Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bir dts 96-24 sorunu yaşamış herkes verdiğim linkten Orchestra ve SFX dosyaları ile bakabilirsiniz ikiside 13mb'dır.

http://www.demo-world.eu/trailers/dts-trailers.php

Bu da ana sayfa yani diğer trailers'lar

http://www.demo-world.eu/trailers/
  • Logitech satış sonrası vermiş olduğu desteği bir kez daha kanıtladı. Geçen hafta pazartesi günü Logitech müşteri destek hattını aradım Z-5500'ün sigortasının atttığını bildirdim ve bana ücretsiz olarak bir kereye mahsus sigorta göndereceklerini söylediler. Benden Z-5500'ün PID numarasını ve ev adresini istediler, 10-15 gün içerisinde elime ulaştıracaklarını söyledir. Kendilerini aradığımdan bir sonraki gün posta yola çıkmış ve 11 günde elime ulaştı. Gelen paketin üzerinde Logitech Eurosa S.A. - 1110 Morges - Switzerland yazıyordu yani sigortayı yurdışından Türkiye'ye göndermişler, bu gerçketen çok iyi bir şey. Paketleme iyi yapılmıştı, özel hava kabarcıklı paket içerisinde geliyor. Stoklardan baktıklarında ellerinde 99 tane kalmış olarak gözüküyordu haberiniz olsun. Gelen paket içeriği aşağıdaki gibidir:

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• Arkadaşlar bende bugün Elmadağ Vatan Pc den 567 Ytl ye Z-5500 mü Aldım Gerçekten Kocaman Bir Aferini Hakediyor Cihaz.Ben Şimdiye Kadar Çok Ses Sistemi Denedim Ama Oto Müzik Setlerindeki Gibi Bir Ses Dinlemek İstiyordum Ve Sonunda Buldum.Kısa Bir Sorum Olacak Ben Forumda Veriilen Linklerden Dts Film ve Müzik İndirdim Ama Cihazın Decoderinde Dts Yazısını Görmedim.Pcden Onboard Ses Kartıyla ve Pover Dvd 8 İle Dinliyorum Coax Cablo ilemi Görebiliriz Bu Dts Yazısını Merak Ettimde Birde Bostu Açamadım Sonuna Kadar Sesi Açtım Ama bekledim Biraz Yine Çevirdim Ses Düğmesini Bosttu Bulamadım Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 8 Ağustos 2008; 19:58:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bende bugün Elmadağ Vatan Pc den 567 Ytl ye Z-5500 mü Aldım Gerçekten Kocaman Bir Aferini Hakediyor Cihaz.Ben Şimdiye Kadar Çok Ses Sistemi Denedim Ama Oto Müzik Setlerindeki Gibi Bir Ses Dinlemek İstiyordum Ve Sonunda Buldum.Kısa Bir Sorum Olacak Ben Forumda Veriilen Linklerden Dts Film ve Müzik İndirdim Ama Cihazın Decoderinde Dts Yazısını Görmedim.Pcden Onboard Ses Kartıyla ve Pover Dvd 8 İle Dinliyorum Coax Cablo ilemi Görebiliriz Bu Dts Yazısını Merak Ettimde Birde Bostu Açamadım Sonuna Kadar Sesi Açtım Ama bekledim Biraz Yine Çevirdim Ses Düğmesini Bosttu Bulamadım Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkkür Ederim

evet Zileli1 dts yazısını görebilmen ve digital sesi alabilmen için Coax yada optik kablo kullanman lazım...boots olayına gelince,ses sonuna geldikten sonra hiç durmadan açmaya devam et..mutlaka çıkar...

• ps3 kullanıcılarına tavsiye ederim gerçekten çok iyi uyum sağlıyor dts ses kalitesiyle oynuyorsunuz oyunları hele savaş sahneleri inanılmaz
  • z-5500 ü İstanbul içinde en uygun fiyata nerede bulabiliriz bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

z-5500 ü İstanbul içinde en uygun fiyata nerede bulabiliriz bilgisi olan var mı???

Vatan Bilgisayar'da Word ve Axess karta 531,11YTL

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14584

Ayrıca forumda 2. el bölümünde 400YTL'ye sıfır Z-5500 satanlar var oraya da bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zopheal

quote:

Orjinalden alıntı: aliakalin

quote:

Orjinalden alıntı: zopheal

Ben sistemi hometech divx player ile kullanıyorum. Dün ilk defa dts destekli bir dvd film ile deneme fırsatım oldu. Ancak dvd menülerinden dts 5.1 ses i seçmeme rağmen sistem dolby olarak ses veriyor. Yani ekranda DTS yazısı çıkmıyor. Burada sorun dvd mi, player mı yoksa Logitech mi? Ya da dts için yapılması gereken ince bir ayar mı var ?? Optic bağlantı var...

eğer filmde sorun yoksa bence playerdan...DTS desteklemiyor olabilir...sadece dolby digital destekliyordur belki...divx player ının önünde yada arkasında DTS yazan bi logosu varmı...şunun gibi..

