Şimdi Ara

LOKAVT BITTI TRANSFERLER IPTAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

İnşallah Lig Tv alır Nba haklarını ya da D-Smart

Ya sen gitsene artık şu bölümden. Lokavt da bitti bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Niye babanın malı mı burası? Gitmezsem babana mı şikayet edeceksin beni yoksa?

• Haberi sabah arkadaşım söylediğinde şaka yaptığını sandım ama gerçek olduğunu öğrenince inanılmaz sevindim.

Çok özlemiştim NBA'i
  • quote:

quote:

quote:

Laf soktuğunu mu düşünüyorsun

Gitmezsen ne yapabilirim ki, bu bölümde BJK holiganlığı içeren her mesajını gördüğümde sövmekten başka

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gitmezsen ne yapabilirim ki, bu bölümde BJK holiganlığı içeren her mesajını gördüğümde sövmekten başka

O dediğini sen yapıyorsun, ben kendi takımımla ilgili konuşuyorum, sen gelip bölümden gitsene diyorsun. Neyse yaşın küçük herhalde, ona veriyorum artık

• ne besıktası ne avrupası surusuyle car cop dolu lokavt bıttı nba baslıyo amerıkan ekolu devam etmelıydı zaten besıktasada oh olsun canıma deydı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O dediğini sen yapıyorsun, ben kendi takımımla ilgili konuşuyorum, sen gelip bölümden gitsene diyorsun. Neyse yaşın küçük herhalde, ona veriyorum artık

Tabi canım, sen sadece kendi takımınla ilgili mesajlar atıyorsun. İlk alıntı yaptığım mesajın da tamamen Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yle alakalı de mi?

Yoksa bir anda gelen NBA oyuncularıyla beraber senin de bu bölüme gelmen ve şimdi o oyuncuların gidecek olmasından dolayı sinirlenerek yazdığın bir mesaj mıydı?

• şike soruşturması haberinde mi bu kadar heyecanlandı, lokavt bitti haberinde mi deseler, kesinlikle lokavt bitti haberidir.

ulan ne özlemişim be, ağlamak üzereyim

nba tv digiturk'ten kaldırıldı, o noolacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

şike soruşturması haberinde mi bu kadar heyecanlandı, lokavt bitti haberinde mi deseler, kesinlikle lokavt bitti haberidir.

tekrar koyarlar hocam... umarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi canım, sen sadece kendi takımınla ilgili mesajlar atıyorsun. İlk alıntı yaptığım mesajın da tamamen Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yle alakalı de mi?

Yoksa bir anda gelen NBA oyuncularıyla beraber senin de bu bölüme gelmen ve şimdi o oyuncuların gidecek olmasından dolayı sinirlenerek yazdığın bir mesaj mıydı?

Yok dostum bırak ya adamlar lockout bitene kadar geldi ama maşallah kırk yıllık oyuncuları gibi sahiplenmeye bayılıyorlar..
    NBA izlememiş hayatıdna iki adam takımına transfer oldu diye birden böyle konuşmalar havalanlamalar.
    Lamar Odom'un kim olduğunu bilmeyip videolarına bakıp oha smaç manyağı diyen zihniyet doldu burası zaten...
    İki kuruşluk NBA bilgisi ile BJK şöyle BJK böyle diye futboldan bozma basketbol partizanlığından başka neyden anlarlar ki zaten..

Sonra da NBA hakkıdna ileri geri konuşup yok efendim ben sadece BJK hakkında konuşuyorum der bi de pişkin pişkin.. Daha devam edeyim mi ? Böyle tiplerle muhattap oluyorsun gelip burda.. Suç sende air_jersey15 yapıcak bişey yok yani..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

şike soruşturması haberinde mi bu kadar heyecanlandı, lokavt bitti haberinde mi deseler, kesinlikle lokavt bitti haberidir.

tekrar koyarlar hocam... umarım

tekrar alacağımı sanmıyorum aslında, her gece kıytırık 1 maç veriyorlar, onunla iş olmaz bence. ha, yayın akışına bakarım, işe yarar maçlar verirlerse bu sezon, alabilirim.

