Şimdi Ara

LoL oynamaya başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çevremde bu oyunu oynamış çok kişi var ama ben pek oynamadım. Dolayısıyla oynamak ve öğrenmek istiyorum. Nasıl bir oyun ? Kolay mı ? Telefon mu yoksa PC mi oynamak için ? Nedir görüşleriniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mehraba.

Oyuna başlamanı tavsiye etmiyorum,nedeni ise kitlesiydi oyunun gidişatıydı filan değil.
    Şayet rekabet seven ve belirli sıralamaya tabi tutulduğun oyunlarda ilk başladığın zaman hem oyunu hem ortamı fazla bilmediğin için eğleniceksin onun garantisini vereyim.Fakat sadece 20 levelden sonra şu tarz cümleler duymaya başlıyacaksın:
    "Smurf müsün" "Asıl hesabın tankı ne" "oyun sonu 1v1 gel oç" "Bu şampiyon çok kanser tek atıyor (oyundaki çoğu kasmış karakter için geçerlidir bu)" bazen ileri giderse olay tel no/adres vermeye kadar gider.

30 dan sonra asıl işkencen başlar:Dediğim gibi rekabet seven ve hemen işe atılmak istersen (moba tarzı bir oyunu ilk defa oynayan birisi için KESİNLİKLE tavsiye edilmez) 30. Seviye olup 20 tane şampiyonun varsa dereceli sıraların kilidi açılır.Ama aslında kilidi açılan şey dereceli değil senin sonraki hayatın boyunca hem kendin ediceğin hem de kendine edilecek olan küfür yağmuru belki oyun zevkini bozucak adamlar belki direkt takım olarak bozucaklar.Senin bütün enerjini ve isteğini alıp emicekler ardından panolarda "şunu report ettim ama hala geri bildirim gelmedi" tarzı şeyler açıcaksındır.

Fakat diyelimki sen bu yukarıdaki paragrafta anlattığım gibi rekabetçi değil sadece ortamda arkadaşıyla birlikte oyun atıcak iyi niyetli birisisin,oyuna başla oyunu MÜMKÜN OLDUĞUNCA ortamdaki oynayan arkadaşlarınla oyna şayet yoksa ARAM oyna (gerçekten eğlenmek için güzel bir haritadır,hem oynamadığı şampiyonlarıda burada gelirse öğrenebilirsin)
    30 olduktan sonra yine 20 şampiyonun varsa dereceli tekli çiftin yanında dereceli esnek açılır,şayet kendini belirli bir rolde geliştirmeyi başardıysan arkadaşlarınla muhabbet eşliğinde atıcağın 2-3 esnek maçı tadından yenmezdir o yüzden en az 3 kişi bu moda girebilirsiniz veya sadece normal oyunda oynayabilirsiniz

Özet geçicek olursam kişiliğin ilk paragraftaki gibiyse başlama ikinci paragraftaki gibiyse başla
  • Mehraba.

Oyuna başlamanı tavsiye etmiyorum,nedeni ise kitlesiydi oyunun gidişatıydı filan değil.
    Şayet rekabet seven ve belirli sıralamaya tabi tutulduğun oyunlarda ilk başladığın zaman hem oyunu hem ortamı fazla bilmediğin için eğleniceksin onun garantisini vereyim.Fakat sadece 20 levelden sonra şu tarz cümleler duymaya başlıyacaksın:
    "Smurf müsün" "Asıl hesabın tankı ne" "oyun sonu 1v1 gel oç" "Bu şampiyon çok kanser tek atıyor (oyundaki çoğu kasmış karakter için geçerlidir bu)" bazen ileri giderse olay tel no/adres vermeye kadar gider.

30 dan sonra asıl işkencen başlar:Dediğim gibi rekabet seven ve hemen işe atılmak istersen (moba tarzı bir oyunu ilk defa oynayan birisi için KESİNLİKLE tavsiye edilmez) 30. Seviye olup 20 tane şampiyonun varsa dereceli sıraların kilidi açılır.Ama aslında kilidi açılan şey dereceli değil senin sonraki hayatın boyunca hem kendin ediceğin hem de kendine edilecek olan küfür yağmuru belki oyun zevkini bozucak adamlar belki direkt takım olarak bozucaklar.Senin bütün enerjini ve isteğini alıp emicekler ardından panolarda "şunu report ettim ama hala geri bildirim gelmedi" tarzı şeyler açıcaksındır.

Fakat diyelimki sen bu yukarıdaki paragrafta anlattığım gibi rekabetçi değil sadece ortamda arkadaşıyla birlikte oyun atıcak iyi niyetli birisisin,oyuna başla oyunu MÜMKÜN OLDUĞUNCA ortamdaki oynayan arkadaşlarınla oyna şayet yoksa ARAM oyna (gerçekten eğlenmek için güzel bir haritadır,hem oynamadığı şampiyonlarıda burada gelirse öğrenebilirsin)
    30 olduktan sonra yine 20 şampiyonun varsa dereceli tekli çiftin yanında dereceli esnek açılır,şayet kendini belirli bir rolde geliştirmeyi başardıysan arkadaşlarınla muhabbet eşliğinde atıcağın 2-3 esnek maçı tadından yenmezdir o yüzden en az 3 kişi bu moda girebilirsiniz veya sadece normal oyunda oynayabilirsiniz

Özet geçicek olursam kişiliğin ilk paragraftaki gibiyse başlama ikinci paragraftaki gibiyse başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın başlama

runterra oyna
  • Ben Cs oynarken bile chat kısmını kapatırdım , lolde de aynıyım girer girmez diğer oyuncuları mutelerim ve sadece aram oynuyorum. Benim gibi oynarsan keyif alırsın diye düşünüyorum.
  • başla başla keyiflidir. ama arkadaşlarınla gir oyna, tanımadıklarını mutela. keyfini çıkart.
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    feedledigim halde bayadir tr serverinde kufur yemedim. reportlari ciddiye almaya baslamis olabilirler.
    onun disinda arkadaslarla eglenmek icin oynamak gerektigine ben de katiliyorum. rekabetci oynamaya degmez, hayatta rekabet etmeye degecek baska seyler var.
  • Selam dostum. Ben bu oyuna 4 5 sene önce başladım ve çok pişmanım. Bir türlü oyunu bırakamıyorum sen de pişman olunca bırakamazsın. Oyun resmen bağımlılık yapıyor oyunun gidişatı şuan çok kötü, kitlesi olsun ortamı olsun her şey berbat.

• Bende başlamayı dusunuyorm cevremde kime baksam hepsi ya lol ya cs go oynuo. Muhabbetler hep bunlar üzerinden yürüo. Beni aralarına almıolar. Muhabbete katılmak için bende başlamak istiyorum lole.

Çok geç kalmış sayılırmıym.

• https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DaR-KAldshAE&q=EgQuLZpEGOe68ooGIhB3QdvL8YF789QQXCQgSghdMgFy

bu video yu izledikten sonra lole başladım ve asla böyle değil haberiniz olsun başlamayın

• Baslama leş gibi community ,asiri sayida sampiyon(ogrenmen en az 1 yilini alir) , random kisilerle takim oyunu oynamak zorunda olmak vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.