Şimdi Ara

LoL Hesaplarımı Takas Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinde dota 2 beta keyi olan varsa, 2 adet 30 lvl hesap verecem bi davet karşılığında.
    ikisinde de 30'a yakın champ var. birinde 3 diğerinde 2 sayfa rune var. yine birinde 5/6 tane, diğerinde 2-3 tane skin var. elinde key olan ve hesaplarla ilgilenen varsa daha detaylı olarak özelden görüşebiliriz.

• Bende key değil de keyin girilmiş olduğu 3 hesap var. Ben onlardan biriyle oynuyorum, hiç sıkıntı çıkmadı. Yalnız resmen bedavaya istiyorsun keyi. İnternet üzerinde çok rahat 80-90 dolara satılıyor keyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Bende key değil de keyin girilmiş olduğu 3 hesap var. Ben onlardan biriyle oynuyorum, hiç sıkıntı çıkmadı. Yalnız resmen bedavaya istiyorsun keyi. İnternet üzerinde çok rahat 80-90 dolara satılıyor keyler.

+1 ben geçen gün 100 liraya sattım
  • 1 ay ya kaldı ya kalmadı open betaya, çoğu sitede günde 20-30 key dağıtılıyor. iyi veriyorum. ayrıca o hesaplarda başka bi oyun yoksa denemem için verebilir misin 2 saatlik, yada dediğim gibi, takas edebiliriz?
  • Yanlız ben key alamadım hala 5-6 siteye başvurmama rağmen ^^

eğer bildiğiniz key dağıtan güncel bir site varsa söyleyebilir misiniz acaba ? :D
  • Ben 5-6 tane facebok hesabiyla cekilise katilmistim 2 tane kazandim ama ebayde fena paraya okuturum onlari.
  • @vaelvin reddit var.http://www.reddit.com/r/sharedota2
    paylaşacak adam gibi biri yok mu ya? dar gelirliler yazmazsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 28 Kasım 2011; 14:34:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende key değil de keyin girilmiş olduğu 3 hesap var. Ben onlardan biriyle oynuyorum, hiç sıkıntı çıkmadı. Yalnız resmen bedavaya istiyorsun keyi. İnternet üzerinde çok rahat 80-90 dolara satılıyor keyler.

Her hafta o kadar kişiye mail aracılığıyla yollanıyor + bu kişilere 2 tane arkadaşları için veriliyor,
    Her gün PlayDota 30-40 tane key dağıtıyor,
    Belirli aralıklarda bazı siteler key dağıtıyor,
    Kapalı betanın keylerini geçtim tahminen Aralık sonuna doğru açık betaya geçecek ve büyük ihtimalla Free to Play oyun olacak bir oyun için 80-90 dolara davetiye satılması. Bence arkadaş bedavaya istemiyor, o satanlar kazıklamaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Her hafta o kadar kişiye mail aracılığıyla yollanıyor + bu kişilere 2 tane arkadaşları için veriliyor,
    Kapalı betanın keylerini geçtim tahminen Aralık sonuna doğru açık betaya geçecek ve büyük ihtimalla Free to Play oyun olacak bir oyun için 80-90 dolara davetiye satılması. Bence arkadaş bedavaya istemiyor, o satanlar kazıklamaya çalışıyor.

+1, gel gör ki şansın ş'si yok bende. reddit'te 2 sefer kaçırdığım fırsatlara gel; bir kere 3 kişinin katıldığı, diğerinde de 2 kişinin katıldığı key verme etkinliğinden elim boş döndüm. katıldığım başka çekilişlerin de haddi hesabı yok.

• yok mu isteyen ya?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

elinde dota 2 beta keyi olan varsa, 2 adet 30 lvl hesap verecem bi davet karşılığında.
    ikisinde de 30'a yakın champ var. birinde 3 diğerinde 2 sayfa rune var. yine birinde 5/6 tane, diğerinde 2-3 tane skin var. elinde key olan ve hesaplarla ilgilenen varsa daha detaylı olarak özelden görüşebiliriz.

Lorrid dostum tüm beta key veren sitelere üye olman tavsiyemdir ayrica steamde dota 2 tr ye üye ol geçen haftalarda çekiliş filan yaptilar iyi oluyor gene yapacaklar geçenlerde baktim arkadaş listemde biri oynuyor dedi arkadaş verdi adamin arkadaşinin profiline bakayim dedim 123 adet steam oyununa sahip ayrica yarisindan fazlasi valve .. 1 ay sonra open betaya geçecekler baktim steamden 9.000 bine yakin key dağitilmiş her geçen gün artiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

elinde dota 2 beta keyi olan varsa, 2 adet 30 lvl hesap verecem bi davet karşılığında.

Lorrid dostum tüm beta key veren sitelere üye olman tavsiyemdir ayrica steamde dota 2 tr ye üye ol geçen haftalarda çekiliş filan yaptilar iyi oluyor gene yapacaklar geçenlerde baktim arkadaş listemde biri oynuyor dedi arkadaş verdi adamin arkadaşinin profiline bakayim dedim 123 adet steam oyununa sahip ayrica yarisindan fazlasi valve .. 1 ay sonra open betaya geçecekler baktim steamden 9.000 bine yakin key dağitilmiş her geçen gün artiyor

hocam katılmadığım çekiliş kalmadı, fıtık oldum artık.

• quote:

quote:

bende vizeler var bakamam diye almamıştım arkadaştan bilsem alır satardım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

quote:

bende vizeler var bakamam diye almamıştım arkadaştan bilsem alır satardım :D

kayserili detected

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.