ßeyler Bu Gece Logos da herhalde lag sorunu çözülür diye umuyorum
mesela dün de lag vardı gec eyattım sıkıldım sabah 6 da kalktım lag yokdu 1 saatte 24 yaptım bıraktım
bu gece 12-1 gibi lag düzelirse l1 deyim
nickim Rivera Clan Kurcam Gelmek isteyen buyursun
ya noluo oyuna ya b2 ve b3 akşam 4.30 dan beri acayip şekilde lag ve 5dk ya 1 dc sizdede ölemi bütün serverlar yoksa sadece beramusmu?
humanlarda clan kurcak olan benide alabilrimi charin ozellikleri asagida yazio
güzel iyi hoşta LOGOS'un diğer serverlerden farkı nedir
quote:
Orjinalden alıntı: Legend_Bri@n
güzel iyi hoşta LOGOS'un diğer serverlerden farkı nedir
logosun diger serverlardan tek farki yeni ve temiz olmasi koxp, exp bug vs vs, ama koxp konusunda emin degilim sadece umuyoruz, yeni server olmasinin avantaji ise yeni isimlere, videolara kapi aralamasidir (ün, şan, şöhret, para :P)
iyiki bi server açıldı haa herkes yığıldı
walla lvl 10 oldum 11 e çalışıyodum ama çok lag wardı çıktım yarın inşallah lvl 30 :D
Logos acıldı iyi hoş güzel de cok lag var şu an hem her serverda da lag var sorununu anlamış degilim?
Ole aga nabacan bu oyun öle
ya habire dc yiyom nickim BurnK1LL
Şuan girdim lvl 21 :D buffer 240 buff 60 heal 40 ac mi ne :D PARtY kurak GElen varsa spoiler 2k verio ohh .D:D
boş işler bunlar ( gerci siz logosa gidin serverlar boşalsın bende diesime gireyım :P ) gidin gidin girer az daha deneyin
Bp actım Lvl 1 girdim Dc yedim 5 kere olunca Bıkıyo İnsan
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
eski serverlar bosalsin
yoq baba öle diosun ama işte boşalmıo millet yeni üyelik bile almıo aynı üyelikten direk logos a da bi char açıolar.
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
bırakın logosu ben cypherda 72lvl rogue satıyorum 20gb var içinde msnim: askmicinaldimwalla@hotmail.com logos koxp cenneti olacakpathostan da beter olacak benden söylemesi. serverlarınızı bırakmayın kasın adam gibi ya da en iyisi char alın benden
ya logosa 1 kez girebildim ondada char açtım char 1 lvl duruyor yarappim bi girsem kasacam ya
herkes LOGOS a saldırdı valla eski serverler hemen giriyoo :D:D:D:D:D:D:D:D:D