lolü onarmaya çalıştım fakat 10 saat gibi saçma bir rakam yazıyor internet ile mi alakalı bilgisyarımla mı alakalı acaba bilgilendirebilir misiniz ?
AslanAvda kullanıcısına yanıt çok saçma dostum sana konfigürasyonumu yazayım i7 4700MQ 2.4 ghz 16 gb ram gtx770m bu bilgisyarda 10 saat göstermesi saçma değil mi?
godz kullanıcısına yanıt emin ol 10 saat sürmez biraz bekleyın . yada oyun dosyalarını sildiyseniz tekrar indirip yuklıcek ve dogal olarak uzun sürcek
quote:Orijinalden alıntı: godz çok saçma dostum sana konfigürasyonumu yazayım i7 4700MQ 2.4 ghz 16 gb ram gtx770m bu bilgisyarda 10 saat göstermesi saçma değil mi? Dosya aktarım hızıyla alakası var bunun tabi ki sende yüksek ama erişim yetkisi yoksa sıkıntı olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: AslanAvda emin ol 10 saat sürmez biraz bekleyın . yada oyun dosyalarını sildiyseniz tekrar indirip yuklıcek ve dogal olarak uzun sürcek internetim fazlasıyla yavaş silip yüklemek zulüm olur benim için ben size ss atayım
quote:Orijinalden alıntı: godz quote:Orijinalden alıntı: AslanAvda emin ol 10 saat sürmez biraz bekleyın . yada oyun dosyalarını sildiyseniz tekrar indirip yuklıcek ve dogal olarak uzun sürcek internetim fazlasıyla yavaş silip yüklemek zulüm olur benim için ben size ss atayım Pc değil. İnternetin ile alakalı dosya aktarımı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: godz quote:Orijinalden alıntı: AslanAvda emin ol 10 saat sürmez biraz bekleyın . yada oyun dosyalarını sildiyseniz tekrar indirip yuklıcek ve dogal olarak uzun sürcek internetim fazlasıyla yavaş silip yüklemek zulüm olur benim için ben size ss atayım 2 saati geçer, bende geçti ordan biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: godz hocam bu erişim yetkisine nasıl bakabilirim Win7 lol klasörüne sağ tuş > özellikler > güvenlik > kullanıcı adına tıkla alttan bütün yetkileri seç uygula tamam. Bununla çok alakalı olduğunu zannetmiyorum ama denemeye değer.
godz kullanıcısına yanıt çarpya bas çık fakat onarma olmadan nasıl oynıcaksın. yada farklı pcden al güncellenmiş şekılde .
godz kullanıcısına yanıt gelicek çünkü onarmadan oynayamazsın. çünkü oyun hasarlı. dosyalarla oynamışsınız
quote:Orijinalden alıntı: AslanAvda gelicek çünkü onarmadan oynayamazsın. çünkü oyun hasarlı. dosyalarla oynamışsınız hayır hocam ben onar tuşuna kendi irademle bastım ama aynı irademle iptal edemiyorum :)