Şimdi Ara

logo siparişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlarım yeni açtığım haber sitesine profesyonel logo aramaktayım.bu hizmeti ücretsiz istiyorum çünkü sitem sosyal amaçlı bir site olacak ticari değil.logo renk uyumu görmek için site adresim budur.http://www.memurmaasmutemeti.com logo 450x110 boyutlarda olmalı değerli emeklerinizi bekliyorum

• Merhaba

Bence şuanki logonuz yeterli.
  • diğer mesajınıza renkli göndermiştim. buraya da transparent gönderiyorum.
    orijinallerini her zaman olduğu gibi vermiyorum.

bölümü açan buraya uğramadığına göre silebilirim. emeğime yazık

logo siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 17 Ağustos 2014; 1:18:10 >
  • Hocam uğramaz olurmuyum logoyu çoktan koydum bile hatta sorunum bile vardı dile getiremedim forum donanım giriş yapamadım.şifre ve kullanıcı adım forum donanımda bir şeyler oldu kabul edilmedim.

Logo tasarıma ekip olarak hasta olduk hakikaten güzel olmuş.fakat siteye atınca logoda dağılma oldu fikriniz nedir. ?http://www.memurmaasmutemeti.com hocam ayrıca memur maaş mutemeti şeklinde yazıyı değiştirebilirmisiniz.

Hocam ayrıca mutemeti kelimesi memur maaş kelimesinin altına gelecek şekilde yapsak nasıl olur ?

Logoyu diğer alanlarda kullanabilmez için 1 adette 300x250 boyutlarda aynı transparent şekilde ihtiyacımız var.

Hocam emeğinize yazık olduğunu kesinlikle düşünmeyim logoyu görünce o kadar beğendik bir okadarda sevindik allah razı olsun.

• ehh madem öyle diyorsunuz, düzeltmeyi yapıp altta gönderiyorum.
    logo'nun bozulması wordpress'in temasından kaynaklanabilir. Size gönderdiğim logo'yu biraz daha sıkıştırıyor olabilir.
    Sitenize baktım, gönderdiğim logo sanki yeniden save as yapılarak çözünürlüğü 50 dpi vs gibi bir şeye indirilmiş gibi algılanıyor.
    Size gönderdiğim 72 dpi ama bu şekli ile siteler için yeterlidir, hem çabuk yüklenir, hem de site altyapısına ağırlık yapmaz.

Mutemeti olarak düzelttim.
     logo siparişi

bu da 2 satırlık versiyon
     logo siparişi

300x250 ebadında, ancak kareye yakın olduğundan üst tasarımlar gibi olduğunda alt ve üstte çok boşluk kalıyordu. bu şekilde yaptım.
     logo siparişi

ücretsiz logo yaptığım ama bir teşekkür bile etmeyen yüzlerce üye oldu, bu sebeple 1-2 gün içinde cevap gelmediğinde
    logoyu siliyorum veya kullanılmayacak şekile getiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 18 Ağustos 2014; 2:36:44 >

• Hocam şimdi otobusdeyim akşama ilk iş bunu yükleyeceğim.ksre olan harika duruyor.gerçekten çok güzel çalışma çıkarmışınız.elinize sağlık....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunu bilgisayarıma indirirken logonun üzerine gelip mause sağ tıktan farklı kaydediyorum.resmin özelliklerine bakıyorum dip derinliği:32 yazıyor siz 72 demişsiniz.Resmin kalitesini bozmadan nasıl bilgisayarıma kaydedeceğim ?

logoda hafiften kırılma var sitenin aşağı sayfalarınıda kontrol edermisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Sipariş Takibi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • renk derinliği 32 bit ancak çözünürlük yani DPI 72'dir.
    sitenize baktım, üst logo'da sorun var. Sitenin temasındaki css kodlarını kontrol ettirmeniz lazım.
    Sanki çözünürlüğü değiştiriyor gibime geldi. Yani benim 72 DPI'ı sanki 40-50 DPI'a indiriyor.