Hometceh in üstünde ve kitapçığında ve alonzo ustanın modlarında dts olduğu yazıyor ya da logolarda mevcut. Enteresan bir durum.

Evet forumdan dts dosyası indirip playerda açınca dts yazısını gördüm. Demekki 4.90 lık dvdler çakma orjinal dvd oluyormuş hehe :)

• Dün gece ilk defa konsol sapıttı.Tatil yüzünden 15 gün kullanmamıştım 5500ü dün geldim açtım mereti ekrandaki ışık gidip geldi ha söndü ha sönecek derken kapadım aleti,az önce açtım şuan bir sorun yok ama bu niyedir arkadaşlar,voltaj dalgalanmasından olabilir mi? ki ben korumalı prizde kullanıyorum.
  • arkadasım bu z-5000 un herseyını elektronık beyınlı yapmıslar ve bole seyler oluyor normaldir alışmalısın
  • ya beyler 2 gun kullanamadım z-5500 u sımdı tak tak dıe bass vuruyor bassları uzatmıyor ayarla alakası yok ayar solemeyın anlamadım gıttı ses ıı bass kotu pc formatladım tekrar kurdum herseyı gene aynı dvdye bagladım gene aynı anlamadım neden olabılır en son yuklenmıstım bıraz bass yarıda ses boost 8 de fln dınledım 10 dk fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 9 Ağustos 2008; 13:42:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

ya beyler 2 gun kullanamadım z-5500 u sımdı tak tak dıe bass vuruyor bassları uzatmıyor ayarla alakası yok ayar solemeyın anlamadım gıttı ses ıı bass kotu pc formatladım tekrar kurdum herseyı gene aynı dvdye bagladım gene aynı anlamadım neden olabılır en son yuklenmıstım bıraz bass yarıda ses boost 8 de fln dınledım 10 dk fln

garanti yolu gözüktü galiba, ekten olabilecek değişkenler ses kaynağı pc, dvd vs. bunları denedin galiba, kabloları kontrol edebilirsin, sub'un yerini değiştirdiysen ona bakabilirsin. Panel den 2. skin'i deneyebilirsin. Son olarak dijital ve analog bağlantıları deneyebilir ve test parçalarıyla sub u test edebilirsin. Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa sub'u ve panel'i aldığı yere görürerek garantiye göndermen gerekebilir. Aklıma başka birşey gelmedi.

• Bu kutu küçüldükten sonra ne hikmetse z5500'deki arıza sayısı (özellikle konsolda) artmaya başladı garip.
  • Yıllar önce konuyu başlatan MaGeSuKo yine meydanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenkebikec

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

ya beyler 2 gun kullanamadım z-5500 u sımdı tak tak dıe bass vuruyor bassları uzatmıyor ayarla alakası yok ayar solemeyın anlamadım gıttı ses ıı bass kotu pc formatladım tekrar kurdum herseyı gene aynı dvdye bagladım gene aynı anlamadım neden olabılır en son yuklenmıstım bıraz bass yarıda ses boost 8 de fln dınledım 10 dk fln

garanti yolu gözüktü galiba, ekten olabilecek değişkenler ses kaynağı pc, dvd vs. bunları denedin galiba, kabloları kontrol edebilirsin, sub'un yerini değiştirdiysen ona bakabilirsin. Panel den 2. skin'i deneyebilirsin. Son olarak dijital ve analog bağlantıları deneyebilir ve test parçalarıyla sub u test edebilirsin. Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa sub'u ve panel'i aldığı yere görürerek garantiye göndermen gerekebilir. Aklıma başka birşey gelmedi.

saol dostum sınırlendım boost 22 bass full 30 dk tuttumalet feci zorlandı neden bılmıyorum ama sub ole bır ılerı gerı oynuyorkı ve ses o kadar derınlestı ve cogaldıkı boost 11-yada 22 de bırakın sıstem acılsın onceden perforemans almıyormusum dehset oldu 2 gun kullanmayınca ıyıce gıtmıs demkkı setı zorlayın baya bı super olr emın olun bnden tavsıye sorun cozuldu ve eskısınden 10 kat ıyıbnn teshırden almıstım zaten

• o 30 dk da sen nereye kaçtın mahalle sakinleri ne yaptı merak ediyorum
  • sıtedeyım hepsını cok ıyı tanıyorum samımıyım bı karambol cektıler odeştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 9 Ağustos 2008; 18:35:05 >

•  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• 5500 modfy...

• quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Yıllar önce konuyu başlatan MaGeSuKo yine meydanda

Şöhretimi bu konuya borçluyum Konu resmen eskimedi ya
  • 
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.