Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 27serhat

kara as kardesım ılk baslarda bende senın gıbı dusunuyordum sony philips gbı dunya markası 5.1 dvd sı uzerınde bulunan ve z5500 ıle aynı ıslerı yapabılme yetegıne sahıp( dts okuyucu, dolby dıgıtal..) urunler varken neden logitech alayım diye ardından arastırmaya basladım ve urunlerın uzerınde yazan rms degerlerının gercek degerlerını ıhtıva etmedıklerını (1000 watt gbı) aslında bu urunlerın arkalarında yazan amper degerlerıyle gercek cıkıs guzlerıne ulasabılecegımı ogrendım ve ınan sonuc cok komık cıktı ozellıkle lg nın urunlerınde 1000 watt rms yazan kulellı gosterıslı sısıtemlerde sısıtemın esas gucunun 95 watt a kadar dustugunu gordum ve tabı z5500 e de baktım o da ustunde yazan 505 watt rms ye sahıp degıl gercek gucu 345 watt ve ıster sony olsun ıster phılıps olsun ıster lg samsung hepsını sesın kalıtesı ve yukseklıgı konusunda bogup atıyor. ve hatta dıyebılırım kı bu bnm kanaatım z5500, z906 dan daha ıyıdır ya da bu bnm fenomenlıgım .

dogukan21 kardesım ben ızmırdeyım malasef o urunu kargoyla senden almya kalksam kafadan bı 50 tl kargo parası daha verırırım ve gormeden almıs olurum o da bnm ıcıme sınmez.. yıne de teklıfın ıcın tesekkurler

Bahsettiğin rms olayında haklısın ayrıca z5500 ile z906 arasında fark edilemeyecek kadar çok az bir ses farkı var hatta hiç fark yok diyenlerde olmuş görünüm olarak az çok değişmiş deniliyor yabancı forumlarda öyle yorumlar yapılıştı.

• o zman neden z5500 sorusunun cevabı ortada
  • Öylede hocam çok pahallı yani fiyatının hep aynı seviyelerde bulunması beni soğuttu bu üründen
  • Adamlar satıyor,geçen 700 den fiyat etiketi vardı.Satıcı bu fiyatı hak ediyor dedi...
  • nerde satılıyor bu ürün çoğu yerde yokta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

nerde satılıyor bu ürün çoğu yerde yokta :)

Ben en son elektroworld'de gördüm.Teknosa'da görenlerde 800 tl dedi.Elinde az kaldı mağazaların,bazılarında hiç yok...
  • çogu yerde yok zaten ısın aslı bende kosturmaktan sıkıldım 2. elı de genelde problemlı cıkıyo olmazsa olmasın dıyesım geliyor artık
  • kafam çok karıştı piyasada artık resmen bulmak çok zor uzun süredir fiyatın düşmesni bekledim o bekleyiş esnasında yükseldi zaten muhtemelen ürün piyasada bitince bir daha bulmak imkansız olacak
  • teknosada mevcutmu?
  • Toruım teknosa da görülmüş en son,799 tl den
  • Speaker'lerin bazılar siyah, çirkin durmuş.Ondan olabilir bu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Speaker'lerin bazılar siyah, çirkin durmuş.Ondan olabilir bu fiyat

Onların hepsi aynı sadece iki tanesinin ön paneli çıkarılıp öyle resim çekilmiş.
  • yaw durduk yere 800 den olucaz almak lazım bu mereti :)
  • gold pc de var 699 tl ama stok sorunuz dıyor ama kesın yoktur :D
  • bı de anlamadıgım adamlar z906 yı 850 den satıyorlar artık z5500 de zerre ındırım yok nerdeyse aynı fiyat aralarında 6 yas var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

bı de anlamadıgım adamlar z906 yı 850 den satıyorlar artık z5500 de zerre ındırım yok nerdeyse aynı fiyat aralarında 6 yas var

Bunun tek cevabı var.Adamlar 5500 de tavan yaptılar ve ürünleri klasik oldu.

Çoğu yerde yok artık,Olanlarda 700-800 gibi rakamlara satılıyor.Arıza veren cihazlar değil bunlar 2.elleride denenip alınabilir..

ben de ikinci el var...
  • Uygun bir yer yok.En ucuz net de bile 700 civarı...
  • Arkadaşlar,

Bu hoparlörü sağlam bi ses kartı ile kullanan var mı? Varsa yorumlarını rica ediyorum..
  • arkadaslar gelın almayalım bu sıstemı neden dersenınz 800 tl yı verdıkten sonra harman kardonunun jbl ın denon un anfili sistemlerı var piyasa da ve cıkıs guclerı de hemen hemen buna yakın ses kalıtesı olarak da z5500 den ıyıdırler tek sıkıntıları decoderlerının olmaması ( anfının ustunudekı ekranı saymıyorum ) ben brz daha onlara yonelmeyı dusunuyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.