Zaten sitenizde aşağıdaki, en alttaki logo'da netlik konusunda sıkıntı yok.

Kısacası gönderdiklerimi masaüstüne aldığınızda zaten net'tir, siteye yerleştirdiğinizde bozulduğuna göre
    sorunu tema'nın kodlarına aramanız gerekiyor.

Ayrıca kırılma olsa, bu foruma gönderdiğim logo'larda da olur. Buradaki logolar çok net bir şekilde görünüyor.
    Temanızda bir sıkıntı var, bunu bulmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 18 Ağustos 2014; 9:18:46 >
  • http://www.dosya.tc/server34/aszPOG/MEMURMAASMUTEMET.zip.html
    adresine 3 logoyu tekrar gönderiyorum.
  • tamam hocam artık bu şekilde logomuz belli oldu bunları kullanacağız.Yaptığınız çalışmalar gerçekten kaliteli karşılıksız emeğğiniz için tekrar teşekkürler...
  • hocam sizi uğraştırıyoruz.aynı model logo üzerinden yeni tasarıma ihtiyacımız var

aşağıda 300x250 boyutlar yapmış olduğunuz logonun işaretiinin altına

Mutemet
    Forum

yazabilirmisiniz.

ayrıca hocam biz böyle birşey yaptık resmi incelermisiniz
    http://www.memurmaasmutemeti.com/wp-content/uploads/2014/08/vhki.jpg

bu tasarımda canı sıkılan haksızlıktan bunalan şikayetçi memur temasını yansıtmaya çalıştık.ama başarılı olduğumuza emin değiliz lakin gömlek üstüne kravat uydurmakta zorlanan birinden bu kadar tasarım oluyor:) hocam isteğimiz şudur

linkteki resim 300x250 boyutlarda olacak resmin üzerinde G.İ.H. Personeli Haksızlıktan Şikayetçi (resmin üst kısmına yazılacak)
    resmin altına ise Facebook G.İ.H. Personeline Destek için tıklayın olmalı

bu sloganın içinde illede bu fotoğraf placak diye bir zorunlıluk yok bunalan memur havasını başka bir şekilde yansıtabilirim derseniz onuda değiştirebilirisniz.ayrıca bu logo sitede kalıcı olacak

Hocam birde facebook adresimizde sitemize ait sayfa açaçağız.logomuzun altına link adresimiz ve slogolanımız (Döner Sermaye ve Memur Maaşına Dair Herşey..) gelecek şekilde hazırlarsanız çok memunun oluruz.

Hocam ayrıca ekip olarak çalışmalarınızdan çok memnun kaldığımızdan dolayı sitemizde ilerleyen günlerde sizin adınıza tanıtım yazısı yada link çıkışı vermeyi seve seve kabul ederiz.

• facebook kısmı(cover page) hariç diğerlerini de gönderiyorum.
    Benden bu kadar, facebook sitenizi açtığınızda tekrar yardım istersiniz. Size başarılar...

logo siparişi

logo siparişi
  • tamam hocam allah razı olsun ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: satlas

tamam hocam allah razı olsun ellerinize sağlık

Hocam saygılar selamlar 2 logoyo daha ihtiyacım var. birim forum sitemiz mybb üstrafına gelecek şekilde büyüklüktehttp://forum.memurmaasmutemeti.com/ linkimiz budur.hocam logonun yanına şu yazıyıda ekleyebiliriz.^^ Mutemetlerin buluştuğu, Türkiye'nin ilk ve tek en büyük Maaş mutemetleri ve Döner Sermaye mutemetlerin paylaşım platformuna hoş geldiniz.Sitemiz paylaşım ve doğru bilgiyi ilke edinmiş, sosyal bir paylaşım platformudur^^

2.logo ihtiyacımız ise facebook sayfamızın üst kısmı içindir.yardımcı olursanız çok seviniriz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.