Şimdi Ara

LOGOS ta banlatma olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce serverda baktım gm kotoko online ilk kez msj attım gm e bi koxperın kordinatlarını verdim nickini filan işte 10 saniye geçmedi koxperın yanında goblin necromancer çıktı bildiğiniz goblin gibi bende boss çıktı sandım :D koxperı yatırdı gitti .

• Ne yani banlamıyoda sadece yatırıyomu
  • bilmiyorum kapıştılar biraz :D adamda oto pot basma vardı.şuanda oyunda gözükmüyo koxper buyuk ihtimal ban yemiştir.ama gm niye 2li mücadeleye giriyo anlamadım.aslında anlatmak istedigim şey başkaydı ben ilgileneceğini bile tahmin etmedim gm nin .keşke 24 saat online gm sistemi olsa bu şekilde ortada ne koxp kalır ne bişe .işte böyle ayda yılda bi denk gelirse .yinede hoşuma gitti
  • Tamam ben seni anladım su oyun keske free olmasa
  • kotoko böyle garip birisi pathosda iken bende 1 kere karsilastim bu olayla

emc de shadow seekerlerin oraya smilodona koxp kuranların goblin necromancer gönderdi, goblinin üstüne koşarken get back dedi baya bir tırsmıştım.

bazen scura1 mi ne öle bişide gönderiyor, büyük ihtimalle koxperlar banlanmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

kotoko böyle garip birisi pathosda iken bende 1 kere karsilastim bu olayla

emc de shadow seekerlerin oraya smilodona koxp kuranların goblin necromancer gönderdi, goblinin üstüne koşarken get back dedi baya bir tırsmıştım.

bazen scura1 mi ne öle bişide gönderiyor, büyük ihtimalle koxperlar banlanmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.