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Sen bildiğini okumaya devam et. Ama buraya gelip, küçük dağları ben yarattım havasında konu açma. Mütevazi ol. "Bence" ibaresini kullan.

Kendi cümlende kendinle çelişmişsin

• quote:

senin dediğin şekil ne kadar lig atlasakta oyunumuz gelişmiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Ligden başka değerlendirme yapılacak bir şey olmadığından dolayı, evet senden daha iyiyim diyebilirim. Bu oyunun "en" iyi diyebileceğin oyuncuları Diamond 1 ve Challenger kısmında. Bana göre Plat ile Silver arasında çok büyük farklar yok.

Katılıyorum. Bir kere Alex Ich'e karşı oynayıp kazanınca da pro olunmuyor. Dia I, challanger olmuş insan zaten o sunucunun en iyi oyuncularıdır bence. Bir kaç istisna olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.