Şimdi Ara

Lojistik meslek lisesi mi , düz lise mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lojistik meslek lisesinde okuyorum,2.sınıfa geçtim, düz liseye geçip avukatlık okumak istiyorum.

Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz , mesela benim için daha iyi olurmu, aklımda hukuk okumak var meslek lisesinden hukuk fakültesine girme şansım var mı, ne yapmamı önerirsiniz?

• Öncelikle bende meslek lisesinde okudum. Meslek lisesi özellikle benim bölümüm olan makina alanı çok zorluyor. Hem kültür hem meslek dersleri ile içinden çıkamıyorsun. Üniversite düşünüyorsan kesinlikle düz lise. Ama ben dışardan yardım alırım dersen meslek lisesinde MTOK lar var. Onlarada sadece meslek liseliler alınıyor.

Ayrıca;

http://www.ntvmsnbc.com/id/25250483/
  • ders çalışırım diyorsan düz lise
  • Üniversite hayallerin varsa Düz lise yan yollara girme.
  • Katsayı kalksa bile meslek lisesinden (veya anadolu teknik) alan dışı üniversite kazanmak zor. Ekstradan ağır meslek dersleri göreceksin. Ben bu işi yaparım desen bile sana gıcıklık yapan sorunlu meslek öğretmenleri illaki olacaktır.
  • Meslek lisesine git, eğer devlette hukuk okumayı düşünüyorsan kazanma şansın oldukça az şu anki durumunu varsayarsak, ama meslek lisesinde lojistik okuyup, sonra lojistik ile alakalı bölüme girebilirsin üniversitede, senin için daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Katsayı kalksa bile meslek lisesinden (veya anadolu teknik) alan dışı üniversite kazanmak zor. Ekstradan ağır meslek dersleri göreceksin. Ben bu işi yaparım desen bile sana gıcıklık yapan sorunlu meslek öğretmenleri illaki olacaktır.

Kesinlikle olacaktır. Tecrübe ile sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    hemşirelik mi mühendislik mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.