Şimdi Ara

Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    urunler sahsima ait kullaniyorum bi sebepten satilik belirsiz bi sure boyunca.. pahali bulan begenmeyen baska urun tercih edebilir.

Logitech Z5500- kendisini anlatmaya gerek yok gibi bu aletletle hasir nesir olan herkesin hayalidir. ilk sahibiyim ve ilk seridir herhangibir ariza ve tamir soz konusu degildir.
    800 .

Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3  Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3  Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3
     Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3  Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3  Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3

Edifier da5100- edifier in gercekten takdir edilecek bi sistemi sadece coax(x2) baglanti mevcuttur.
    sistem komple ahsap ve totalde 12adet hoparlorden (1sub,6mid,5tiz) olusuyor.
    bass-mid-tiz dengesi cok guzel cihaz uzerinden veya uzaktan kumanda ile bircok ayar yapmak mumkun.
    Fiyat-SATILMIŞTIR
    http://www.sanalpazar.com/Edifier-Da5100da5000pro__isp37375500

Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3  Logitech Z5500-Edifier da5100-Jamo e3

Jamo e3- 8" aktif subwoofer alt frekanslarda cok başarılı fiyatının hakkını fazlasıyla verir.

Fiyat- 280 Lira

Takas yapabilirim yorumlarını konu altında veya pm ile iletebilirsiniz.
    SANALPAZAR MEVCUT

almak isteyen arkadaslar evime gelip deneyebilir.
    akliniza bisey takilirsa yada bilgi almak isterseniz pm atmaniz yeterli elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 5 Nisan 2015; 18:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat düşerse z5500 için haber ver arkadaşım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan 2 arkadaşta talip oldu fakat indirim şuanlık düşünmüyorum hatta satmamak için fırsat kolluyorum desem yeridir
    biraz düşününce bidaha bulamam düşüncesi sarıyor hatta logi ve jamoyu satıştan çekebilirim bu aydan sonra.
    sadece edifier için kesin satış gerçekleşecek gibi oda mahalle baskısı yüzünden baba bazen yükleniyor yatağın dibinde ne işi var diye aç gözlüyüz işte biraz hakediyorum aslında

• edifier ın malzemesi ahşap mı tüm sistemin:?
  • z5500 kime gitcek diye abone oldum konuya
  • z5500 un fiyatı neydi merak ettim açıkcası.
  • Şehirdışından alsam edifieri kargo ne tutar ki? Bilginiz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z5500'ün fiyatı nedir?

(Fiyat belirtilmeyen 2.el ilanları yasak değil mi?)
  • sevgili arkadaşlar eğer dikkatlice bakarsanız ürünü satan arkadaşın biraz küçük te olsa aslında satmış olduğu üç ürünün de fiyatını eklemiş olduğunu görürsünüz.konu olan z5500 için satıcı arkadaş 800 tl istemiş,saygılar..
  • mobilden bakan arkadaslar fiyat goremeyebilir..
  • Selamlar hocam benim sistemin sub ve amfisi yandı. Bana sadece onlar lazım tek olarak satarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.