Şimdi Ara

Logo ve yazı tasarladım nasıl pazarlıyabılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 senedir elimde bir cizim logo diyebiliriz ve logoya uygun bir yazı bulunmakta bir cümle kime gösterdiysem hayran kaldı gercektende güzel bir calışma bunu nasıl pazarlıyabılırım nasıl satabılırım teknolojıyı yansıtan bir logo veya patentinimi desem logo ve yazıların patenti alınımıyormu bilmiyorum ama nasıl alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConiLesh -- 9 Nisan 2016; 22:29:36 >

• Çalışmana imzanı ekle ve Behance sitesine yükle. Açıklamasını yap, birisi severse uyarlayıp satabilirsin. İsteyenlere de gösterebilirsin.
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    calınma riski yokmudur
  • İmzayı koyarsan ve kendine ait olduğunu belirtirsen sorun olmaz. Çalışmana filigran yerleştir.
  • daha kaliteli sayfalar yokmu peki ?
  • DeviantArt ya da Dribbble da olabilir. Onlar da iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Nisan 2016; 22:56:08 >
  • peki kendi logonu para ile koyabileceğin bir site yokmudur verdıgın paranın karşılıgında bazışeylerlede onlar ilgilenebilir bunlara baktım böyle cinli anımeci insanların takıldıgı yerlere benziyor pek sevmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizmet çok ancak en fazla bu platformlar kullanılıyor. Buralardan daha hızlı şekilde iş yaparsın. Çok oyalanmazsın. İstediğin gibi içeriklerini ekleyip yönetirsin. Diğerleri için arama yapmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Nisan 2016; 23:07:25 >
  • nasıl bi araştırma ile başlıyabilirim ben 139$ a satmak istemiyorum yanı bilmiyorum ama okadar ucuz bi düşünce ve logo degıl
  • Anlaşmayı kendin yapacaksın, istediklerini belirleyip satacaksın. Şu linke bak derim:http://www.creativebloq.com/career/sell-design-online-912746. Burada ideal hizmetler anlatılmış, hangisi sana uyarsa onu seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Nisan 2016; 23:14:51 >
  • 150 lira ile 3000 lira arasında satışa çıkarabilirsin.

Detaylı bilgi için pm atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.