Şimdi Ara

LoL Bitmiş, Cezasız Script Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nedir bu script ne işe yarar diye biraz araştırma yaparken"Bloodimir" isimli arkadaşın nickini ilgili forumda gördüm şaşırdım :)
    neyse yorum sizde böyleleri plat hatta dia liginde dahi var...

• her lowun ıslak rüyası ''lol bitmiş''...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Bi şey anlamadım.

adamın match history'sine bak başlar da feedlerken syndra ve karthus ile nasıl k/d/a'lar çıkartmış.

bu arada üstte ki beyinsiz arkadaş resimlere bakarsa ne olduğunu anlayacaktır, bu tarz 3.parti yazılım kullananlar ceza almıyor ama oyun popüler sizde haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i was wondering

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Bi şey anlamadım.

adamın match history'sine bak başlar da feedlerken syndra ve karthus ile nasıl k/d/a'lar çıkartmış.

bu arada üstte ki beyinsiz arkadaş resimlere bakarsa ne olduğunu anlayacaktır, bu tarz 3.parti yazılım kullananlar ceza almıyor ama oyun popüler sizde haklısınız.

Anlamadim diyen birine beyinsiz diye hitap etmek adam gibi aciklamayi dene.Agzimi bozmicam

• quote:

nedir bu script ne işe yarar diye biraz araştırma yaparken"Bloodimir" isimli arkadaşın nickini ilgili forumda gördüm şaşırdım :)

O Bloodimir bu dhdeki Bloodimir değil gerçek hayattan tanıdığım oda o dediğin diğer forumdaki Bloodimir benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

O Bloodimir bu dhdeki Bloodimir değil gerçek hayattan tanıdığım oda o dediğin diğer forumdaki Bloodimir benim.

en başından değiştirecektim o nicki öyle verecektim sana hesabı. :D

Arada sırada soranlar çıkıyor çünkü yok diyorum kardeşim o nickimi çalmış.

• NEDEN HOCAM?

• eskiden nickim Ragnarok'tu. Çok zeki arkadaşın birinin oyununa lolde ragnarok diye biri gelip feedlemiş. O da forumda konu açmıştı alın işte ragnarok denen egolu çocuk feedliyor diye. Bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu da aynı olay. Bloodimir nick sadece DH'deki Bloodimire ait değil. Bunu idrak edebilmen için 7 yaşından büyük olman yeterli herhalde.
  • Oha lose alırken birden win almaya başlamış. Kesin script. Helal olsun çok iyi yakaladın. Seni alkışlarla yeni iş yerine alalım.

http://www.mit.gov.tr/iksayfasi/basvuru.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

eskiden nickim Ragnarok'tu. Çok zeki arkadaşın birinin oyununa lolde ragnarok diye biri gelip feedlemiş. O da forumda konu açmıştı alın işte ragnarok denen egolu çocuk feedliyor diye. Bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu da aynı olay. Bloodimir nick sadece DH'deki Bloodimire ait değil. Bunu idrak edebilmen için 7 yaşından büyük olman yeterli herhalde.

Hocam kısmen doğru ama. :D

o bloodimir ile bu bloodimir aynı kişiden çıkmış nick bir anlamda, hatta yukarda yazan scripter arkadaş ta 10 yıldır tanıdığım karşı komşum. Diamond5 hesabımı devretmiştim ona, o da aynı nick'i kullanmaya devam etmiş. Rastgele birşeyler yazayım diye bulduğum nick epey popülerleşmeye başlıyor. euw.boards'ta 3-4 kişi satın almak istemişti nick'imi bir zamanlar 10k rp karşılığında falan.

hayır benim anlamadığım nokta arkadaş hangi hater'ımın fake hesabı acaba.

• Boostta olabilir,sonucta hile varken niye totemi degistirsinki,zaten ihtiyaci yok

• Her ligin 4 ve 5. kümeleri rahat geçer. Mesela gold 1 e gelince adamlar plata kastıkları belli ciddi oynuyorlar tabi bir kaç sığır çıkıyor aralarında.

Şimdi plattayım trollüyorum Muramana Ww oynadım serilerdeyim Allah ım sana geliyorum
  • Cezasiz degil report ederseniz ve scripte bal gibi yiyoyor bani

• Eleman script kullanmıyor. Boostcusu kullaniyor. Flash d de boostlanirken. Her sezon sonu azıyor bunlar. Challenger da win trade kaynıyor.

• kardeşim sadece lol script kullanmımyor şuan her yer böyle csgo oynuyorum şahsen script dolu ayrıca ban yeme ihtimali %1 bile değil
  • i was wondering İ kullanıcısına yanıt
    İngilizcen mi yok anlamadım adam şubatta oyunu bırakmış anladığım kadarıyla, eylülde arkadaşına vermiş yada satmış.Alan kişi de döktürmüş?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svscr -- 26 Eylül 2016; 15:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

eskiden nickim Ragnarok'tu. Çok zeki arkadaşın birinin oyununa lolde ragnarok diye biri gelip feedlemiş. O da forumda konu açmıştı alın işte ragnarok denen egolu çocuk feedliyor diye. Bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu da aynı olay. Bloodimir nick sadece DH'deki Bloodimire ait değil. Bunu idrak edebilmen için 7 yaşından büyük olman yeterli herhalde.

Hocam kısmen doğru ama. :D

o bloodimir ile bu bloodimir aynı kişiden çıkmış nick bir anlamda, hatta yukarda yazan scripter arkadaş ta 10 yıldır tanıdığım karşı komşum. Diamond5 hesabımı devretmiştim ona, o da aynı nick'i kullanmaya devam etmiş. Rastgele birşeyler yazayım diye bulduğum nick epey popülerleşmeye başlıyor. euw.boards'ta 3-4 kişi satın almak istemişti nick'imi bir zamanlar 10k rp karşılığında falan.

hayır benim anlamadığım nokta arkadaş hangi hater'ımın fake hesabı acaba.

scripter arkadaş diye hitap etmesen olmuyordu zaten (ಥ ͜ʖಥ) ddoscu desen tamam (ಥ ͜ʖಥ) script kullanmıyorum yazıyorum sadece oda sadece dil geliştirmek için lol bile oynamıyorum 5 aydır (ಥ ͜ʖಥ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 26 Eylül 2016; 19:32:42 >

• Geçen gün 4 pre oyuna girmiştik graves vardı karşı takımda adam hızlı tetik skilini cdsiz şekilde kullanıyordu 4 report ettik hiç bir geri dönüş olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.