Bildirim
lol baştan patch atıp duruyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: dra1J
İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun
şöyle izah ediyim, lolü sitesinden tekrar yükledim patchleri atarken 0 kbps oldu bende kapatıp yeniden açayım bari düzelir dedim baktım yeniden atıyor patch'i %33'den neden oluyor bu ayıkmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DpBy -- 23 Mayıs 2015; 10:25:54 > -
Aynen bro bendede ayni, sayesinde 5 kere 1 gblik dosya yukledi ama hep bastan basladi,bunun 2-3 gblik setubunu indiremiyormuyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DpBy
quote:
Orijinalden alıntı: dra1J
İlk defa duydum genel bir problem değil seninle alakalı sanırım öyleyse sıkıntı büyük kanki geçmiş olsun
şöyle izah ediyim, lolü sitesinden tekrar yükledim patchleri atarken 0 kbps oldu bende kapatıp yeniden açayım bari düzelir dedim baktım yeniden atıyor patch'i %33'den neden oluyor bu ayıkmadım
0 kbps olabilir %33 veya %99'da takılabilir o durumlarda sabretmekten başka çare yok kesinlikle kapatmayın -
Onarmayı deneyin. -
3 gb patch mi olur ? Oyun kaç gb ki zaten. Oyunu iyi yükleyememişin. Sil tekrar yükle en iyisi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X