quote:Orijinalden alıntı: Nasos Pls 1 asist çok az bu oyunda kill sayısı önemli değil dengeli olmadığı sürece asist yapcak adam olunca oda oluyo :D o oyunda tek oynamıştım ondan öyle
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath Yıllardır oyun oynarım ilk mouse'umu (hem de ilk defa pahalı mouse kullanıyordum) bu oyunda kırdım logitech g9x var bizdede kırarsam dahada alamam
quote:Orijinalden alıntı: t9r quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath Yıllardır oyun oynarım ilk mouse'umu (hem de ilk defa pahalı mouse kullanıyordum) bu oyunda kırdım logitech g9x var bizdede kırarsam dahada alamam Logitech g500 kırdım daha alamıyorum Ama pişman değilim o rahatlama hissi hiçbir şeyde yok
quote:Orijinalden alıntı: AmyLee<3 Weste geç weste Bence TR de kalsın, West iyi değil.Ha prolarla oynamak istiyorsa kesinlikle NA !
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: t9r quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath Yıllardır oyun oynarım ilk mouse'umu (hem de ilk defa pahalı mouse kullanıyordum) bu oyunda kırdım logitech g9x var bizdede kırarsam dahada alamam Logitech g500 kırdım daha alamıyorum Ama pişman değilim o rahatlama hissi hiçbir şeyde yok inşallah kırdırtmazlar banada
quote:Orijinalden alıntı: Kasede quote:Orijinalden alıntı: AmyLee<3 Weste geç weste Bence TR de kalsın, West iyi değil.Ha prolarla oynamak istiyorsa kesinlikle NA ! yok dostum ya daha bi heroları öğreniyim alışıyım sonra prolarla oynamak isterim :D