Şimdi Ara

Lol müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceden bu konu acıldımı bilmiyorum ama lol oynarken müzikler calsa mesala warcraft 3 teki gibi her ırkın müzkleri vardı burdada öyle bişey olsa hiç olmazsa genel müzik koysalar bence daha eglenceli olacaktır kapatma secenegide konarak istemeyenler ya da kullanmayanlarada sorun olmayacagını düşünüyorum sizce nası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 3 Eylül 2012; 21:13:40 >

• arkadaşım wow oynayıp daha sonra game of thrones izleyip konu açmayın
  • yok dostum hiç wow oynamadım warcraft 3 hastasıydım en sevdigim strateji oyunudur o diziyide izlemedim ama gercekten olmazmıydı yüzüklerin efendisindede opera tarzı müzikler vardı cokda güzel oluyo
  • Ummalı bir çalışma ve büyük bir patchle olur ama orjinal müzik olması lazım mesela Diananın ki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında yapılabilir red alert gibi oyunların videolarında aktörlere para verilebiliyosa lol gibi dünyanın en cok oynan oyununda müzik için bütçe ayırılabilir anlamadım niye düşünmemişler bu zamana kadar
  • Her insan müzik ile oyuna ve yaptığı işe konsantre olamaz. Ayarlardan kısılır filan diyebilirsin ama fikir pek akıllıca gelmedi bana. Eğer illa bir müzik istiyorsan arkadan açıp dinleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birkaç Epic Müzik
    8 yıl önce açıldı
    Sahura kadar müzik
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.