Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuna bi bakın Allah aşkına ya 'KONUDIŞI' falan ama böyle bişi anca Türkiye de olur herhalde .. yeni gördüm de sizinle bi paylaşiim dedim

işte karadeniz işi plazma daa!!

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• @gecomert bu ne nerden buldun bunu ya?

• magenta kardeşim sen elektrik kesintisi falan olur diye mi çıkarıyosun eğer öyleyse bizim buralarda pek olmuyo ama olursa bende prizin düğmesinden kapatıyorum bi daha gelen akım yüksek olursa sistem sapıtmasın diye onun dışında çekmiyorum ama çekmem gerekiyosa yani biri bu konuda bi açıklama yaparsa sevinirim bende merak ettim şimdi. işte benim priz büyük kolaylık valla (bauhaus tan aldım 5 milyona)

bu arada stres kardeşim resimler bana mail geldi komik di mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

magenta kardeşim sen elektrik kesintisi falan olur diye mi çıkarıyosun eğer öyleyse bizim buralarda pek olmuyo ama olursa bende prizin düğmesinden kapatıyorum bi daha gelen akım yüksek olursa sistem sapıtmasın diye onun dışında çekmiyorum ama çekmem gerekiyosa yani biri bu konuda bi açıklama yaparsa sevinirim bende merak ettim şimdi. işte benim priz büyük kolaylık valla (bauhaus tan aldım 5 milyona)

bu arada stres kardeşim resimler bana mail geldi komik di mi?

walla sehir içinde genelde yüksek elektrik problemi olmuyo ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.ben prizimi masanın altına diz hizasında dösedim kolay çıkarabiliyorum normal zamanda zaten mutlaka pcnin fişini çıkarırım. yani eksi hoparlörlerden gelen trafo sesi rahatsız ediyordu gece ama bu seferde z5500 düğmesinin ışığı rahatsız etti bu sebeple çıkarıyorum

• iyi o zaman ben de sisteme bi zararı olucağından endişelendin de yüzden söylüyosun sandım valla ışık benim hoşuma bile gidiyo
  • Setleri yeni alanlara Hayırlı olsun Bol Boost lu günler...
  • abi hatsayım milletimin zekasına yaa bende yapıcam aynısını ama odamın arkası banyo ne gerek var plasmaya fln forever tüplü tv
    quote:

arkadaşlar şuna bi bakın Allah aşkına ya 'KONUDIŞI' falan ama böyle bişi anca Türkiye de olur herhalde .. yeni gördüm de sizinle bi paylaşiim dedim

• ARKADAŞLAR 'HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN '

Eğer sizde benim gibi SAPSANIZ böle bi günde işte size SEVGİLİLER GÜNÜ ARMAĞANI !!!! seçin , beğenin, alın !!

http://img119.imageshack.us/img119/6940/btrbun6.jpg
    http://img443.imageshack.us/img443/5948/rgbebgf5.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/8483/regberhg7.jpg

• eywallah hocam ben sarısın olanı kaptım.
  • Onlara benim yaptığım gibi en duygusal , en romantik , en slow parçaları gönderin !! benim sevgilim bu gün ayrı bi performans veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 14 Şubat 2007; 18:37:47 >

• quote:

Onlara benim yaptığım gibi en duygusal , en romantik , en slow parçaları gönderin !! benim sevgilim bu gün ayrı bi performans veriyo

vallaha bu set bağlıyo kendine.

• napalım sevdik bikere
  • quote:

arkadaşlar şuna bi bakın Allah aşkına ya 'KONUDIŞI' falan ama böyle bişi anca Türkiye de olur herhalde .. yeni gördüm de sizinle bi paylaşiim dedim

müthiş bir zeka, ne diyeceğimi şaşırdım, dondum kaldım walla

• şimdi bu gecomert'in msjlarını ve gelen cevapları görünce, burası forum içinde başka bir grup gibi oldu.. msjlar düzeyli ne güzel.. nese öyle bi yazayım dedim.. maşallah
  • Ya Arkadaşlar Bende var Bu Aletden Ama Anakartdan Sesi Alıyorum Gayet de iyi Ses Veriyor Yani :)) ama Neden Daha iyisi olmasın Degilmi Ne almam Gerekir Ses karti için Bu alete ????
    not : Bu Alet Fena Daha Son sesini Açamadım Bosst11 :)) 3de 1 ses yetiyor ortalıgı yıkmaya,
    www.youtube.com da logitech Z5500 die Aratın ve Görün neler Yapmış Adamlar
    bosst da amda olayı aşmış bostt11 üzerine çıkıyor nassıl olldu anlamadım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapati

şimdi bu gecomert'in msjlarını ve gelen cevapları görünce, burası forum içinde başka bir grup gibi oldu.. msjlar düzeyli ne güzel.. nese öyle bi yazayım dedim.. maşallah

aman nazar deymesin bu formun düzeyli olması benide mutlu ediyo
  • youtubedaki videolara şimdi baktım güzel videolar var o boots 22 olayında bir iş var gibime geliyor.
    birde wooferin ön tel panelini acaba ön yüzündeki alyan vidalardan sökerek mi çıkarmışlar. başka bir ihtimal yok gibi gözüküyor ama merak ettim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 14 Şubat 2007; 21:54:26 >
  • arkadaşlar şu video'ya bi bakın nasıl yapio bu herif bunu anlamadım MUTLAKA BAKIN!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LyTUOu4o2Qs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 14 Şubat 2007; 21:46:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

arkadaşlar şu video'ya bi bakın nasıl yapio bu herif bunu anlamadım MUTLAKA BAKIN!!!!

evet abi volume düğmesi hem iner çıkar bir ibre oluyo birde power ışığı bir kırmızı bir mavi yanıyor ilginç. yöntemleri açıklasalarda denesek hiç fena olmaz vallahi.

• quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

arkadaşlar şu video'ya bi bakın nasıl yapio bu herif bunu anlamadım MUTLAKA BAKIN!!!!

evet abi volume düğmesi hem iner çıkar bir ibre oluyo birde power ışığı bir kırmızı bir mavi yanıyor ilginç. yöntemleri açıklasalarda denesek hiç fena olmaz vallahi.

vallaha ya şuan herşeyi deniyorum bide şu panorama ne işe yarıyo galiba onda bi film var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 14 Şubat 2007; 22:06:40 >

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.