Şimdi Ara

LOGOS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

bence fazla sevinmeyin derim adamlar koxpu yapmaya başlamışlar bile ama yinede en azından 3 gün rahatsınız

umarim dedigin gibi olmaz
  • koxp yapıyolarmı hala
  • koxp kullanan kimse koxplu olduğunu heryerden anlaşılıyo gm denilen kardes bunu görmüyomu gördüğü yerde bassın banı hiç bişey de olmaz ko oynanyanların yarsın banlıycak(sınırsız) böle böle azlacak

Benim Görüşüm
  • Ya bende oyuna giriorm.Bİ hata verio o nedir bilen var mı?Xtrap hatası mesela x1 giriorm o hatayı verio:((Bilen varsa bi yardım etsin yaw
  • giriyo yaaaa
  • geldide failed veriyor açılsada kassak yaw
  • AÇılsa bile ben giremicem.O sorun neyse artık.Sildim yeniden yükledim yine olmadı bi çare bulun yaw.Xtrap hata verio oyundan atıo.Nasıl bi hata bu yaw
  • 22 levelde kaldım ya logging failed veriyo gelsede kassak
    [[simage][/simage]
  • xtrap hata veriyosa sen en iyisi bilg.e reset at.bilg.yeniden açılınca baslat menüsüne gir.çalıstıra cmd yaz.çıkan komut sayfasınada ipconfig/flushdns yaz(entera bas).önbellek dolduysa temizler xtrap hatası vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen_ksk -- 23 Kasım 2006; 10:17:03 >
  • Beramusuda bıraktımLogosa baslıcam Elvada Beramus
  • ya logos niye girmiyo diyenlere sanırım butun herkes logosa yuklendi farkındaysanız diyer serverlarda x1 a1 d1 o1 b1 p1 m1 e girebiliyon bence ondan
  • BNM AMCAOĞLU AMARIKADA BİLİONMU ORADA LOGOSA GİRİOMUŞ OLM TÜRKLERE KAPAMIŞLAR LOGOSU böle dien kardeşlere şöle ii 1 yanıt geldi K2 DEN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 23 Kasım 2006; 15:23:12 >
  • Orjinalden alıntı: beymen_ksk

Orjinalden alıntı: huseyin9494

ya logos niye girmiyo diyenlere sanırım butun herkes logosa yuklendi farkındaysanız diyer serverlarda x1 a1 d1 o1 b1 p1 m1 e girebiliyon bence ondan
    Arkadaşım cümlen çok bozuk.Ne demek istediğin tam anlaşılmıyor.

demek istedigim herkes bi servera yukleniyo ondan girilmiyo arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin9494 -- 23 Kasım 2006; 15:24:16 >
  • ne zaman girer logosa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

eski serverlar bosalsin

herkeze hayırlı olsun
  • bence logosa bugun 1 hafta zor girer ama belki atıyorum serverlaa res de atılabilir
  • diğer serverlara 10dk önce girmeye başladı.herkez logosa yüklendiği için değil.yeni patchle birlikte birtakım yeni yaratıklar eklemişler event olarak.o yüzden daha test aşamasında.logging failed vermesinin sebebi logosa yüklenme değil yani.azcık kafanı çalıştır sende o potansiyel var:D
  • neden o zmana simdi girdi buda sana kapak olsun
  • yaw girmıo buu lanet servra zaten kaç aydır beklıoduk 5dk bile bekeleycek tahamülüm yok açılsın artık daha çar bile açmadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.