Şimdi Ara

lol için 800 TL CİVARİNDA sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMINALYKÜM DİREK KONUYA GİRMEK İSTİYORUM
    BENİM BİLGİSAYARDA OYNADIĞIM TEK OYUN ŞUANDA LOL VE BEN BU OYUNU LEPTOBUMDA OYNAYAMIYORUM ÇOK KASIYOR YADA Bİ İŞLEMCİ ANAKART FALAN LOL İÇİN UYGUN DEĞİL BİLMİYORUM ESKİ BİR KASAM VARDI BİLGİSAYARIM ESKİ BİR SİSTEMDİ ANCAK BEN BU PARÇALARIDA KULLANARAK BİR SİSTEM TOPLAMAK VE BU SİSTEMDENDE LOLDE 60 FPS ALMAK İSTİYORUM BİLGİSAYARIN İÇİNDEKİ SİSTEM ŞU AN AKLIMDA DEİL ANCAK HAZIR Bİ KAASYDI FOTOSU VAR lol için 800 TL CİVARİNDA  sistem RESMİ BU BAKARSINIZ CASPERİN 2009 YILINDA ÇIKARDIĞI GALİBA Bİ KASASI SİSTEM HAKKINDA ÇOK Bİ BİLGİM YOK YÜKSEK KALİTEDE 50 60 FPS ALSAM YETER

EKLEME MONİTOR FALAN VAR BİDE LOLDE İŞLEMCİMİ ANAKARTMI ÖNEMLİ ONLARI YAZARSANIZ ÇOK SEBİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibouyar43 -- 10 Ocak 2018; 20:52:27 >

• Hocam kasanın modelini ya da pc bileşenlerini gösteren fotosunu atarsanız yardımcı olalım. Bu kasa fotoğrafından yola çıkarsak sizin kasayı bulmamız mucize olur
  • İkinci el güzel sistem toplarsanız 200fps görürsünüz lolde 720p
  • Neden bağırıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    neden boğuk konuşuyorsunuz?

800liraya sıfır pc zor bu arada
  • zaten çoğu parçası var bende monitor işlemci fln

bide lol için işemcimi anakartmı önemli bi yzarsanız
  • Şuanda alacağın sıfır işlemciyi o anakarta takamazsın. Sen önce bilgisayarın parçalarının ne olduğunu öğren ondan sonra tekrar konu aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi max 40.000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibouyar43

zaten çoğu parçası var bende monitor işlemci fln

bide lol için işemcimi anakartmı önemli bi yzarsanız

cpu-z programını indir. programı aç her sekmeninin tek tek fotoğrafını çek at. anca böyle yardımcı olunabilir.

anakart önemsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.