Şimdi Ara

Lol de mantık aramayacakmışız bunu anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senedir falan oynuyorum.Her zaman takım yararına düşünürüm,tank yok AP yok ona göre seçimler,takıma göre seçimler yaparım. Mainim jung bu arada.

Örnek vermek gerekirse AP yok diye takımda cho aldım soloya 4/0/5 gidiyorum.benim mantık tamamen şu yeterince takımı destekleyemedim ki kaybettik.Yok abi,lanede öndeyim bota tp atıyorum mide gank atıp adam alıyoruz gene mac karşıda seri maçımda.

Sejuani almısım, nexusda kule yok bizim ,sadece ultiyle oyunu 15 dk uzattıgım var,Sonuç gene aynı seri maçında lose.

Sorunu kendimde arıyorum dediğim gibi genelde bakıyorum,bir tane ranked macımda karşıyı beslediğim bir durum yok.

Su an gümüş 4 teyim.Ama bu bronzda gümüşte,bronz gibi düşünüceksin bunu anladım alıcaksın master yi try vs. Cıkıcaksın,çok arkadasımdan duydum cıkamıyodum dedigin gibi sadece masterla plat 5 e çıktım diye.

Bizde sanki challengeriz ya,aman flame yapmayalım milleti oyuna döndürelim,hasarı tanklıgı falan hesaplıyoruz.Metadaki bütün champları oynıyalım falan.Her lane oynarım her lanede oynadıgım en az 5 hero vardır ama bu kafayla olmuyo onu anladım sonuc olarak..

edit:flame yapmayacak herkes ekleyebilir nick:akabe8 elonuz yüksekse cok normal oyun atıp hatalarımı söyleyebilirsiniz

edit:dediğiniz gibi taşıyıcı herolar aldım özellikle annie aldıgım maclar kazanıyorum ama size ispatla neler oldugunun ss ni atıcam 1-2 macta

dakika 32..37 killi lb..mid yasuo 12 kere öldü afk kaldı sonra geri geldi 5 kere daha öldü.. macta carryleyebilecegim bir durum yoktu

bu da annie ile carryledigim macta karşıma gelen oyuncu profili "bronz 2" arkadaş ..ya eloboost ya script..ki ben script oldugunu dusunuyorum fio w sini öyle saliselik atıyor ki her skillimiz failleniyor...macta kastıgım halde cok uzatamadım dakika 30 gibi bitti...

son edit:Oyunu bırakmıştım bu hell elodan bıktım..bayadır oynamıyodum arkadaş duo girek diyince bi bakayım dedim bu da attıgım son maclar

bırakmamın isabet olduğunu anladım..silver 5yim şu an macta gelen tipleri atıcam unranked hesap son attıgı 12 macın 12 sini kaybetmiş cogunda afk kalmış..Ranked maclarda 8 macta 8 lose ama benim takımıma gelebiliyor..Ben 3 senedir bosa oynamısım..yeni bi unranked acsam cok daha iyimiş full lose alsam bile..

Evet bu arkadaş en son bahsettigim

5/0/5 dim gayetde her lane kill aldırdım kha ile tek atıcak kıvama coktan geldim skorumdan da belli ama karşıda da yaklasamayacagım ve feedlenmis olanlar

bunda da 4/0/4 idim..karşı ormancıyı bi kere mavi bi kere de kırmızı olmak üzerek earlyde 2 kere kestim baya tild oldu..şaka değil bu da dakika 31..
    33 killi kata

En sevdiğimi sona sakladım 2/4/3 bitirdim üzgünüm..2/0/2 ydim..jaxı ormanında kesmiştim..neyse bla bla..ryze profilini üstte attıgım arkadaş zaten..feedleyip afk kaldı..ve ben karsııyı hep cezalandırdım..bizimkilere kule altı girdiler direk bende topladım yardım ettim..bot lane o kadar hızlı feedledi ki zaten baya bi seri..

Bunlar herkese oluyor diyebilirsiniz haklısınız,ama bu son attıgım 4 macta aynı gün içerisnde oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 6 Ağustos 2016; 4:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lig atlamak istiyorsan sej almayacaksın zaten ultiden ultiye bir işe yarayan heroyla lig çıkamazsın
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi daha cok takıma göre secim oluyor..takımda hic kitle kontrol olmadıgı icin almıştım o mac..yoksa 5-10 tane farklı champ oynamısımdır arka arkaya sırf jungle da..belkide cok fazla cesit oynadıgımdandır
  • Kha riven yasuo fizz tryn lb akali gibi herolar seçmelisin. Dmg konusunda takıma bel bağlamayacağın herolar lazım. Yoksa kaderin takımın embesil olup olmamasına bakıyor iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigin gibi trde tek basina tasimak istiyorsan sadece tflerde is yapan sejuyu degil herkesi kesen damage atan champler alman lazim. Hic kasmaya gerek yok tank varmis yokmus ad yokmus cok ap varmis falan filan diye.

