Şimdi Ara

Lol indiriyorum açmadan silecem (SS) li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BezrealTR

Bende knight oynamış adamım hocam knight baydı bende lole geçtim kısaca anlatayım sana 2 tane taraf var 120ye yakın şampiyon var normal levelin var kastıgın birde oyun için levelin var her oyuna girdiğinde itemler leveller vb şeyler sıfırlanıyor girince göreceksin zaten kücük kecoon gibi yaratıklar var (minion) onlar sürekli cıkıyor belirli sürede oyunun amacı onları ve şampiyonları kesip oyunu bitirmek.

hocam buda ko gibi sarar mı oyuna neden her girdiğimde item ve leveller siliniyor emeklerin hepsi boşa mı gidiyor ve kaç tane job var ve onların özellikleri nedir kısaca anlatırmısın
  • Cidden sarıyor oyuna girince göreceksin zaten emekler falan diye birşey yok anlatması biraz uzun...

4 tane koridor var hocam orman üst alt orta diye
    alta 2 kişi taşıyıcı ve yanına destek warrior priest gibi birşey
    üste tek başına gidiyosun orada kasıyosun (olmadı ama idare edelim)
    ortaya ise rogue,mage tarzı karakterler gidiyor yani hasarı yüksek defansı az suikastçi
    ormana ise tank veya suikastçi karakterler gidiyor

knighta benzeterek anlatmaya çalıştım açıkçası cok cok farklı yani anlayabilesin diye böyle anlattım ama normali asla böyle değil dalga konusu olursun yani böyle konuşursan :D

En güzel yanında para yatırmadan oynayabiliyorsun knight silkroad vb gibi değil .
  • öncelikle moba yaz google arat temel yapısını öğren sonra başla
  • Sana tavsiyem oynaman, knight oynamış adam lolu kolay çözer yani başlarda biraz sıkılabilirsin ama ileride çok zevk alıcaksın

1-2 hafta oynadıktan sonra lol karakter oynanış vb videolar izlersen daha çabuk öğrenirsin mekaniğini daha hızlı kavrarsın kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

quote:

quote:

1 saatte 6 gb indiremesin zaten ulke standartlarinda.

5 dakikada 13gb indirmişliğim var hemde yıl 2011di

Genel olarak 8 mbit kullanan ulkeyiz. Senin dedigin de 100 mbitle bile mumkun gozukmuyor. 1000 ile mumkun olabilir ama.

2011 bile değilmiş 2010muş yer İstanbul, benim evim

Lol indiriyorum açmadan silecem (SS) li

https://store.donanimhaber.com/cd/90/c2/cd90c25f9e0814555309fc52e5c7fab6.jpg

resim biraz patates ama idare eder

@Demacia

Saniyede 400 mb.

• Bu kafayla bence hiç indirme
    Daha çok beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

arkadaşlar bu bekleme normal mi yani ok %45 lere geldi şu an

bana bu oyunun nasıl olduğunu amacının ne olduğunu karakterleri söylermisiniz

warrior rogue mage priest varmı ko daki gibi

• quote:

Sana tavsiyem oynaman, knight oynamış adam lolu kolay çözer yani başlarda biraz sıkılabilirsin ama ileride çok zevk alıcaksın

1-2 hafta oynadıktan sonra lol karakter oynanış vb videolar izlersen daha çabuk öğrenirsin mekaniğini daha hızlı kavrarsın kolay gelsin.

bakacam hocam %56 da şu an biraz uzun bir oyun ko daki gibi karakterler varsa sıkmaz herhalde ama şu oyunu kapatıp açtığında item ve lwl silinmesi can sıkıcı olmuş 10 saat oynuyorsun kapatıp açtığında tekrar 1 lwl sın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Knight'ın gözünü seviyorsan açma zaten

Ayrıca direk sileceksen indirmeyi kapa fantezi olsun diye mi indiriyorsun

Knight ile ne anılarım geçti senin geçmemişki böyle laf atıyorsun

Geçmedi. Ama geçenleri de anlarım, kaç sene önce yokluk sonuçta, mmorpg türü için hani metin2'den falan iyidir eyvallah. Senin geçmiş mesela, çoğu arkadaşımın da geçti. Ama hala oynayanları anlayamam. Geçip gittiyse sıkıntı yok yani, hala geçemediyse kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Tr serverinin %90 ı bunlarla dolu

