< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Logosu en güzel üniversite

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi baktım itü ve hacettepe hariç hepsi çok klişe
oyum bu ikisine
he bi de koç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 16 Ocak 2023; 17:47:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizde arma kültürü olmadığı için bu konuda da biraz köksüz ve kötü durumdayız sanırım. ülkenin resmi arması zaten yok. tff gibi kurumların armaları çocuk çizimi gibi. pasaportumuz bile dümdüz. bir de şuna baksana
ama ehveni şer der ve fena olmayan bir şeyler aramaya çıkarsak
-
açık ara itü
ama itü'nün okul logosu güzel olduğu için değil çok kullanışlı olduğu için
arı olayı iyi bir grafik tasarımcıyla ortaya itüdeki kulüpleriniz için harika logolar çıkartıyor
bknz. İtü Blockchain Topluluğu
odtü'nün logosu ile hiçbir şey yapılamıyor. bence yeni bir logo ve kültür arayışına girmek lazım. logo bir kültür olduğu için öylece duruyor odtü'de
itü'nün logosunun da yuvarlak olması gerekiyordu.
odtü için öylesine rebrand yapabilirim ama fikrim yok okulu tam olarak bilmiyorum bile. fikri olanlar yazabilir.
mesela dominos için bir şeey denk geldim adam şaheser yapmış
dominos'un kendi logosunun da ne kadar kötü olduğunu bilen bilir bunun yanında.
ayrıca cidden itü'nün kendi okul logosu da şu dönem için çok çok kötü. ben arı fikrini ve öğrencilere logo konusunda çok yardımcı olmasını seviyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 16 Ocak 2023; 17:53:14 >
-
-
Koç
Bence ODTÜ, Hacettepe, Koç sadelikleriyle ön plana çıkıyor itü mesela çok basit kalmış (çember ve arı)
niye yuvarlak olmalı hocam
-
Bence çember içine sembol koyup çevresine x üniversitesi yazmak çok basit kalıyor, olacaksa da sbü gibi olsun ya da bunların dışında galata üni logosu da yaratıcı.
Bir de hacettepe de güzel
9. sınıfta Ankara'ya geziye gitmiştik. ODTÜ'ye de uğradık tabii... Abi en son üniversiteyle ilgili soruları alıyordu , herkes saçma sapan sayılabilecek sorular soruyordu o sırada... Ben de logosunun ne anlama geldiğini sormuştum. Abi de Doğunun ve batının birleştiği nokta tarzında bir şey demişti. O gündür bugündür favorim ODTÜ logosu.
ha tten mi sallamış bilemem yine de sevdim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 16 Ocak 2023; 18:3:38 > -
hocam hacettepeninki biraz çizgi film kanalı logosu gibi değil mi
-
Kırmızı arka plandandır o.
Yoksa bi gold-black versiyonu olsa tadından yenmez.
Bir daha baktım da yok lan güzel duruyor şekli vs. Geyik sembolü de sade ve uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 16 Ocak 2023; 18:8:59 >
hocam abi götünden sallamış gibi geldi
-
evet sanırsam sondaki cümleyi söylemişti doğruymuş
-
-
evet cevabı bu. herkes böyle açıklıyor hatta iki dairenin iç içe geçme uzaklıkları da spesifik olarak belirlenmiş. rastgele iç içe geçirilmemiş. ben de okumuştum zamanında bunları. hala itü'nün ki daha iyi. hatta itü'nün yarattığı şey dünya standartlarında bence.
odtü'nünkine de bir yerden sonra alışıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 16 Ocak 2023; 18:6:17 > -
bakarım en yakın zamanda ne imiş diye.
-
Benzer içerikler
- ayt 60 net kaç puan
- tyt fen deneme önerileri
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
- 90 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X