Bildirim
LoL güncellemesini 19 kbps ile yapma sorunsalı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
DNS'i otomatiğe alınca düzeliyordu sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
DNS'i otomatiğe alınca düzeliyordu sanırım
dns otomatik zaten :/ -
2-3 gün sabahlarsın artık kolay gelsin sana -
Nedir bu sorunsal? Fizz sana bir şey demiyorum da en ufak bir problemde bilmemne sorunsalı diye başlıklar açılıyor artık, itici gözükmeye başladı abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun sunucusu ile ilgidir. Olmadı yarın sabah denersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
2-3 gün sabahlarsın artık kolay gelsin sana
Deme öyle ya birisi çözüm bulacak inanıyorum :D -
13 kbps panpa -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Oyunun sunucusu ile ilgidir. Olmadı yarın sabah denersin
Oyun sunucusu ile ilgili değil galiba hala aynı sorun , bu yaz lol oynıyamıycam galiba -
Sunucuda yoğunluk falan vardır açık bırak yoğunluk azalınca indirme hızı artar kendiliğinden ben 13 binde gördüm 1 de gördüm kafasına göre değişiyor ama genelde 300-500 arası bir şey bende. -
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
Sunucuda yoğunluk falan vardır açık bırak yoğunluk azalınca indirme hızı artar kendiliğinden ben 13 binde gördüm 1 de gördüm kafasına göre değişiyor ama genelde 300-500 arası bir şey bende.
hocam yoğunluktan falan diyosunda 3 gündürmü yoğun bu sunucu ya hala aynı 19 kbps ile indiriyorum ya ŞAKA gibi -
Köşedeki ayarlar menüsünden "Peer to peer transfer"i kapatmayı denedin mi? O da sebep oluyordu sanırım bu tarz bir sıkıntıya -
quote:
Orijinalden alıntı: Ljudet Innan
Köşedeki ayarlar menüsünden "Peer to peer transfer"i kapatmayı denedin mi? O da sebep oluyordu sanırım bu tarz bir sıkıntıya
Denedim olmadı. -
Up. step 1 i hallettim bu hızla step 2 ye geçtim 1 gb istiyo 19 kbps ile nasıl yapcam ben -
1kbps ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Okuz Baslı Antilop
1kbps !
hort -
Dostum 19 kpbs indirmen dogal cunku ufak boyutta dosya indiriyorsun
Yani internetin tam hizlanacagi zaman indirmeyi tamamliyor baska dosya indirmesine geciyor
Vo_banktr dosyasini indirirkenki hiz önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X