Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekirdağ-çorluda sadece electroworld da var fiyatlar z5500 için 950 tl z906 ise 999 tl
  • 950 tl mi oldu.Hakkatten çokmuş.Mart ayında 480 den sattılar.Şu anki fiyatın iki katı..
  • arkadaşlar gangbangster in verdiği 2. Linkteki dika elektronikten alsam sorunçıkar mı dika elektronikten alış veriş yapan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1991

arkadaşlar gangbangster in verdiği 2. Linkteki dika elektronikten alsam sorunçıkar mı dika elektronikten alış veriş yapan var mı

gold sanırım indirim yaptı peşin fiyatına 12 taxit 730 tlhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=66759&ad=LOGiTECH-Z5500-5.1-GUMUS-SiYAH-Hoparlorler
  • quote:

arkadaşlar gangbangster in verdiği 2. Linkteki dika elektronikten alsam sorunçıkar mı dika elektronikten alış veriş yapan var mı

gold sanırım indirim yaptı peşin fiyatına 12 taxit 730 tlhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=66759&ad=LOGiTECH-Z5500-5.1-GUMUS-SiYAH-Hoparlorler
  • Satsak kara gececegiz ya neduruma geldi alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

gold'u aradım stoklarında olmadıklarını söylediler en uygun fiyat orda ama stok yok

• kadıköy yazıcıoğlu yanındaki pasajdan girişteki dükkandan pazarlıkla peşin 650ye aldım
  • Hayırlı olsun.Yorumları bekleriz.Bende ikinci el almıştım.Rakamı söylemiyim...
  • Herkez bi kafadan çalıyor arada kaldım şimdi hangisini alim ben Z5500'ü gold bimeks vatan sanal marketimde aradım yok net üzerinden kontrol ettim sadece sahibinden de buldum onlara pek güven olmuyor , tamam olmazsa Z906 alırım diyorum baktım foruma herkez bişey diyor dijital ses kartı ile alıcam ne diyorsunuz Z906 alayım mı...!!!
  • 19 eylüldeki electroworld kampanyasından haberim olamadı ve şu an uygun fiyata bulabilmek için fellik fellik aranıyorum. 600 civarı bi fiyata bulabilirsem hemen alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Herkez bi kafadan çalıyor arada kaldım şimdi hangisini alim ben Z5500'ü gold bimeks vatan sanal marketimde aradım yok net üzerinden kontrol ettim sadece sahibinden de buldum onlara pek güven olmuyor , tamam olmazsa Z906 alırım diyorum baktım foruma herkez bişey diyor dijital ses kartı ile alıcam ne diyorsunuz Z906 alayım mı...!!!

sahibinden üzerinden alabilirsin ama tek şartı var, adama kargolatma git kendi gözlerinle gör ürünü dene öyle al. ben sahibindenden aldım 530a. gittim denedim 2 aylık mis gibi ürün aldım catır catır da kullanıyorum su anda. anca bu şekilde tam bir güven oluyor o sitede. görmeye giderim dersen sahibinden iyi bir site bu konuda
  • İki ay önce teknosadan 4 adet sonorus ayak hediyeli 599a almıştım. Şimdiki fiyatların yanında süper duruyor. İyi ki almışım.
  • ses sistemini kurdum yalnız şu an için optik girişine tv den çıkış verip deneyebildim.bilgisayardan spdif optik çevirici sağlayıp deniyeceğim ama sistem güzel
    övgüleri hakediyor.gerçi tam konumlandırmalyı sağlayamadım .duvara monteden ziyade ayak düşünüyorum bakalım tam yerleşim sağladıktan sonra tekrar yazacağımm.herkese hayırlı cuma lar ...
  • Sesten iyi anlıyosan yorumlarını bekliyorum benim özellikle korktuğum şey yüksek seste bass ı boğuyormu boğmuyormu yani doyurucu bir bass ı varmı dts filmler için özellikle alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 30 Eylül 2011; 14:46:19 >
  • cihazı alalı cok olmadı genelde oyun ve fılm ıcın kullanıyorum kesınlıkle mukemmel bı sıstem ben uyduların ıkısını frontları duvara monte ettım sonuc gercekten gzl sadece muzıklerde sıkıntı yasıyorssunuz onu da 320 kpbs lık muzıklerle asıyorum ama ılla dts fılm ya da oyuna da gerek yok netten ızledıgım kotu fılmlerde dahı ses etkıleyıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Sesten iyi anlıyosan yorumlarını bekliyorum benim özellikle korktuğum şey yüksek seste bass ı boğuyormu boğmuyormu yani doyurucu bir bass ı varmı dts filmler için özellikle alıcam...

bekledıgın kabahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Düşünen kaçırmasın...

http://resim.donanimhaber.com/m_53401573/mpage_1//tm.htm#53406541

400'e alınır.
  • Arkadaşlar Hangi mağaza da bu ürünü bulabilirim acaba ? Bimeks falan aradım ellerinde 1 tane var onun da kumandasında arıza var.

arkadaşıma bu ürünü almak istiyoruz ama 3 gündür arıyorum piyasa da yok. sizin bildiginiz bi yer var mı ? (İstanbul içi her yerden alırım)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.