Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.822
Cevap
82
Favori
2.209.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatixx

Sıcak fırsatlar bölümüne baksana.. Bende orda görmüştüm EW kampanyasını 499'a almıştım 2 ay önce..

bidaha inse, atlıyıcam üstüne ama yapmıyor adamlar kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59
    quote:

bu ses kartının prosu olduğunu bilmiyordum.
    Dün akşam kafam çok takıldı.subwoofer sondayken sesi biraz açınca basın içinden hafif bir zangırdama geliyor.sanki bir parça hareket ediyormuş gibi.kulağımı dayayınca daha çok duyuluyor.sizde bôyle bir durum varmı?

sesin nerden geldiğini çözdüm.sub un arkasındaki açma kapatma düğmesinden bas vurdukça hava çıkmaya çalışıyor.buda ince bir ses yapıyor.zırıldama gibi.parmağımla üzerini kapatınca ses kesiliyor.sizlerdede böyle bir durum varmı acaba????

arkadaşlar yardımcı olun,kafayı yicem.bas vurdukça arkadaki açma kapama düğmesinden hava girip çıkıyor.buda ses yapıyor.uyduları çıkartıp sadece bası kullanırsanız daha iyi anlayabilirsiniz.bu sadece bende olan bir durummu?olmadı yarın aldığım yere götürücem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cano93

quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

merhaba arkadaşlar z 5500 almayı düşünüyorum 1 senedir en büyük hayalim bu... sizce aynı fiyata daha iyi bir sistem (edifiter diye birşey duymuştum) var mı ? ayrıca z 5500 alırsam ses kartı olarak ne tavsiye edersiniz ?

Eğer Z-5500 ü 750-800 tl civarı bir fiyattan alıcaksan edifier s-550 var fiyatı o civarda.ama Z-5500 her ay bi mağzada 500 tl civarı fiyatlara düşüyo.biraz takip edersen mutlaka bulursun.Özellikle elektroworld iyi kampanyalar yapıyo. Bazı forumlarda karşılaştırması yapılmış iki ürününde.En başta Edifier de optik giriş yok Logitech de var.Bence önemli bi ayrıntı.Özellikle Dts filmlerde. Genelde çıkan yorum ses kalitesi olarak birbirine çok yakın.Öne çıkan özellikleride edifier de tiz ler biraz daha iyi, Z-5500 de basslar biraz daha iyiymiş.Ama ben deneyip görmedim.Edifier ın subwoofer ı biraz daha büyük ve gösterişli, decoder control paneli de biraz daha hoş gözüküyor.Z-5500 ünde uydu hoparlörleri bence daha güzel.edifier ın uyduları minton un uydularına benziyo Bence fiyat/performans ve alabilceğin teknik destek olarak Logitech derim. Forumda bile sırf bu konuda açılmış 600 küsür sayfa 30.000 i aşkın yorum var.Bi derdin sıkıntın olduğunda daha rahat cevap bulabilirsin diye düşünüyorum.

hocam bende takip ediyorum ama hiç 500 tl civarına düştüğünü göremedim görsem anında alıcam, sen nerden, nasıl takip ediyorsun acaba?

açıkçası aldıktan sonra pek takip etmedim.sadece 1 hafta önce sorduğumda elektroworld de 580 tl civarı bi fiyttan satıyolardı.alana kadar bende çok araştırdım.hatta 2. ellerine bakmaya başladığım bi dönemde yine electroworld kampanya yapmış 499 tl.bende tesadüfen görüp gördüğüm gibide 1-2 ay sıkışmyı göze alarak sırtladım kutusunu.eğer acelen yoksa 1-2 ay beklerim diyosan bimeks,vatan,mediamarkt,electroworld bunları sık sık takip et.veya yeni bi mağzanın açıldığını flan duyduysan bi kontrol et. ürün çok fazla indrime grdiğinden biyerlerde yakalama şansın var.acelem var diyosanda 650 tl civarı hepsiburada da ve vatan da var...

• Bende alıcam sanırım yarın alıcam :)

Bir araştırma yaptım :)

Electro World: LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER - Fiyat 599TL
    Media Markt: LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER - Fiyat 599TL
    Bimeks: LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER - Fiyat 626,30 TL
    Gold: LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER - Fiyat 647,20 TL
    Vatan bilgisayar: LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER - Fiyat 678 TL

Fiyatlar şu anda böyledir, değişiklik gösterebilirler :) aşağı yukarı 10lira oynuyor ama gordugunuz gibi 2mağazada sadece aynı fiyat ve ucuz :) kampanya yok şu sıralar yeni logitech gelicekmi bilen söylesin lütfen boşuna almış olmiyalım :)
  • bu cihaz yaklaşık 5 yıl önce piyasa çıkmış bir üründür.Ben 4 küsur yıl önce mavi bilgisayarın yaptığı kampanyayla 500 e almıştım hesabını siz yapın.Daha fazla düşmesini beklemeyin yenisinin çıkacağını da pek beklemeyin çünkü bu ekstreme bir üründür.Yenisi çıkarsa ki ilk çıktığında 1000 tlden aşağıya çıkmaz aynı kategoride olanı.Paranız iyiyse alın geçin çünkü bundan sonra çıkacak olanlarda ekstra bir çıkış olmaz günümüz teknolojisiyle,o fiyata bu zamanda alabiliyorsanız ne ala hiç durmayın,tabii karar sizin...
  • quote:

quote:

quote:

bu ses kartının prosu olduğunu bilmiyordum.
    Dün akşam kafam çok takıldı.subwoofer sondayken sesi biraz açınca basın içinden hafif bir zangırdama geliyor.sanki bir parça hareket ediyormuş gibi.kulağımı dayayınca daha çok duyuluyor.sizde bôyle bir durum varmı?

