Şimdi Ara

LoL Hesabı Koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben lol hesabı satın aldım arkadaşımdan ama sadece ıd pw verdi. ben şimdi rp çeksem isim filan değişsem ilerde benden alma ihtimali var mı hesabı?

• up acil bişey söyleyinde ona göre paramı geri istiyeyim cocuktan dereceli girmeden
  • Evet alır. İstersen emailini bile al her türlü alır. Git kendin hesap kas günde 1-2 oyun atarak arada sırada oynadığım hesaba baktım bugün 27 olmuş. Çok kolay kasılıyor. Ona vereceğin parayla boost alırsın tamamen senin hesabın olur.

Ayrıca Riot'un sorduğu 16 soruyu da not al bir köşede dursun. Çalınır falan geri alma şansın olur.

edit: 23'müş aşağıya yazdım hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 23 Ağustos 2017; 23:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Evet alır. İstersen emailini bile al her türlü alır. Git kendin hesap kas günde 1-2 oyun atarak arada sırada oynadığım hesaba baktım bugün 27 olmuş. Çok kolay kasılıyor. Ona vereceğin parayla boost alırsın tamamen senin hesabın olur.

Ayrıca riotun sorduğu 16 soruyuda not al bir köşede dursun. Çalınır falan geri alma şansın olur.

sorular neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Evet alır. İstersen emailini bile al her türlü alır. Git kendin hesap kas günde 1-2 oyun atarak arada sırada oynadığım hesaba baktım bugün 27 olmuş. Çok kolay kasılıyor. Ona vereceğin parayla boost alırsın tamamen senin hesabın olur.

Ayrıca riotun sorduğu 16 soruyuda not al bir köşede dursun. Çalınır falan geri alma şansın olur.

sorular neler

Son ticketımda bana sorulan sorulara baktım 23 adetmiş şöyle;

1. Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2. Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3. Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4. Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5. Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6. Doğum Tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7. Hesap kaydı sırasında kullandığın e-posta adresi:
    8. Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    9. Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri:
    10. Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    11. Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar (şampiyon, kostüm, rün vb.):
    12. Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri (şampiyon, kostüm rün vb.):
    13. Hesabı oluşturan kişi sen misin?:
    14. Hesaba nasıl sahip olduğun:
    15. Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    16. Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    17. Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    18. RP satın almak için kullandığın ödeme yöntemlerinin listesi:
    19. Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20. RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Veigar" veya "IP Takviyesi"):
    21. IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne" veya "Rün):
    22. Paypal, Paysafecard veya SMS doğrulama sayıları:
    23. RP almak için kullandığın kredi kartının (kartlarının) son dört hanesi ve son kullanma tarihi:

Bir keresinde hesabım çalındıktan sonra oyunu bırakamadım oynamak istiyordum. Üzüldüm şansımı denedim geri almak için ama alamadım bu soruların hiç birini bilmiyordum. Daha sonra açtığım hesaplarda bu şekilde txt halinde hesapta ne yaptıysam yazdım. Şuan 2 hesabım var biri yine çalındı ama çok kısa sürede rahatlıkla geri aldım. İnternet kafede oynadığım için yüksek ihtimal bu çalınma olayları oluyordu. Şuan kendi bilgisayarım var hiç böyle bir olay yaşamadım ama yine de köşede tutarım her ihtimale karşı. Herkes yapmalı bence.

Ayrıca aldığınız RP kodlarını da saklayın işe yarıyor. Mesela ben hep Oyunfor'dan alırım. Her aldığım kodu ne zaman aldığımı ne kadar ödediğimi yazar saklarım.

• Bir program sayesinde ilk aldığı 10 şampiyon 10 skin tarihi tarihine çıkıyor. Hesaba bir kaç kere rp çekin eğer geri alırsa bilgileri vererek geri alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.