Bildirim
LoL Maçlarımı tekrar izlemek istiyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lol maç izleyerek öğrenilmez kardeş, normal oyun ata ata kendini geliştirirsin -
Dediğiniz doğru fakat ben kendi maçlarımı izlemek istiyorum. Yani kendi hatalarımdan ders çıkarmak istiyorum -
IZLEME IZLEME YANI NE OLACAK SANKI IZLEYINCE HATANI ANLAYACAN YINE AYNI SEYLERI YAPACAN DEGILMI
BU ARADA CAMIMIZIN KATKILARIYLA OXY ARMY FUN CLUB VE SONMEZ REYIZ FUN CLUB ACILACAKTIR AZ DEMEYELIM BOS GECMEYELIM PM ATINIZ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkecanMüminoğulları -- 9 Eylül 2014; 20:13:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya siz adama ne karışıyorsunuz ki ? adam bir soru sordu, cevap ver bilmiyorsan cevap verme. İzleyince ne olacak diyorsunuz? bence tekrarları izlemek çok faydalı olabilir. Ben Baron replay diye bir program duymuştum. Denemedim fakat sen bir göz at -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGarson
Ya siz adama ne karışıyorsunuz ki ? adam bir soru sordu, cevap ver bilmiyorsan cevap verme. İzleyince ne olacak diyorsunuz? bence tekrarları izlemek çok faydalı olabilir. Ben Baron replay diye bir program duymuştum. Denemedim fakat sen bir göz at
Araştırıcam. Öneriniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar. -
Oxi izle kendi maçını izleme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Baronreplays -
İlkini nasıl izlediysen öyle izle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X