Şimdi Ara

LoL Açılmıyor C'deki Dosyaları Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format attım pc ye atmadan öncede oyunu direk usb içine atmışım ve oyun açılmıyor hata veriyor. C deki dosyalar olmadığı için galiba bana C deki dosyalarına nasıl ulaşabileceğimi söylerseniz sevinirim.

• sen usbye oyun dosyalarınımı attın yoksa simgesinmi
  • Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb.

doğru dosyaları attıysan açılması lazım illa bi yanlış yapıosunki açılmıuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystone01

quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb.

doğru dosyaları attıysan açılması lazım illa bi yanlış yapıosunki açılmıuyor

yok hocam eskiden açar oynardım oyun kurulurken c yede dosya atıyor bende onlar yok bir bak istersen C ye Eiot gmes vardır o bende yok.
  • oyunu d ye mi yukledin c ye mi kafam karisti. d ye yuklediysen belki packleri c ye atiyodur. acilmiyorsa yapicak birsey yok yeniden yukle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HitTheLights H kullanıcısına yanıt
    hocam ben d yüklerim her oyunu Point Blank bu şekilde çalıştı ama lol çalışmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum yeni kurduğun işletim sistemi, oyunun kurulu olduğu zaman ki işletim sisteminden farklıysa hata vermesi çok doğal

-kurduğun işletim sistemi aynı ise çalışması lazım.
    çalışmıyorsa dosyalarda eksik vardır yada bozulmuş olabilir. lol launcher adminden yönetici olarak girmeyi dene bir de

LoL Açılmıyor C'deki Dosyaları Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidaha yükle zaten ay başları hemen iner kurulur
  • %99 DirectX hatası veriyordur.
  • -Direct X var mı?
    -Net Framework var mı?
    -Ekran kartı sürücüsü kuruldu mu?
  • Uygulandırmanın yapısı doğru olmadığından başlatılamadı diyor direk çift tıkladığımda. Zaten windovs 8 vardı xp yaptım çalışmaz yeniden indireyim o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.