Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.798
Cevap
80
Favori
2.200.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Bir anlığına panelin ışığı gidip geliyor ve ses modu elektrik kesip taktığında olacağı gibi gidip ayarlar sıfırlanıyor değil mi?


    Kontrol panelinin arızası o maalesef nadir olsa da bende de yapıyor


    Genelde o problem olduğunda gücü kesip bi 5-10dk elektrik yükünü boşaltıyorum epey bi süre yapmıyor. Elektriksel veya panel ile alakalı bir şey sanırım. Yukarıda bi arkadaş trafo demiş gerçi ama bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erian87 -- 26 Mart 2022; 22:16:27 >
  • C_S_S C kullanıcısına yanıt

    Hocam her optik çıkış DTS ve DD sesi iletemiyor. Benim Asus Xonar DGX Ses kartımda passthrough yaparak alıyorum ve çok farklı. Bu işlemi denemeden önce z5500 sisteminizin demo özelliği ile tüm hoparlörleri doğru ayarladığınızdan ve tüm sesleri doğru kanallardan aldığınıza emin olun.


    Bu işlem için size kodi yazılımını önereceğim ses ayarları kısmında DD ve DTS için direkt olarak ayarlayabiliyorsunuz. Bendeki ses kartında hoparlörü iletişim aygıtı optik çıkışı ana çıkış aygıtı olarak ayarladığım için ses geliyor. Ancak elinizde içerik yoksa maalesef dts veya dd alamazsınız dts içeren film sayısı epey sıkıntılı Piyasada bolca DDP yani AAC 5.1 sesli film mevcut bunları sadece kodi ile kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Netflixte 5.1 sese sahip bir film var ise web sitesi bu sesi veremiyor uygulamasını indirip kurarsanız bu sesi alabiliyorsunuz. Ben kaç aydır uğraşıyordum yeni çözdüm.

  • erian87 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ışıkta ve ekranda kesinlikle bi kesilme olmuyor seste kesinti oluyor. İlk görselden ikinci görsele geçiyor ekran. bu sırada diğer karakterlerde herhangi bir değişiklik olmuyor. Benim sorunumu yaşayan çıkmadı sanırım buradan :) Video kaydı almaya çalışacağım nedense bu aralar hiç olmuyor ama önceden de olmazdı zaten

  • arkadaşlar uydular için bunu aldım kullanan deneyim eden var mı ? sony pascal uyduları


     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • Efsane oldu valla  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Benzeri bir durum'a bende optikteki ses kablosu yüzünden oluyordu. Ondan dedim bende saliselik olarak panelin üzerindeki ışık anlık kesilip geliyor ve stereo x2'ye dönüyordu optical'den. Genellikle böyle şeyler ya sinyaldeki parazit yada decoderde kullanılan donanımsal bir arıza sebep oluyor işlemci bile olabilir.

  • Üstat selam,


    Problemin video kaydını yakalamayı başardım sonunda. 10. saniyeden sonra dediğim olay oluyor. Gördüğünüz gibi sonrasında müzik çalmaya devam ediyor. Sonra tekrar mod değiştiriyor bir süre sonra. Masaya veya kablolara hiçbir temas yok.


    Seskartına bağlı doğrudan. Optic kullanmıyorum direct kanaldan bağlı.


    @MC.CYBER_






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 5 Nisan 2022; 16:37:4 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    İlkez gördüm bu sorunu. Optic veya coex den başıma geliyorduda direct den ilkez gördüm. Kablo acaba bir birine temas mı ediyor cok garip bir durum. Ürününüzde sıvı temasıda var gibi, Benim z5500 panelleri hala yeni gibiler. Sana önerebileceğim tamiri deneyebilirsin. Kim eder bilemiyorum. Lcd paneli iptal edip arkaya bağlantı takılıp analog bağlantılı çalıştırabilenler vardı. O bağlantı aparatından alman lazım. uyduların altında kagıtlar vardı rakam yazıyor ona uygun seçmen lazım o aparatı yoksa çalışmaz. Son olarak. Birtane anfi alıp uyduları ve bası ona bağlarsın. Fazladan bir kaç uydu alıp dolby atmos ve dts x gibi kurulum yaparsın. Bir arızası yok benim cihazların ama ben öyle kullanıyorum. Bende iki tane olduğu için ikinci sistemde öyle, Ürünü baya ıslak bezle silmişsiniz çamur olmuş resmen. Su kaçmış bile olabilir. Benim ürünlerin. Eskiden her hafta temizlerdim. Şimdi iş yogunluğundan 8 ay oldu sizin gibi durmuyor.