sesin nerden geldiğini çözdüm.sub un arkasındaki açma kapatma düğmesinden bas vurdukça hava çıkmaya çalışıyor.buda ince bir ses yapıyor.zırıldama gibi.parmağımla üzerini kapatınca ses kesiliyor.sizlerdede böyle bir durum varmı acaba????

arkadaşlar yardımcı olun,kafayı yicem.bas vurdukça arkadaki açma kapama düğmesinden hava girip çıkıyor.buda ses yapıyor.uyduları çıkartıp sadece bası kullanırsanız daha iyi anlayabilirsiniz.bu sadece bende olan bir durummu?olmadı yarın aldığım yere götürücem.

Sizden haber bekliyorum.yarın kutuluyup götürücem galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom_59 -- 17 Ocak 2011; 21:45:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Bende alıcam sanırım yarın alıcam :)

Fiyatlar şu anda böyledir, değişiklik gösterebilirler :) aşağı yukarı 10lira oynuyor ama gordugunuz gibi 2mağazada sadece aynı fiyat ve ucuz :) kampanya yok şu sıralar yeni logitech gelicekmi bilen söylesin lütfen boşuna almış olmiyalım :)

bu gün golda gittim o fiyat netten alımlar için geçerli gold mağazada 749 TL den satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

quote:

Bende alıcam sanırım yarın alıcam :)

bu gün golda gittim o fiyat netten alımlar için geçerli gold mağazada 749 TL den satılıyor

ozaman daha kötü hocam

• mesajım blunsun
  • arkadaşlar 600- 650 Tl arası bi fıyata alıcam inşallah sizce nerden almalıyım.bir sıkıntı olduğunda en güzel teknik desteği kim veriyor?
  • oh be şimdi gidip alıyorum cihazı elektro worldden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 18 Ocak 2011; 19:57:18 >
  • Alacak olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.Benim tavsiyem imkanınız var ise güzel bir ses kartı ile kullanmanız.Onboarda göre çok detaylı sesleri ön plana çıkarabiliyorsunuz.
  • EW da kaç tl
    quote:

oh be şimdi gidip alıyorum cihazı elektro worldden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

EW da kaç tl
    quote:

oh be şimdi gidip alıyorum cihazı elektro worldden

599TL peşin fiyatına 5taksit veya 10taksit oluyor. 9taksit yaparsan vade koyuyorlar sistem böyle :) + optik kablo veriyorlar ücretsiz :)
  • arkadaslar z5500 aslıcam ama
    ben harıcı hardıskımı plazmaya bagladım Usb ile fılm ızlıyorum yani
    LG 50 PK 760 MODELİ PLAZMANIN ARKASINDA OPTİCAL DİGİTAL AUDIO OUT YAZIYO
    Z5500 OPTIK girişie BAGLARSAM HARICI HARDISKTEN IZLEDIGIM FILMLERIN SESLERINI Z5500 DEN ALABILIRMIYIM SAYGILARIMLA.
    ve ALACAGIOM SES ORTALIGI TITRETIRMI SAYGILARIMLA
    .

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantera -- 19 Ocak 2011; 21:24:43 >

• beyler , ben de aldım bu cihazdan 3 gun once de içinden türkçe olarak hiçbir şey cıkmadıgı için ne ne işe yarar kısaca bir kaç soruya cevap verirsenız sevinirim .

. kontrol mekanızmasında kı tuslara hangi kombinasyonu yapınca ne oluyor
    . surround delay nedir
    . surround ı arttırıp eksiltmek gibi bir özelliğimiz var sanırım ? kumanda da var çözemedim(dediğim gibiyse niye oynanma ıhtıyacı duyulsun ki ? )
    . gece modu ne işe yarar
    . optik kablo olarak sıradan 15 lıralık bırsey aldım , ne önerirsiniz

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantera

arkadaslar z5500 aslıcam ama
    Z5500 OPTIK girişie BAGLARSAM HARICI HARDISKTEN IZLEDIGIM FILMLERIN SESLERINI Z5500 DEN ALABILIRMIYIM SAYGILARIMLA.
    .

Sesleri alırsın merak etme her şekilde.. ortalığı da inleteceğinden eminim. Film izlerken bu sistem binayı sallıyor resmen...

• Arkadaşa katılıyorum.Filmlerde kalitesini ortaya koyuyor.Birde optik kablo ile bağlantı sağlarsanız daha fazla detayla filmlerinizi izleyebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: kantera

arkadaslar z5500 aslıcam ama
    .

Sesleri alırsın merak etme her şekilde.. ortalığı da inleteceğinden eminim. Film izlerken bu sistem binayı sallıyor resmen...

• tesekkur ederım saolun sonunda dayanamıycam yarın gıdıp alcam elektro word den
    gırcez yıne borcun altına hadı hayıurlısı
  • Emin olun pişman olmazsınız Ben ilk başlar sankim hata yaptım diyordum ama sonradan ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım
  • 
Sayfa: önceki 15851586158715881589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.