Şimdi Ara

Logitect M195 Pil göstergesi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede buna benzer bir konu açmıştım.Kiapdan 2 gün önce indrimdeydi.logitech m 195 kablosuz nano mouselerden aldım.Gayet iyi ve kullanışlı.FAkat hepsiburadada özellikleri arasında pil seviyesi göstergeside var yazıyor.Ben göremedim . Bilen varsa yarım edebilir mi? Şimdiden sağolun

• Zannedersem üzerinde yanan yeşil ışık sarı ve kırmızı oluyor ona göre anlayabiliyorsun.
  • teşekkürler,başka bilen varsa daha detaylı yardımcı olabilir mi?
  • hocam bende yeni aldım senin fareden ve bende bi türlü bulamadım pil göstergesini bilen varsa yardımcı olsn lütfn.
  • bu mouse u ben de yeni aldım.. güzel olmasına güzel de scroll tekerleği çok sesli.. iç gıcıklıyor.. acaba sizin de öyle mi? yoksa tekerlek bir yere mi sürtüyor.. hepsiburada dan almıştım değiştirsem mi acaba?
  • s16bursa yok hocam boşuna geri yollama evet gerçekten tekerleği biraz sesli,herkesinkinde öyle merak etme yani.Ama bunun sesli olması mouseyi almamaya etken değil bence.Onun dışında gayet memnunum ben.Gerçekten iyi bir nano mouse diye düşünüyorum.Bide öyle her yerde ve oratamda çekmiyor diye söyleyenler var.Onlara sakın aldırış etme kardeş onlar bilmediklerinden atıyorlar.Ben hemen hemen tüm ortam ve zeminlerde denedim gayette güzel bir şekilde çekip hareket ediyor

googlecan kardeşim bende hala yanıt arıyorum bu konu hakkında gerçekten önemli bir konu benim için.Elbette çok bilen ve kullanan vardır bu mouseyi ama nerde onlar.Lütfen herkesden yorum bekliyorum.Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.