• Özlemiştik NBA'i valla çok şükür
  • Bu yıl aldığım en güzel haber
  • Evlat acısı gibi derler ya..

Neyse artık, Bulls için uykusuz gecelere devam.Deron için 10 dk dır üzülüyorum, atlattım sayılır.
  • Sabah bir anlaşamadılar şu herifler diye düşünürken, öğlen lokavtın bittiği haberini aldım, başka bir şey dilesem olacakmış. Özledik vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 26 Kasım 2011; 16:42:44 >
  • Oh be geceleri uykulu uykulu maç izlemeyi özlemiştim.
  • Adamların içine oturmuş transferler ya, 2 tane NBA maçı seyredip sanki basketbol otoritesi kesilmişler başımıza. Anlamıyorlar ki böyle yıldızların Türkiye'ye gelmesi basket ile ilgilenmeyen kişilerin bile basketbola yönelmesine neden oldu. Ama onlar için bir şey ifade etmiyor bu, ancak kendi takımları getirseydi bunları, havalara uçarlardı herhalde. Yazık böyle kişilere gerçekten.
  • Çok güzel bir sezon seyredecektik muhtemelen BJK dışındaki takımlar da sezon bitti gözüyle bakılmaya başlandığı andan itibaren yeni isimlere yönelmişlerdi. Euroleague de çok güzel olacaktı ama olmadı işte. Neyse artık 30'lu yaşlarda görürüz herhalde bir daha yıldızları.
  • quote:

Adamların içine oturmuş transferler ya, 2 tane NBA maçı seyredip sanki basketbol otoritesi kesilmişler başımıza. Anlamıyorlar ki böyle yıldızların Türkiye'ye gelmesi basket ile ilgilenmeyen kişilerin bile basketbola yönelmesine neden oldu. Ama onlar için bir şey ifade etmiyor bu, ancak kendi takımları getirseydi bunları, havalara uçarlardı herhalde. Yazık böyle kişilere gerçekten.

Öncelikle fanatikleşmeye gerek yok ayrıca böyle yıldızların gelmesi Türkiye piyasasında hatta Avrupa piyasasında zarardan başka birşeye yaramaz. Şimdi D-Will geldi ne oldu BJK forma satışında havalara mı uçtu? Bilet satışları müthiş katkı mı yaptı? Hayır. Tam tersine bütün transfer politikasını lokavt üzerine kurdukları için bu yıl sonunda geriye baktıklarında tamamen bir hüsran görecekler. Bir de D-Will aylık para alıyor olayı var onun aldığı aylık paranın ne kadar olduğunu bilen var mı? Bu adam neden Barça Real CSKA gibi takımlara değile Türkiye'ye geldi? Bu takımlar aptal mı ki almadılar? Nedeni basit onun aylık aldığı paralarla çok daha sağlam ve dengeli bir kadro kurabilirdi BJK yani taraftarına kısa süreli pembe rüyalar yaşatmak yerine uzun soluklu sağlam başarılar yaşatabilirdi. Daha da vahim olan olay şu ki Demirören denen adam BJK kulübünün artık sahibi olmuş durumda ve bundan rahatsızlık duyan bir insan bile görmüyorum. Ben GS'liyim fakat bu tarz bir ismin benim kulübüme gelmediği için çok mutluyum çünkü bu şekilde kulüp yönetilmez.

Bugün Ergin Ataman'ın dedikleri tam bir felaket. Lokavt bitimi bizi şaşırttı diyor. Böyle birşey var mı? Şaşıracak olan kişi sizler değil bizleriz. Sizler bu sonu önceden öngörebilmeliydiniz. Yerlerini dolduracağız diyor. Lütfen biri söylesin dalga mı geçiyorlar bizle? bu saatten sonra kaliteli oyuncuları nerden bulup getirceksinde kadrona oturtcaksın bunlar polyannacılıktan öte birşeyler değil. Onun için tekrar oturup düşünmek lazım neden CSKA Real Barça bu kumarı oynamadıda biz oynadık? bunun hesabını taraftar şimdi sormazsa gelecektede bundan farklı olaylar olmayacak malesef.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.