Şimdi Ara

LOL NASIL OYNANIR AMAÇ NE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mousela oynanıyor(klavye opsiyonel) amaç rakibin ana binasını kırmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL kadar iğrenç bi oyun yok bebelerin oyunu LoL ben wolfteam oynamak istiyorum ama çok zor geliyor bana öldürüyorlar hemen soğuyorum oyundan.LoL bebelerin oyunu sen wolfteam devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

O değil yani 16 yaşındayım ben de sokakta görseniz çocuk falan yaparsınız ama oyunda kimse feedledi veya kötü oynadı diye anasına bacısına sövmüyorum. Oyunda farmım ortalama olarak dakikadan 9-9,5 kat fazla oluyor. Oynayamayan kişiler geldiğinde öneride bulunuyorum küfür ederse ignore atıyorum ve hala gelip "16 yaşındasın metin 2 oyna darius al qnq tek atıyor xd xd" yapıyorsunuz. Utanın biraz. Cidden içimi döküyorum şuan bu konuya denk geldi. Siz atıyorum 20 yaşındasınız 4 sene önce "ahaha velede bak metin2 oyna wolfteam oyna qnq bu oyun zor xd xd" yapınca hoşunuza mı gidiyordu anlamadım ki

16yaş var 16 yaş var. Hepsi büyük harflerle 16 yaşındayım wolfteamden geldim lolün amacı ne ince taktik piliz diyenle sen bir tutulamazsın, mesela bende 17 yaşındayım, oyuna bilmem kaç yıl önce başladım (senden küçüktüm rahat) ve ben konu açtığımda kimse trollemedi çünkü konuşmadan önce düşünmek denen eylemi hep uyguladım. Sende bunlardan olma,kafanı kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbaskaya

BEYLER BÜTÜN ARKADAŞLARIM LOL OYNUYOR BEN AMELE GİBİ WOLFTEAM OYNUYORUM ARTIK SIKILDIM LOL'E BAŞLICAM.
    OYUN NASIL OYNANIYOR AMAÇ NE VE İNCE TAKTİKLER NELER

İstersen başla ama, LoL Dota'dan sonra en stratejik moba oyunudur. Yani wolfteamdaki kurt olup,Hurraaaaağ !! diye dalamazsın. Oyunda minyonlar,kuleler,inhibitörler ve ana bina (nexus) var. İki 3 tane kule devirdiğinde inhibitör boşta kalıyor ve zarar vermiyor. sen ona zarar verebiliyorsun. En az bir inhibitörü kestiğinde ana binanın önündeki iki kule kesilebilir hale geliyor. bunlarıda kesebilirsen ana bina savunmasız kalıyor ve oyunu yeniyorsun. Ama anlattıklarım kadar kolay değil oyun. Öncelikle oyunda yüzlerce terim var. Bunları araştırman lazım. Sonra oyunda 5 adet rol var. Bunları araştırıp öğrenmen lazım. Ben sana söyleyim rolleri; 1- Adc GÖREVİ; Sadece saldırı eşyası alarak takımını taşımak. 2-Support GÖREVİ: Oyundaki ADC'sini sürekli korumak ve takım görüş sağlamak wardlarla. 3-Solotop Oyundaki üst koridorda tek başına oynayan kişi. GÖREVİ-Üst taraftaki rakibin farm yapmasını engellemek ve kasılmamasını sağlamak. 4-Jungle Oyunda orman içinde gezip tüm haritaya yardım eden kişi GÖREVİ-ARKADAŞLARINA SÜREKLİ YARDIM ETMEK . 5-Mid Orta koridor oyuncusu. Takımda ortada yer alan ve en tehlikeli yerde oynayan kişi. Görevi- Rakibe farm yaptırmamak rakip basede iken diğer lanelere yardım etmek. Sonra bu rollere uygun herolar var (toplam 114 adet hero var aatroxla 115 olacak.) Bu herolar 450 oyun parası,1350,3150,4800,6300 olarak fiyat sınıflandırmasına giriyor. Sakın sanma ki wolfteam'da ki gibi en pahalı olan en güçlü. Sadece zorluklarına ve çıkış tarihlerine göre fiyatlandırılıyorlar. Bu nedenle 6300 lük karakter görsende kafan rahat olabilir. Oyunda diğer oyuncuları ayıran ya da üstün kılan tek özellik;Rün. Rün oyuna başlamadan önce karakterini güçlendirmek için aldığın itemler. Bunlar 1. seviye 2.seviye ve 3.seviye olarak 3'e ayrılır. 3.seviye rünler 20 levelde açılır ve leveline göre rün sayısı dizebilirsin. Örneğin 27 levelsen toplam 27 rün koyma hakkın olur. Bir diğer özellik ise kabiliyetler. Bunlar sana bedava gelir ve toplam sayısı levelin kadardır. Örneğin 10 levelsen 10 kabiliyet puanın vardır. Kabiliyetler saldırı-savunma-işlevsel olarak üçe ayrılır. Bunlarıda 30 level olduğunda kesinlikle düzenlemen gerekir. Genel olarak konuşursak oyun 30 levelde sonlanır. 3 Levelde 400 nakit gelir(wolfteamde nakit = LoL'de Riot Points) Benim tavsiyem bunu harcamaman ve ileride tekrar rp çekersen üstüne ekleyip bir şeyler alman. Bu sayede daha yararlı olabilir. Bunların hepsini anladıktan sonra oyuna yavaş yavaş alışırsın.

AMA GÖZÜNÜ SEVEYİM BREZİLYA SERVERİNDE BAŞLA.

• amaçsız bir oyun sakın başlama hayatımda oynadığım en kötü oyun wolfteam oyna ne güzel kurtlar felanda var tam sana göre

galiba vazgeçirdik beyler
  • hayatının hatasını yaparsın başlama. M2 gel kasayım seni qnq
  • Bence hiç baslama her oyun noxusu yıkmaya calısıyorsun hep aynı harita cok sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htm

Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafaxtr

Bence hiç baslama her oyun noxusu yıkmaya calısıyorsun hep aynı harita cok sıkıcı.

Nexus
  • Dostum TR serverı var orda başlar insanlar çok iyi çok eğlenceli oluyor orda oynamak yabancı serverlarda yabancılar hep küfrediyor oyun oynanmıyor.
  • sakın başlama wolfteam gibi bir oyun bulamazsın Türkiyede hem lol aptalların oyunu zaman kaybı olur başlama sakın
  • Konu liselililililerin ağlama konusu olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htm

Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.

hahahhaha +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.

• Metin2 Oyna İlla Lol Oynucaksan Darius al qnq tq atıo
  • abi ne pişman etmişsiniz arkadaşı sorduğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panpalli

abi ne pişman etmişsiniz arkadaşı sorduğuna

Güzel hort bro

• bu konuyu nasil hortlatmayı başladınız adam konuyu açtıktan bu yana reşit oldu resmen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockko -- 15 Mart 2017; 16:17:22 >
  • Aha kesin oynuyordur bu tam TR'ye laik bir oyuncu tipi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.