Şimdi Ara

lojistik 2 yıl okumak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese kolay gelsin.ben üniversitemde ingilizce uluslararası ilişkiler 1. sınıfı okuyan bir öğrenciyim.fakat bu bölümüm yanında 2 yıllık lojistik okumak istiyorum.soruma gelinecek olursa açıköğretim lojistik bölümüne nasıl başvurabilirim ve lojistikle benim bölümümde ortak dersler varmı bunları merak ediyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi günler dilerim

• AÖF den İşletme -Muhasebe/Finansman bölümünü bitirdim.

AÖF 2. üniversite lojistik okumayı düşünüyorum. Kayıt için gerekli bilgiyi buradan alabilirsin.

Geç kalmış bir cevap değil kayıtlar 1-16 ekim 2012 arası

Dersleri bende merak ediyorum.

Lojistik Önlisans Programı, lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu mesleki bilgi ve becerilere sahip, etik ilkelere saygılı, elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Okutulan Dersler

1. yıl
    GENEL İŞLETME
    DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ
    İKTİSADA GİRİŞ
    GENEL MATEMETİK
    GENEL MUHASEBE
    HUKUKA GİRİŞ
    TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
    YABANCI DİL

2. yıl
    LOJİSTİK YÖNETİMİ VE UYGULAMA
    ULAŞTIRMA HUKUKU
    LOJİSTİK İLKELERİ
    LOJİSTİKTE TEKNOLOJİ KULLANIMI
    DEPO VE ENVANTER YÖNETİMİ
    ULAŞTIRMA SİSTEMLERİ
    TÜRK DİLİ
    ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ

Ben 1. sınıf derslerini AÖF İşletmede verdim. Tekrar okumam gerekmez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 2 Ekim 2012; 10:19:51 >

• bende aöf ısletme (4 yıllık) mezunuyum. Lojıstık 2 yıllık kayıt yenıletsem. aynı derslerı tekrar okuyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

öncelikle herkese kolay gelsin.ben üniversitemde ingilizce uluslararası ilişkiler 1. sınıfı okuyan bir öğrenciyim.fakat bu bölümüm yanında 2 yıllık lojistik okumak istiyorum.soruma gelinecek olursa açıköğretim lojistik bölümüne nasıl başvurabilirim ve lojistikle benim bölümümde ortak dersler varmı bunları merak ediyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi günler dilerim

ben örgün bitirmiştim lojistiği dikey geçiş yaptım bu sene aöf ye. dersler kolay 2. sene ama sayısal dersleri zorlar tabi haliyle. genel olarak kolay ama.
  • Beyler Aof 2ç sınıf lojıostık ogrencısıyım 3 dersden kaldım Ulastırma hukuku LOJİSTİK YÖNETİMİ VE UYGULAMA ve muhasebe
    Sımdı ulastırma hukuku ve lojıstık ve uygulama derslerını veren bır dershane varmıçcunkı sımdı yenı kredılı sısteme gore derslerı okumamız vs gerekıyor da aofnın kıtablarından hıc bı cacık anlamıyorum bu derlserı veren dershane varmı yada bu dersler kredılı sısteme gırıyormu gırıyorsa nerelerde ogrenebılırız
    yardımcı olursanız sevınırm

Bırde kayıt yenıleme tarııhı ne zman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 6 Ekim 2012; 23:13:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.