     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!


     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!




  • muratalagoz kullanıcısına yanıt

    kaç watt mış ki ürününde linkini atsaydınız keşke Tepeye asılma aparatı vs var mı hoşmuş.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünler eski sony pascal diye geçiyor uyduların 1 tanesinin ağırlı 3 tane z5500 uydusu yapar metal kasa temiz sesi var ben aldığımda ayaklığı vardı orjinal  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • z5500 eksik yanını tamamlamışın güzel olmuş tekrar elinize sağlık

  • sağol hocam, aynen tiz konusunu hallettik z5500 gibi güçlü sistemi kaldıracak uydular oldu şuan tadından yenmiyor sinema bok yemiş inan :) anker nebula max aldım ama daha denemek nasip olmadı

  • selamun aleykum arkadaslar 12 yıldır kullandıgım z-5500 lcd panelın ledlerı ıyıce gıttı tamır vs yapan yer varmı bıldıgınız ?

  •  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!Murat Alagözyoutube
    Logitech Z5500 + Sony Pascal
    https://www.youtube.com/shorts/9YAhGCu_ADs
  • anker nebula max hayırlı olsun, ben projeksiyon kullandım ama lümen ömrü bitecek demekten bıktım. 3 projeksiyonunda ampülünü bitirdim. Artık tv lerde büyüdü 85 inc yetiyor. projeksiyon gibi valla. Tabi siz daha büyük bir alanda kullancaksanız bilmiyorum. Tv bana daha ekonomik geliyor niyese

  • sadece yıllar önce arkadaşım bildiğin tek led takmıştı bir kaç tane cihaza lcd paneli kople değiştirmemişti. onuda her elektirikci yapar heralde.

  • Arkadaşlar merhaba son zamanlarda biliyorsunu filmler hep digital çıkıyor ve ses kodecleri de Digital PLus E+AC3 gibi formatlar oluyor. Ben filmi indiririp izlediğimde normal DTS ve AC3 gibi ekranda yazmıyor ve normal uzantısız şekilde çıkıyor ancak ses kalitesi DTS ve AC3 gibi değil. Siz bunu nasıl çözüyorsunuz? Yada PC'de hangi programLARI kullanıyorsunuz. Şimdiden teşekkür ederim

  • Kodi üzerinde DTS ve DD'yi açarsanız filminiz oynatır. Bir de Z5500'un decoderi DD ve DTS dışındaki ses formatlarını desteklemiyor. Sesi DD ve ya DTS'e çevirmeniz gerekmektedir. Bunu da en iyi kodi yapıyor. Başka yapabilen bir program görmedim. Belki Encoder kısmını DDP 5.1 veya E-AC3 5.1 destekleyen bir tanesi ile güncellemeniz gerekli.

  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Sende kesilmiyormuş bende aynı olay ekran ledleri kapanıp açılarak Optikte oluyor. Ses kablolarını bir kontrol et eğer bunun dışında bir durum ise Decoder'in işlemcisi kaynaklı böyle problemler yapıyor maalesef çok eski bir alet olduğu için sub ve uydular için farklı bir decoder denenebilir. Ayrıca DDP ve E-AC3 5.1 seslerini destekleyen bir decoder eklenebilir. Ses sistemlerini nasıl mixlenir hangi parça neye uyumludur bilemiyorum ben bu şekilde kullanıyorum.

  • canem72 C kullanıcısına yanıt
    Splash pro

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19321933193419351936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.