Şimdi Ara

Logitech Z623 Prof Anfiye Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu neden açtım.Bende z623 var.Evdede sherwood marka prof anfi vardi dedim sunu subwoofer çıkışına bağladım ve biliyosunuzdur prof anfiler 40-200 hz basslari cok iyi vuruyor aynı arabadaki gibi neyse bağladim vidyosunuda yakinda aticam sesi bi verdim masa koltuk hatta duvarlar nasil titriyor varya neyse bide oturiyim koltuğa dedim ovvv böyle bass yok babam kızmasa prof anfiye bağlı bırakcaktım işte kızıyor çok güm gum yapiyo diye benim sizlere sorum şu arkadaşlar aranizda böyle bağlayan varmi ? Ya da deniyen ? Ya da masayı titreten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 23 Kasım 2013; 8:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z623 ün bası kendi hoparlörlerine uygun birşekilde tasarlanmtır sen bunu gidip bide ek amfi ile besliyorsun. Babanın söktürmesi iyi olmuş yoksa 2 gün sonra kucağına alırdın subwooferı yok bobin yaktı falan diye ağlardın

• Yok haci direk anfisini acip yaptim yabi aktif subwoofer oo ben ole kac defa kullandim aktif sub istiyor anfi .d suan baska bass bagladim 30w lik baya bildin besliyo .d ses fazla acmiyoz artik komsular kizar diye .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar amfisine kulaklık
    4 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    logitech z906 ve stereo amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.