Bildirim
LoL 0 kbps hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güvenlik duvarını kapat olmaz ise DNS ayarlarıını otomatik yap. _____________________________ -
Hotspot Shield kullanarak indirmeyi deneyebilirsin istersen. _____________________________ AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller
-
dedim ya 0 kbps hatası ile ilgili açılan konuların hepsini okudum hepsini yaptım yani olmuyor klasik şeyler söylemeyin yaptım çünkü _____________________________ -
Bugün bana oldu Okyanusya'yı seçip tekrar Tr yapınca düzeldi. 4.16 patch'inde hiç düzelmemişti son çare olarak arkadaştan flash diske kopyalamıştım dosyaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kardo okyanusya yı nasıl seçiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkayzm -- 22 Kasım 2014; 13:16:38 >_____________________________ -
Ayni sorun bendede var 274 mb da kaliyor guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
274 mb 'da kaldı kaç saat bekledim inmesini şimdi ne yapıcam .sorunu çözen varmı?
_____________________________ -
bendede aynı sorun oldu sonradan fark ettim ki yavaş yavaş yükleniyor %40 falandı başladıgında şuan %92 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
274 mb 'da kaldı kaç saat bekledim inmesini şimdi ne yapıcam.sorunu çözen varmı?
Bendede sorun devam ediyor. Bana sorarsan oyundan kaynakli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X