Şimdi Ara

LoL giriş ekranı çerçeve rengi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen yaz oyunu bırakmıştım herhalde o sıralar bu çerçeve olayı gelmiş.Benim de 1300 elo vardı.Bende şuan bir çerçeve var.Ama Tr de daha rank atmadım.Acaba bu çerçeve yeni sezona kadar mı kalacak yoksa yeniden rank başlarsam gider mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

League of Legends Giriş Ekranı Çerçeve Renkleri

League of Legends oyununda, giriş ekranını kişiselleştirmek için çeşitli şekil ve renklerde çerçeveler sunulmaktadır. Bu çerçeveler, oyuncuların benzersiz tarzlarını ve başarılarını sergilemelerine olanak tanır.

Çerçeve renkleri, oyun içi görevleri tamamlayarak veya kozmetik mağazasından satın alınarak elde edilebilir. Her renk, belirli bir başarıyı veya kimliğin bir yönünü temsil eder. Örneğin, mavi çerçeveler genellikle su ile ilgili görevlere veya şampiyonlara ayrılmıştır, kırmızı çerçeveler ise ateşle ilgili etkinliklerden veya şampiyonlardan kazanılmaktadır.

Çerçeveler, oyuncuların oyun içi başarılarını sergilemenin yanı sıra, diğer oyuncularla bağlantı kurmanın bir yolu olarak da kullanılabilir. Farklı renkler ve şekillerdeki çerçeveler, farklı alanlarda yeteneklerini veya ilgilerini paylaşan oyuncuları bir araya getirmeye yardımcı olur.

Ayrıca, giriş ekranı çerçeveleri sınırlı süreli etkinliklerden veya işbirliklerinden kazanılabilir. Bu özel çerçeveler, onları elde eden oyuncuları benzersiz kılar ve oyundaki bağlılıklarını gösterir.

Oyuncular, tercihlerine ve estetiklerine uygun çerçeveleri seçerek giriş ekranlarını kişiselleştirebilirler. Çerçeveler, {lol çerçeveler} olarak bilinir ve hem ücretsiz hem de ücretli seçeneklerle oyunculara sunulmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sezon 4 ile birlikte çerçeveler resetlenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

sezon 4 ile birlikte çerçeveler resetlenecek

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.