Bildirim
Lol için ekipmana gerek yok

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hll Knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende g710+ g35 g500s ile mutluyum -
Zaten herhangi bir oyun için kesinlikle olmaz olmaz bir ekipman var mı -
Mario için Razer lycosa şart. -
Klavyesiz, mousesuz oyna bakayım, ekipmana ihtiyaç yokmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Fareye 300-400 lira falan vercek değilim klavyede laptop zaten
Boş ver klavyeyi mouse yi sabit 15 fps le oynuyorum ve öğrenciyim yane yeni donanımda toplayamiyorum
süper marioda sağlam oynamak için game set aldm qnq bende -
Aynen katılıyorum.Adam gidiyor benim sistem toplayacagım paraya kulaklık mouse klayve alıyor.Abi gidiyorum 10tlye bilgisayarcıdan alıyorum kafam rahat.Ne gerek var o kadar para vermeye anlamadım.Ama dogru o 200tl verdikleri klavye ısık sacıyo ve wasd tusları farklı renk :(
quote:
Orijinalden alıntı: Only Heartseeker
Aynen katılıyorum.Adam gidiyor benim sistem toplayacagım paraya kulaklık mouse klayve alıyor.Abi gidiyorum 10tlye bilgisayarcıdan alıyorum kafam rahat.Ne gerek var o kadar para vermeye anlamadım.Ama dogru o 200tl verdikleri klavye ısık sacıyo ve wasd tusları farklı renk :(
Feritin kulaklığı 600 lira hocam
çekindim şimdi böyle bi yere yazmaya -
quote:
Orijinalden alıntı: okstei
quote:
600 mü ? Oha ben yazın 500 tlye sistem toplayacagım.Para israfı abi.LoLde ses mi kasıyor dicem ama LoL u iyi bir kulaklıkla oynamakta fayda var.Bazen seslerden anlayabiliyorsun adamların nerde oldugunu falan.
5 tl'lik markasini bilmedigim farem, calisma masamin ustu (mousepad yok) ve laptopun kendi hoparloruyle mutluyum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: okstei
quote:
600 mü ? Oha ben yazın 500 tlye sistem toplayacagım.Para israfı abi.LoLde ses mi kasıyor dicem ama LoL u iyi bir kulaklıkla oynamakta fayda var.Bazen seslerden anlayabiliyorsun adamların nerde oldugunu falan.
Acı gerçek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu sıralar Kulaklık kullanmıyorum, kullandığım mouse 8.5 lira. Ciddiyim ve bunlara rağmen bir farklılık yok oynayışımda iyi ekipmanlara nazaran
quote:
Orijinalden alıntı: NOX97
5 tl'lik markasini bilmedigim farem, calisma masamin ustu (mousepad yok) ve laptopun kendi hoparloruyle mutluyum.
Bende çalışma masası yok hocam kucağımda laptop
8 liralik 4tech mouse qnq.
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Peki
-
Ben belli bi fiyat ve belli bi oyun seviyesine kadar kişi için fark etmediğini fakat fiyat ve oyun seviyesi arttıkça farkın hissedildiği kanaatindeyim.Gidip mekanik olmayan 100 liralık logitech ile 20-30liralık a4 klavyesinin bi farkı olduğunu düşünmüyorum mesela ama g710 mekanik klavyesiyle fark edecektir.Mouseda da benzer durum geçerli, tabii bu 20-30 liralık klavye eski bi model olmamalı.Aynı şekilde oyuncuyla da alakalı; silver, bronz seviyesindeki adamlar için fark etmeyecektir ekipman.
Benzer içerikler
- rekt ne demek
- mmr nedir
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- warwick replikleri
- scrim ne demek
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X