Şimdi Ara

lol e yeni başladım şampiyon önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOL e bu sabah saat 12 gibi başladım ve şu saate kadar (15.15) sürekli oynadım.1 el eğitim 1 el bot 2 elde pvp attım hepsini kazandık.hepsindede Ashe'yi seçtim başlangıçta onu öğretti bana bend dedim değiştirmeyeyim.Başlangıç şampiyonu olduğu için diğerlerien göre ezik kalacağımı düşünüyorum.400 rp 1300 öteki paradan var ne yapmamı önerirsiniz?

• Master yi alıp oynamaya başla belli bir süre derim.Oynamadı hem kolay hem de zevkli.Rp ni harcama bu dönemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta o kaç gaymedir ki? onu alayım uzun süre almayayım mı? asheden daha mı iyidir? :D
  • 450 ip master yi veya 50 ip daha kas tryndamere al

• Orianna, quinn, syndra, swain, kassadin, vayne, heimerdinger. Bunlarla botlara karşı pratik yap sonra milleti ez. Çok zevkli oynaması

• yeni başladıysan sana twisted fate orianna cassiopeia karma syndra lee sin zac dr mundo gibi şampiyonları öneririm dinleme master yi diyenleri

• master teemo ashe ww takıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anivia orianna gibi şampiyonlarla başla derim zordur fakat alışınca rahat edersin her şampı oynarsın ben öyle yaptım.

• Kesinlikle Jax almalisin dostum, o levellar da kimse durduramaz seni. Hem 1350 IP hemde over powered. Hangi itemlari sirasiyla alman gerektigine de mobafire'dan bakabilirsin.

• master yi alış dağıtırsın milleti o levellarda
  • Jax al kesinlikle
    Sakın master ya da tryn alma bi jax denk gelirse oyundan soğutur
    Build olarak normalde duruma göre çıkarım ama
    Mahvolmuş Kralın Kılıcı-Guinsoo'nun hiddeti-Üçlü Kuvvet-Raunduin-Koruyucu Melek
    Son itemi de karşıya göre çıkarsın
    Kârşı takım ad(saldırı gücü) ağırlıklıysa
    Günateşi pelerini
    Ap(yetenek gücü) ağırlıklıysa maltormiusun ağzı çıkabilirsin
    Taktik olarak last hit yapmayı öğren
    Ulti ve e yi aynı anda açık tutmamaya çalış
    Unutma ki sen jaxsın 500 canla tam canlı adamları alansın

• Kesinlikle Warwick al. Oyunu her türlü taşıyabilecek bir şampiyon.
  • jax op

• Vay be bizim zamanımızda tavsiye edeninimiz yoktu (s3 ün sonunda başladı) darius al qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 18 Kasım 2013; 17:10:44 >
  • Bir tane şampiyon belirle onu al eğer IP yetmiyorsa haftalık bedava şampiyonlarla oyna . Eğer gerçekten gelişmek istiyorsan bu oyunda botlarla oyna belli bir süre. Minyon kesme sayını arttır yavaş yavaş PvPye kaydır kendini sonra inan bana bu minyon kesme olayını çözersen ileride yararını göreceksin . Unutma bu oyun ne Call of Duty ne Counter Strike . Kill almak için değil oyunu kazanmak için oyna herzaman . Jax - Ryze yeterli olacaktır şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Champions -- 18 Kasım 2013; 19:59:48 >
  • Pantheon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.