ben daha hiç giremedim logosa ama bi human priest acıp healci yapmayı dusunuyorum
lvl 35 :D ork nick BurNk1LL
CLAN kurdum adı ElisHaCutHberT :d hERKESİ BEKLERİM
İyi iyi Bizim server bosalır bıraz
beyler sizde l2 ye giryormuu bende girmiyor dc veriyor
ben logos da oynayabilmek için yeni adres aldım
pff premium bitti sabah'ın 4'ünde 5'inde bile almıo server'a hafta sonuna denk gelmesi şartmıydı ya bankalarda kapalı kredi kartı olan bi tanıdığımda yok kaldım sap gibi ortada
boşverin logosu bendce
ewtttttttttttttt ben 50 oldum hade bakem 60 olcam işalla
pre bitti nasıl gircez artık yaaaa!
GELDİ AMA GİRDİM GİBİ Disconnect From Server
logos geldi ama birde girebilsek
beyler size bişey diicem 1, bu server in %90 ı çocuk millet e dioz tavuk çıktı (exx veren boss dan)geliololar skille vuruyolar daha da kötüsü biri kafadan atıyo ellen kesiliomuş diye herkes çıkarıyo bıçanı kılıcını yaw bu server resmen bebek serveri oldu millet zevkine girio lag oluyo bu ne yaa bu mu bizim 60 ışa kasıp kolluk yakacamız server söyleyin bakalım bumu?????
quote:
Orjinalden alıntı: yaratikavci
beyler size bişey diicem 1, bu server in %90 ı çocuk millet e dioz tavuk çıktı (exx veren boss dan)geliololar skille vuruyolar daha da kötüsü biri kafadan atıyo ellen kesiliomuş diye herkes çıkarıyo bıçanı kılıcını yaw bu server resmen bebek serveri oldu millet zevkine girio lag oluyo bu ne yaa bu mu bizim 60 ışa kasıp kolluk yakacamız server söyleyin bakalım bumu?????
15 yaş altı oynayan çoğunluk artık bu oyun iyice çekilmez olmuş
Gün Geçtikçe Non-Premiumlara Oyuna Girme Şansı Azalıyor Yakında Free2Play Adı Altında Non-Pre ler Oyuna giremicek K2 nin Çok Güzel Bi stratejisi Bronze Parasıyla WoW Oynamak Varken Ko Mu Oynucaz Hala? Ben WoW a Geççem Gibi Gözüküo f**k k2 network !
bırakın yaa knight mnight hikaye fıstık gibi pinball var onu oynayalım
Ya şimdi pre yokken hiç giremicezmi
amk yenİ server geldi KasaLım dedik daha 3. günde koxpcular çıktı meydanaaaa. Oyun ne zevk kalıo amk ne de kasma hırsı.. Adam oturmuŞ ok atıo biz götümüzden kan gelene kadar bıçak sallıoz.. fucKKo diorum başkada bişi demioruM....!
Pff Adamlar hiç oyundan cıkmıo sankı 7/24 online serverda Giremiom Help :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme