Şimdi Ara

logs klasörü gereksiz dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: arkadaşlar sadece Game-r3d logs klasörünü silin yoksa hata alabilirsiniz ben bu şekilde yaptım bir sıkıntı olmadı.

beyler oyundaki logs dosyaları var ya hani logs adlı klasör burda her oyundan sonra bir rapor çıkıyomuş benim 5 gb ye yakın olmuş sildim bu r3d logs yazan klasördekileri bir sorun olcağını sanmıyorum ama bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C63AE3BB -- 10 Şubat 2015; 19:29:45 >

• Bende silmiştim 2 gün sonra riottan geldiler evi aradılar
  • kardeşim oyun bu dosyalar yüzünden 13 gb gösteriyordu gereksizse silicem tamamen o yüzden soruyorum yer kaplamasın boşuna
  • Sil gerekliyse zaten client onlari yukler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip,eğer sorun yaratmazsa mention atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimy -- 9 Şubat 2015; 21:59:04 >
  • dosya taramasıyla falan uğraşacaksan sil derim

• Heimy kullanıcısına yanıt
    özel oyun oluşturdum girdim herhangi bir sıkıntı göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Gizli Klasörleri
    2 ay önce açıldı
    assets uzantılı dosya açma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• malesef silemiyorsun onları. oyunu baştan kurmak kesin çözüm.
  • Doçent Kangal kullanıcısına yanıt
    eminmisin kardeşim oyuna girdim ranked attım bir şey olmadı yani. riotun sitesinden okuduğuma görede her oyundan sonra oluşuyormuş bu dosyalar. ve bazı dosyalar 500mb 200mb civarındaydı. gerisi küçük dosyalardı bin civarında dosya vardı.
  • logların hepsini silin
  • .5 gb lık dosya sildim neredeyse logs klasöründen, 5 gb civarına düştü LOL, clientte normal açıldı bi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

eminmisin kardeşim oyuna girdim ranked attım bir şey olmadı yani. riotun sitesinden okuduğuma görede her oyundan sonra oluşuyormuş bu dosyalar. ve bazı dosyalar 500mb 200mb civarındaydı. gerisi küçük dosyalardı bin civarında dosya vardı.

ben sildiğimde oyun açılmamıştı. galiba logs harici önemli bir dosyayı silmiş olabilirim.
  • Doçent Kangal kullanıcısına yanıt
    sadece Game- r3d logs yazan klasördekileri sildim ben gerisine dokunmadım zaten yer kaplayan onlardı.
  • Ne zamandan beri oyun yüklü çünkü bende 70mb oranın boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

sadece Game- r3d logs yazan klasördekileri sildim ben gerisine dokunmadım zaten yer kaplayan onlardı.

İlk mesaja editleyip sadece o klasördekileri silmelerini söylesen iyi olur direk klasörü silmesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastidious kullanıcısına yanıt
    bir başkasından kopyalamıştım ben 2013 e kadar uzanıyordu yani daha öncede olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.