Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 den şikayeti olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum öncelikle...
    genelde LOGİTECH Z5500 yorumlarını okudum. herkes memnun gibi.
    bende bu sistemi edinmeyi düşünüyorum.
    şu an için pc de kullanacağım, daha sonra ise dvd player a bağlayıp sinema sistemi olarak kullanmak istiyorum.
    yapılan yorumlar genelde birbirine yakın ancak tiz seslerde yetersiz olduğunu belirten arkadaşlar olmuş. tiz sesleri düzgün bir biçimde duymak hoşuma gider.
    yani baslardan daha çok tizi tercih ederim. [baslar başağrısı yapıyorda :), yada iyi bir sistemde bas dinlemediğim için bana öyle geliyor :( ]
    sizden ricam, bu sistemi kullanıp memnun kalmayan arkadaşların görüşlerini belirtmesidir.
    fikrini belirtecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Z-5500 ün tizleri yeterince iyi... giga ve megaworksun tizlerinin z-5500 e göre daha berrak çıktığını söyleyen arkadaşlarımız war
    kullanmadığımdan bilemiyorum tabi, belki de Z-5500ün tizleri yoğun basslardan dolayı daha sönük olabilir, deneyip görmek lazım...
    ama Z-5500 ün piyasadaki üstünlüğü tartışılmaz... özellikle 25cm lik wooferı ve dijital çözücüsüyle thx standartlarında kaliteli bir set
  • Konuya, Logitech Z5500 ile ilgili onlarca yorumun yapıldığı LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! konusundan devam ediniz.

Anlayışınız için teşekkürler.

KillForYou!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.