Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kankiler bize yapılan haksızlığa bi bakın

http://img183.imageshack.us/my.php?image=logoskantyh6.png

• OhA yaa bu ne

NO TÜRKS- no 3. party program
  • saçma ama anlamadım biz niye giremiyoz bizde pre alıyoz bizde oynuyoz bizim ne ayrıcalığımız var
  • tam olarak linki verirmisin küfür edicem de bu şerefsizlere
  • bizim koxp kullanmamamızı istedikleri icin turk ıd'li hesaplarda logos gozukmuyuor sanki adamlar koxp kullanmıo
  • Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

tam olarak linki verirmisin küfür edicem de bu şerefsizlere

www.knightonlineworld.com 'a gir orda solda forum yazıo ona tıkla secenekler acılacak ingilizce foruma gir orda serverlera ozel forumlar war orda logosu tıkla ve istedigin kadar küfür et
  • Boyle bişey nasıl olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

kompleks seziyorum...
    onlarda az değiiller ....
    çok koxp kullanan yabancı gördüm

• yahu yeter ya of of...Bırakın allah aşkına yani açılsa bile kaç lwl a kadar kascaksınız ki...40 olup bırakacaksınız..Her yeni serverda başlıosunuz 2-3 gün sonra bırakıosunuz yani....
  • Beyler neden böyle oldu koxp yüzündenmi türkler yabancılardan daha az kox kullandıgı halde
  • olabılır valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

kompleks seziyorum...
    onlarda az değiiller ....
    çok koxp kullanan yabancı gördüm

O msjı göndermemin amacı yabancıları savunmak değil , arkadaşın gereksiz yere topic açmasıydı çünkü forumda bunla ilgili 2 tane topic vardı önceden.Forumu kullanmayı bilmeyenler forum kirliliğine yol açıyor.Binbaşı olmuşsun bu forumda aylarını yıllarını geçirmişsin ama verdiğim msjı alamamışsın Neyse amacım çatmak değil yabancılarda koxp kullanıyor haklısın ama slotlara gittiğinde boşyer bulamıyosun party bulamıosun görev yapamıyosun sence koxp programını en çok kim kullanıyor?Serverda 5000 koxper varsa 4500ü türk çok az bir kısmı yabancıdır.

• nasıl olur

• Abi bırakında adamlar doru düzgün oyun oynasınlar.

Biz değilmiyiz her türlü hileyi yapan. Adamlar haklı.

Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. O ayrı mesele.

Çoluk çocuk (aklı gelişmemişler) oynadıkça daha çok giremeyiz.
  • Yaff Adamlar Türklerden Nefret Etseler Niye Siteyi Türkçe Yapsınlar Az Mantık PLS...
  • Charımı transfer edebilsem hemen logos mogos biryere gidecem yok abi koca beramus full koxper
  • kesinlikle katılıyorum türkler yuzunden oyun oynanmaz hale geldi yabancılar turklerden daha fazla koxp kullanıyor dıyenlerede artık bişe dıyemıcem koxp kullanan kısılere pm attıgımda nıyeyse hep sie kufur gıbı seyler duyuyorum bosuna savunmayın,adamlara sonunda bunuda yaptırdık girmeyın logosa bi yerınızmı eskir
  • arkadaslar ozaman bu knight ı niye bize sattılar istemiyolarsa niye biz oynuyoruz herkese tavsiyem frko
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.