Bildirim
Lojistik meslek lisesi mi , düz lise mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle bende meslek lisesinde okudum. Meslek lisesi özellikle benim bölümüm olan makina alanı çok zorluyor. Hem kültür hem meslek dersleri ile içinden çıkamıyorsun. Üniversite düşünüyorsan kesinlikle düz lise. Ama ben dışardan yardım alırım dersen meslek lisesinde MTOK lar var. Onlarada sadece meslek liseliler alınıyor.
Ayrıca;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25250483/ -
ders çalışırım diyorsan düz lise -
Üniversite hayallerin varsa Düz lise yan yollara girme. -
Katsayı kalksa bile meslek lisesinden (veya anadolu teknik) alan dışı üniversite kazanmak zor. Ekstradan ağır meslek dersleri göreceksin. Ben bu işi yaparım desen bile sana gıcıklık yapan sorunlu meslek öğretmenleri illaki olacaktır. -
Meslek lisesine git, eğer devlette hukuk okumayı düşünüyorsan kazanma şansın oldukça az şu anki durumunu varsayarsak, ama meslek lisesinde lojistik okuyup, sonra lojistik ile alakalı bölüme girebilirsin üniversitede, senin için daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kardelen G.
Katsayı kalksa bile meslek lisesinden (veya anadolu teknik) alan dışı üniversite kazanmak zor. Ekstradan ağır meslek dersleri göreceksin. Ben bu işi yaparım desen bile sana gıcıklık yapan sorunlu meslek öğretmenleri illaki olacaktır.
Kesinlikle olacaktır.Tecrübe ile sabittir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X