Şimdi Ara

lol baştan patch atıp duruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam attı işte 3 gb hadi ona eyvallah, bugün tekrardan sabah 3 gb. patch atıyor nasıl bir bu ya ayıkmadım ki yardım bekliyorum beyler, eyvallah şimdiden

her seferinde %33'den alıyor birde onu da ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DpBy -- 23 Mayıs 2015; 10:13:05 >

• İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun

şöyle izah ediyim, lolü sitesinden tekrar yükledim patchleri atarken 0 kbps oldu bende kapatıp yeniden açayım bari düzelir dedim baktım yeniden atıyor patch'i %33'den neden oluyor bu ayıkmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DpBy -- 23 Mayıs 2015; 10:25:54 >
  • Aynen bro bendede ayni, sayesinde 5 kere 1 gblik dosya yukledi ama hep bastan basladi,bunun 2-3 gblik setubunu indiremiyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DpBy

quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun

şöyle izah ediyim, lolü sitesinden tekrar yükledim patchleri atarken 0 kbps oldu bende kapatıp yeniden açayım bari düzelir dedim baktım yeniden atıyor patch'i %33'den neden oluyor bu ayıkmadım

0 kbps olabilir %33 veya %99'da takılabilir o durumlarda sabretmekten başka çare yok kesinlikle kapatmayın
  • Onarmayı deneyin.
  • 3 gb patch mi olur ? Oyun kaç gb ki zaten. Oyunu iyi yükleyememişin. Sil tekrar yükle en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.