Şimdi Ara

Lol için ekipmana gerek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 tl lik faremle casper fare altlığımla iphone kulaklığımla mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hll Knk

• Bende g710+ g35 g500s ile mutluyum
  • Zaten herhangi bir oyun için kesinlikle olmaz olmaz bir ekipman var mı
  • rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    Mario için Razer lycosa şart.
  • Klavyesiz, mousesuz oyna bakayım, ekipmana ihtiyaç yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Klavyesiz, mousesuz oyna bakayım, ekipmana ihtiyaç yokmuş

Fareye 300-400 lira falan vercek değilim klavyede laptop zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş ver klavyeyi mouse yi sabit 15 fps le oynuyorum ve öğrenciyim yane yeni donanımda toplayamiyorum

• süper marioda sağlam oynamak için game set aldm qnq bende
  • Aynen katılıyorum.Adam gidiyor benim sistem toplayacagım paraya kulaklık mouse klayve alıyor.Abi gidiyorum 10tlye bilgisayarcıdan alıyorum kafam rahat.Ne gerek var o kadar para vermeye anlamadım.Ama dogru o 200tl verdikleri klavye ısık sacıyo ve wasd tusları farklı renk :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

Aynen katılıyorum.Adam gidiyor benim sistem toplayacagım paraya kulaklık mouse klayve alıyor.Abi gidiyorum 10tlye bilgisayarcıdan alıyorum kafam rahat.Ne gerek var o kadar para vermeye anlamadım.Ama dogru o 200tl verdikleri klavye ısık sacıyo ve wasd tusları farklı renk :(

Feritin kulaklığı 600 lira hocam

• çekindim şimdi böyle bi yere yazmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: okstei

quote:

Aynen katılıyorum.Adam gidiyor benim sistem toplayacagım paraya kulaklık mouse klayve alıyor.Abi gidiyorum 10tlye bilgisayarcıdan alıyorum kafam rahat.Ne gerek var o kadar para vermeye anlamadım.Ama dogru o 200tl verdikleri klavye ısık sacıyo ve wasd tusları farklı renk :(

600 mü ? Oha ben yazın 500 tlye sistem toplayacagım.Para israfı abi.LoLde ses mi kasıyor dicem ama LoL u iyi bir kulaklıkla oynamakta fayda var.Bazen seslerden anlayabiliyorsun adamların nerde oldugunu falan.

• 5 tl'lik markasini bilmedigim farem, calisma masamin ustu (mousepad yok) ve laptopun kendi hoparloruyle mutluyum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okstei

quote:

600 mü ? Oha ben yazın 500 tlye sistem toplayacagım.Para israfı abi.LoLde ses mi kasıyor dicem ama LoL u iyi bir kulaklıkla oynamakta fayda var.Bazen seslerden anlayabiliyorsun adamların nerde oldugunu falan.

Acı gerçek

• Şu sıralar Kulaklık kullanmıyorum, kullandığım mouse 8.5 lira. Ciddiyim ve bunlara rağmen bir farklılık yok oynayışımda iyi ekipmanlara nazaran

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

5 tl'lik markasini bilmedigim farem, calisma masamin ustu (mousepad yok) ve laptopun kendi hoparloruyle mutluyum.

Bende çalışma masası yok hocam kucağımda laptop

• 8 liralik 4tech mouse qnq.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Klavyesiz, mousesuz oyna bakayım, ekipmana ihtiyaç yokmuş

Peki

• Ben belli bi fiyat ve belli bi oyun seviyesine kadar kişi için fark etmediğini fakat fiyat ve oyun seviyesi arttıkça farkın hissedildiği kanaatindeyim.Gidip mekanik olmayan 100 liralık logitech ile 20-30liralık a4 klavyesinin bi farkı olduğunu düşünmüyorum mesela ama g710 mekanik klavyesiyle fark edecektir.Mouseda da benzer durum geçerli, tabii bu 20-30 liralık klavye eski bi model olmamalı.Aynı şekilde oyuncuyla da alakalı; silver, bronz seviyesindeki adamlar için fark etmeyecektir ekipman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.