• Kardeş Golda kadar meta diye bişey yok zaten. Sen maokai alirsin metada diye dk 15te bottan inhiyi acarlar totem atin toteeem diye aglarsin is isten gecmis olur

• Bir Tr Server Düşmanı olarak,Tr'de meta yoktur.Plat 3'e kadar hayat boştur diyebilirim.Ama West ve Oceania harika trolleri bile bir o kadar sağlam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gümüşden çıkamıyosan o eloyu hakediyorsundur hiç boşuna qq yapma
  • Haklısında 3 senedir gümüş4 olmakta biraz ne biliyim sanki hakediyosun gibi hocam be

• StrongWind kullanıcısına yanıt
    ilk 2 sezon pek ranked atmadım..bide bronz cehennemine düşünce dediğim gibi kurtalamadım doğrudur
  • Mantığın bitti yerde lol başlar
  • Yav burada ligi düşük olana ''hak ediyorsun'' diyorlar çıldırıyorum ya kardeşim adam belki free elo şampiyonlarıyla oynamak istemiyor olamaz mı? Ben mesela dereceli de Kassadin almıyorum niye early de işi batırırsam toparlanana kadar maç bitiyor, o yüzden master ile lig atlayanlar konuşmasın burada bence
  • Yerlestirmeleri atarken gumus 1e atti ben de cikiyorum yavas yavas. 10 dakika mac buldugu icin atamiyorum da, neyse.
    Gumusun olayi gercekten iyi oyuncularla yeni gelenleri eslestirmesi. Bronz gibi kolay cikilacak bir lig oldugunu dusunmuyorum. Takimda 2 kisinin bilmesi bile cogu zaman yetmiyor. Mesela vaynw oynuyorum karsida hard engage var (Rammus leona ahri vs) bizimkiler sacma sapan girerek beni arkada tek birakiyolar mesela. Gel de anlat su adamlara ilk hamleyi rakibin yapmasi gerektigini. Carry peel diye bir sey beklemeyin. Destek bile kill kovaliyor. Ciktim sonunda da pozisyon alicam diye bi yerlerimi yirttim. Ama gercekten eslestirmede bir problem var. Bizim takimda silver gold arasi, karsida mutlaka bir platin digerleri gold oluyor. Bu dedigim eloyla da alakali olabilir, bilemiycem. Ama en iyi oynadiginiz sampiyonla gumusten cikmak basit. Sadece sabredin, normal oyunda bol bol pratik yapin. Iyi oynadiginizi dusunuyosaniz takiminizi dusunmeyin. Killeri bufflari siz alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

lig atlamak istiyorsan sej almayacaksın zaten ultiden ultiye bir işe yarayan heroyla lig çıkamazsın

Sejuani almanın tek mantığı 5 kişi giriyorsundur takımında güvendiğin dmg dealer çoktur ancak öyle.

Yoksa aynen tek ulti için yemez.
  • beraber girelim bakalim anlattigin gibi miymis ;)

• Valla plat eloya kadar takım oyununu iplemeyecen hiç. Bencil olacan kill salmayacan öyle kazanırsın. Adamı gankliyosun kill aldırıyorsun falan filan sonra afk kalıyor yada dakka 45de topta tek başına farmlarken yakalanıp ölüyor. Tank şampiyonlar oynamaya karşıyım. Damagei takımdan beklemek yerine kendim atarım daha iyi. Ne olduğunu bilmediğim 4 kişiden medet ummak çok saçma.
  • İyiysen her şeyle çıkarsın, mantığın da güzel, ama gümüşte falan daha az işe yarar, normalde o şekilde oynamak sana oyunları kazandırır.

Suçu kendinde aramaya devam et, kaybettiğin maçlar mutlaka olacaktır ama eninde sonunda yükselirsin.

Otp olayı da seni yükseltir hatta öyle challengera çıkanlar bile var(annie bot, ireliacarriesu,shaclone). Sıkılmam diyorsan öyle de yapabilirsin dene gör oluyor mu olmuyor mu. Ama 1,5k akali oynayıp silver 5 olan da var yani her zaman işe yaramıyor.

• hala o ligdemısın ?
  • Emin ol trde meta yok chaya kadar chadada yok arada uyuyorlar al tek hero spamla cikarsin ha illa metaya gore istiyorsan suan broken vlad var

• Amaç lig atlamaksa olay değişir. Kimin neyi hakketiğini bilmek başka bir durum. İyi oynadığın bir kaç "OP" heroyla kolayca çıkarsın. Ama sabır ister.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.