Şimdi Ara

Logo içindeki yazıyı değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wordpress için bir tema aldım. Logosu var onun içindeki yazıyı değiştirmek istiyorum. Ama aynı font stilinde olması gerek.

Nasıl yapabiliriz yardımcı olabilir misiniz ?

İsteyene pm atabilirim logoyu.

Temanın .psd dosyası da mevcut. Yardımcı olabilene onuda atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 25 Ocak 2014; 18:04:16 >

• psd dosyası verilir genelde temaların yanında...
  • bunu google'a sorsana deliğanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

psd dosyası verilir genelde temaların yanında...

Temanın psd dosyası mevcut. Fakat katmanlar kilitli.
  • Katmanları görünür yapmak lazım öyle yazıyor şuan temanın kullanılabilmesi için. Photoshopta not düşmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Katmanları görünür yapmak lazım öyle yazıyor şuan temanın kullanılabilmesi için. Photoshopta not düşmüşler.

Katmanlarin onundeki goz isaretlerini aktif kilit isaretlerini ise pasif hale getirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Katmanları görünür yapmak lazım öyle yazıyor şuan temanın kullanılabilmesi için. Photoshopta not düşmüşler.

Katmanlarin onundeki goz isaretlerini aktif kilit isaretlerini ise pasif hale getirin

Evet onu farkettim düzeldi şimdi. Aynı yazı stilinde nasıl değiştirebileceğim onu bilmiyorum bir bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar mühendisi
  • quote:

quote:

quote:

Evet onu farkettim düzeldi şimdi. Aynı yazı stilinde nasıl değiştirebileceğim onu bilmiyorum bir bakayım.

Windowsun kendi icinde varsa yazi fontu sag taraftan T simgesine tikladiktan sonra yazisini duzenleyeceginiz layeri secip yazinin uzerine tiklayin ve degistirin. Eger font windows fontlarindan degilse,C:/Windows/Fonts klasorune font dosyasini atip photoshopu kapatip acin ve yukarida yazdigim gibi yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dendimon D kullanıcısına yanıt
    +1
  • Photoshop ile bilgisayar mühendisliğinin ne alakası var ? Görende sql veya mvc ile ilgili bir soru sorduk sanar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.