Şimdi Ara

Logitech Z533 Kurulumdan hemen sonra cızırtı sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Maestro gibi çalışıyor arkadaşlar. Kaç gündür kullanıyorum herhangi bir problem yok, herkese tavsiye ederim.


    Yandaki fileli parçayı kenarlardan ince ve geniş bir şey sokarak hafif hafif kanırtarak çıkardım gerisi çok kolay oldu.


     Logitech Z533 Kurulumdan hemen sonra cızırtı sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Şubat 2021; 9:48:12 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    2 uydudaki dip sesi gittimi peki ?

  • Uydu derken 1 subwoofer 2 tane hoparlör var işte, subwoofer içinden gelen seramik kapasitör sesi iptal oldu oh dünya varmış.

  • 2 hoparlördeki dip sesi gitti mi yani müzik çalmazken gelen o ses ?

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Abi subwoofer değil de diğer hoparlörlerden gelen sesi soruyorlar. Ben de merak ediyorum bunu aydınlatır mısın?  Logitech Z533 Kurulumdan hemen sonra cızırtı sorunu 

  • kiritivabesyuzyirmi K kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir mesele var cihazın ses kontrol potansiyometresi var, bazen açıp kaparken saçmalıyor muhtemelen içindeki potansiyometreyi değiştirmek lazım.



    Çünkü bende nadiren de olsa soldakinden ses gelmeyebiliyor potansiyometre ile oynuyorum tuhaf sesler çıkıyor ama bastırınca düzeliyor.


    Kendi kendine cırlama falan oldu bir kaç kere ama çok dert etmedim.


    Siz volume açıp kapayınca olan bir sorun mu? Mesela düşük ayarda?

  • fth F kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Bende Z533 aldım ama küçük iki hoparlörden boştayken baya bir dip ses ve cızırtı geliyor. Bir yerlerde servisin bu işi yaptığını okudum ama doğru mu? Tamamen bu dip gürültüsüdür cızırtıdır kurtulmak mümkün mü? Garantili ürün yani. Servise gönderirim duruma göre fırsat varken.

  • Parsalihan kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, konudak mesajınızı gördüm ama. Bende Z533 aldım fakat iki hoparlörden dip ses problemi var ses kısıkken bile. Farklı cihazlarda denedim aynı.


    Servisin bu problemi çözdüğü kesin bilgi mi? Ne olarak tarif etmem lazım bunu? İki küçük hoparlörden dip ses ve cızırtı geliyor bende. Bu arada cihaz Vatan faturalı. Vatan'ı aradım, getirin servise yollayalım dediler. Logitech servisine ulaşamadım. Ne önerirsiniz? İade edeceğim duruma göre.

  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt

    Aynı ürünü bende vatandan satın aldım ve aynı problemi yaşadım garantiye gönderdim bunun bir sorun olmadığını ısrarla bana kabul ettirmeye çalıştılar bende iade etmek istedim 2 ay iade için bekledim ve iade ettiler.


    Dün Logitech Z407 aldım ve ondada 533'deki gibi boştayken dip sesi mevcut, sanırım bunun bir çözümü yok.

  • Z407 incelemelerinde öyle bir sorun olmadığını söylüyorlardı. Bir ara bende almayı düşünmüştüm, çok şaşırdım. Bende servise mail attım, bana da normal olduğunu söylemişlerdi. Benim emektar Z213'de böyle bir problem yok. Sanırım ölene kadar kullanacağım onu. Z407 hakkında deneyimlerinizi de bekliyorum bu arada. Özellikle ses kalitesi konusunda Z533 ile kıyasla ne durumda.


    Bu arada Z533'deki sorun çok barizdi. Odada herhangi bir yerden rahatlıkla duyulabiliyordu. Z513'e kulağımı dayadığımda duyduğum çok ufak bir ses var ama rahatsız etmiyor zaten duyulmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 24 Eylül 2021; 9:8:44 >
  • Geç açılma, hiç açılmama, dip ses... Şimdi de 3-4 şarkı sonra sanırım devrelerin ısınmasından kaynaklı, sağ hoparlörden ses gelmeme sorunu. Yeni hoparlör bakma zamanı geldi. Aldığıma pişman olduğum tek logitech bu herhalde.

  • TheLegendy kullanıcısına yanıt

    Z407 performans açısından bass açısından gayet iyi bir odayı doyuracak güçte, ayrıca bluetooth olması ve yuvarlak kontrolcünün kablosuz olması ayrı bir değer katıyor. Z533 ile kıyasladığımda hiç bir fark göremedim zaten Z407 Z533'e göre çok daha yeni bir ürün. Dip ses sorunu ise Z533 kadar bariz olmasada sessiz ortamda yarım metreye kadar duyulabiliyor, bu sorunun nedeni sanırsam topraklı topraksız elektrik hattı muhabbettinden olabilir bir kaç yerde öyle duymuştum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylinext -- 26 Eylül 2021; 19:58:48 >
  • skylinext S kullanıcısına yanıt

    Evet toprak kaynaklı olduğu da söyleniyor ama bilemiyorum ki evin topraklaması ne durumda. Genelde ciddi sorun yaşamıyorum. Dediğim gibi Z213'de mesela rahatsız edici bir sorun yok.

  • TheLegendy kullanıcısına yanıt

    Sırf Z533'de bu dip ses sorunu var diye iade ettim 2 ayda bekledim ardından z407 de aynı sorunu yaşamak üzdü. Bir çok yabancı forumda araştırma yaptım ama bir çözümü yok, genelde elektrik hattı topraklama vs diyorlar.

    Tekrar iade etmeyeceğim bu dip sese alışmaya çalışacağım :)

  • skylinext S kullanıcısına yanıt

    Topraklama konusunu nasıl tespit edebiliriz acaba? Bu konuda bir sonuca ulaşırsanız yorumunuzu bekliyorum mutlaka. Özelden de yazabilirsiniz.

  • TheLegendy kullanıcısına yanıt

    Yeni bir bina yapıda denemek lazım benim oturduğum bina 25-30 yaşında ve elektrik hattı eski.

  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama z333 var geceleri uyku uyutmaz oldu prizden çekmediğim sürece gitmiyor ses. Konuda yazılanları deneyeceğim umarım çözülür yoksa parçalayacağım bu aleti.

    Edit: Dünya varmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 5 Ocak 2024; 9:19:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.