Şimdi Ara

LoL LINUX, PARDUS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LoL onamak için Windows 10 laptop kullanıyorum ama. Stabil çalışmasını istediğim için işyerimde Linux kurulu. İşyerinde LOL oynamak istedim ama yapamadım.

.net geliştiricisiyim .net core mature olursa kullanabilirim aslında. Ama o zaman da bash on ubuntu on windows mature hale gelir. Hayırlısı diyelim.
    Yapılandırması daha zor.
    Örnek vereyim IIS kurup içerisine site koymak için 3-5 tıklama yaparken linuxta konsolda yardırıp vi ile editlemeler yapmamız gerekiyor. Bazen serverside da windows candır. LoL geliştirme programına katılıp altyapı düzenlemelerin içine girmem gerekecek. Bunu işyerinde kullandığım bilgisayardan yapmam zor. Gizli kalması lazım.
    Aynı anda 3 bilgisayar bulundurabilirim ama biri ana servera bağlı win 10.

Laptobumda ilginçtir ki win 10 ile linux mint birlikte kurulu iken windows 10 acılmıyor siyah ekran alıyorum.

linuxu chip knoppix live linux u dergi ile verdiği günlerden ziyade mandrake linux dan beridir ara ara kurarım. Çok gelişti hemde fazlasıyla. Lakin hala meah dedirtiyor.

Sıkıntı yaşamamam için ne yapmam lazım ?

• dostum buna bu forumdan cevap verecek kişi sayılıdır tahminim

dediğin durumda olan bir arkadaşım var hala oynuyorsa sorup cevabını alıp burayı editlerim
  • Kasayı yan yatırmayı denedin mi?
  • 2 tane yazıda acaba akıllı cevap veren olmuş mu diye meraktan girdim. 1si yardımcı olamamış gerçeği söylemiş yine de, diğeri zaten kendini ifade etmiş; boş beleş bir post.

Tavsiyem playonlinux league of legends diye aratıp dökümanları incelemen başarılı sonuçlar alabilirsin.

Not : Lol e ilk başladığımda Ubuntu dan oynuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 5 Ağustos 2016; 19:22:20 >
  • playonlinux adlı program vardı sanırım beta olarak o donemde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.