Şimdi Ara

LoL Fps Arttırmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

q8300 işlemci
    4gb ddr2 ram
    hd6850 ekran kartı

fps 100'ün altına inmedi hiç. Paylaşım için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: spacetimereality

Şu zamana kadar kullandığım en iyi config ayarı bu oldu.

q8300 işlemci
    4gb ddr2 ram
    hd6850 ekran kartı

fps 100'ün altına inmedi hiç. Paylaşım için teşekkürler.

Hocam ben lol dosyasına giriyorum config bölümüne giriyorum ama orada config.cfg yok ?
    Sadece input var oda çok kısa
    Edit:Tamam hallettim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Donnaly -- 6 Temmuz 2014; 14:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onun sebebi Görüntü ayarlarındaki Dikey senkrizasyonudur dostum. O ayara tik koyarsan FPS değerini ekranın yenileme hızına eşit yapar. En akıcı görüntüyü almak için yeterli fps değerine yani. Ekranında 60hz olduğu için 60'a sabitliyor. 60 dan sonra 200 fps görsende görüntüde iyileşme olmaz.

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Benim oyun bilgisayarım var sistemi buraya yazmıcam ama fps her zaman 60 sabit. Sebebi nedir? Bu arada en yüksek ayar da yapsam en düşük ayar da yapsam 60 fps

V-sync kapatırsan yükselir

Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey.
    Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm.

• lazım olur rizörvıd

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Onun sebebi Görüntü ayarlarındaki Dikey senkrizasyonudur dostum. O ayara tik koyarsan FPS değerini ekranın yenileme hızına eşit yapar. En akıcı görüntüyü almak için yeterli fps değerine yani. Ekranında 60hz olduğu için 60'a sabitliyor. 60 dan sonra 200 fps görsende görüntüde iyileşme olmaz.

Amaç görüntüdeki iyileşme değil görmesen de o fpsyi üretmesi daha iyidir. Tfde 60 fps üreten ekran kartı 20 ye düşebilir ama maksimum güç çalışırken böyle bir sorun olmaz. O kadar para veriyorsunuz bilgisayarlarınıza kapatın dikey senkronizasyonu çalışsın ekran kartınız işi ne?
  • Dostum böyle bir ayar olmasının teknik ince sebepleri var. Belki sen ilgilenmiyorsun fakat o ekran kartının yıpranma payı var, harcadığı enerji var. Bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönüyor. Belki dikkat edilmiyor ince bir şey ama uzun vadede önemli bir detay.

Team fightlarda dediğin gibi bir düşme kesinlikle olmaz. Ekran kartı zaten maksimum güç çalışıyo.Sadece fps'i o seviyede tutuyor ki zaten bunun amaçlarından birisi de ani fps düşüşlerini engellemek.

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Yeni fps arttırma yöntemleri buldum :-). Hepsini bir başlık altına toplayacağım.

Kardesim cok makbule geçer ne zaman yayınlarsın

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Yeni fps arttırma yöntemleri buldum :-). Hepsini bir başlık altına toplayacağım.

Kardesim cok makbule geçer ne zaman yayınlarsın

Pcm tamir olsun o zaman

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Dostum böyle bir ayar olmasının teknik ince sebepleri var. Belki sen ilgilenmiyorsun fakat o ekran kartının yıpranma payı var, harcadığı enerji var. Bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönüyor. Belki dikkat edilmiyor ince bir şey ama uzun vadede önemli bir detay.

Team fightlarda dediğin gibi bir düşme kesinlikle olmaz. Ekran kartı zaten maksimum güç çalışıyo.Sadece fps'i o seviyede tutuyor ki zaten bunun amaçlarından birisi de ani fps düşüşlerini engellemek.

Ben de ekranın verdiğine ve oyunun akıcı olduğu değere sabitlerdim ama steam yapanlara sordum enerji tüketmesinin sakıncası yok tam güç çalıştır dediler.çayrıca benim bildiğim sabitlenince tam güç çalıştırmıyor ama iyiyse zaten sorun çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler config demiisnizde hiç birsey yok ne yapacagım acıyorum configi bisye yok ne yapcam bi anlatsanız?

Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.