Bildirim
LoL Açılmıyor C'deki Dosyaları Yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen usbye oyun dosyalarınımı attın yoksa simgesinmi -
Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb. -
quote:
Orijinalden alıntı: justlook78
Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb.
doğru dosyaları attıysan açılması lazım illa bi yanlış yapıosunki açılmıuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bystone01
quote:
Orijinalden alıntı: justlook78
Hocam bende taşınılabilir disy vardı oyunun d deki dosyasını komple attım yaklaşık 4 gb.
doğru dosyaları attıysan açılması lazım illa bi yanlış yapıosunki açılmıuyor
yok hocam eskiden açar oynardım oyun kurulurken c yede dosya atıyor bende onlar yok bir bak istersen C ye Eiot gmes vardır o bende yok. -
oyunu d ye mi yukledin c ye mi kafam karisti. d ye yuklediysen belki packleri c ye atiyodur. acilmiyorsa yapicak birsey yok yeniden yukle...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben d yüklerim her oyunu Point Blank bu şekilde çalıştı ama lol çalışmadı.
-
dostum yeni kurduğun işletim sistemi, oyunun kurulu olduğu zaman ki işletim sisteminden farklıysa hata vermesi çok doğal
-kurduğun işletim sistemi aynı ise çalışması lazım.
çalışmıyorsa dosyalarda eksik vardır yada bozulmuş olabilir. lol launcher adminden yönetici olarak girmeyi dene bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bidaha yükle zaten ay başları hemen iner kurulur -
%99 DirectX hatası veriyordur. -
-Direct X var mı?
-Net Framework var mı?
-Ekran kartı sürücüsü kuruldu mu? -
Uygulandırmanın yapısı doğru olmadığından başlatılamadı diyor direk çift tıkladığımda. Zaten windovs 8 vardı xp yaptım çalışmaz yeniden indireyim o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X