• Bu bizi niye ilgilendiriyor acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmadan silecen he kolay gele
  • quote:

quote:

quote:

Oyunun ne oldugunu bilmeden reklamini gorup direk indirmeye baslayip 2014te KO oynayan birisin. Neyse zaten 1 levelda bizim oyunumuza gelmezsin de moba turunu arastirmani oneririm.

hocam neden böyle tavır koydunuz hemen ben ko ya 2005 te başladım ilk defa başka oyun oynayacam diğer oyunlar ile ilgili bir bilgim yok oyunuda babamın üni arkadaşının oğlundan duydum onun için indirdim

bana kısaca amaç nedir kaç ırk ne job lar var bahsedersen sevinirim

Oncelille.ko metin 2 tarzi oyun degil. Onu bir kenara birak. Job falan yok. Strateji oyunu oynadiysan onceden fazla yabancilik cekmezsin. Moba turunu arastir simdi uzun uzun yazasim yok.

2010da fiber varmis la bize daha yeni geldi kablolari :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 saatte 6 gb indiremesin zaten ulke standartlarinda.

5 dakikada 13gb indirmişliğim var hemde yıl 2011di

Genel olarak 8 mbit kullanan ulkeyiz. Senin dedigin de 100 mbitle bile mumkun gozukmuyor. 1000 ile mumkun olabilir ama.

2011 bile değilmiş 2010muş yer İstanbul, benim evim

Lol indiriyorum açmadan silecem (SS) li

https://store.donanimhaber.com/cd/90/c2/cd90c25f9e0814555309fc52e5c7fab6.jpg

resim biraz patates ama idare eder

@Demacia

NASA nın internetinde kaçak kablo falan mı bağladın bu ne hız :D

(Ttnet ile max 2mb/sn gördüm o da 15 sn falan sürdü sonra 300kb a geri döndü adamlar yanlışlıkla hakkımız olanı gösterdiler.

• Troll değilsen anlaticam da inanamadım ya
    Aga ne item sıfırlanması
    Senin itemin diye birşey yok

Pvp ler var heronla 1 level başliyosun en fazla 18 kevel olabiliyorsun rakip nexusu yıkınca oyun bitiyor
    Her oyuna 1 level başlarsın zaten
    On saat kastımda itemler gitti diye birşey yok

30 dakkada tüm itemleri aliyosun zaten

• ORANGEandLEMON kullanıcısına yanıt
    Bizim buralara fiber döşenmesi bittikten hemen sonra kapıya geldiler ve dedilerki hemen bedava bağlayalım, bedava modem verelim, ilk ay sınırsız hat ile deneme sürüşü yapın, eğer beğenirseniz sözleşme yaparız. Bu işte o sınırsız hattan kalma SS Sınırsızı yanlış anlamışlar ama

Abi böyle bir interneti kullanmak öyle zevkliydi ki anlatılmaz yaşanır diyorum başka da bir şey demiyorum. 10 mb bir dosya tıklamadan iniyordu resmen

Ayrıca sözleşmem o dönemden kaldığı için şuan benim internetim AKK'siz, millet ağlıyo hızım düşüyo diye ben totomla gülüyorum onlara

@ORANGEandLEMON

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bizim buralara fiber döşenmesi bittikten hemen sonra kapıya geldiler ve dedilerki hemen bedava bağlayalım, bedava modem verelim, ilk ay sınırsız hat ile deneme sürüşü yapın, eğer beğenirseniz sözleşme yaparız. Bu işte o sınırsız hattan kalma SS Sınırsızı yanlış anlamışlar ama

Abi böyle bir interneti kullanmak öyle zevkliydi ki anlatılmaz yaşanır diyorum başka da bir şey demiyorum. 10 mb bir dosya tıklamadan iniyordu resmen

Ayrıca sözleşmem o dönemden kaldığı için şuan benim internetim AKK'siz, millet ağlıyo hızım düşüyo diye ben totomla gülüyorum onlara

@ORANGEandLEMON

Adres ve internet şifresini verir misin

• dbstarted kullanıcısına yanıt
    Merak etme beni kendin gibi flamer feeder sanma yani arkadaşa yardımcı olmak için böyle yaptım saçma ama rpg oynayan adama anca böyle anlatılır yani
  • quote:

Merak etme beni kendin gibi flamer feeder sanma yani arkadaşa yardımcı olmak için böyle yaptım saçma ama rpg oynayan adama anca böyle anlatılır yani

Olum sen ne diyon la ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.