Bildirim
Logitech Z506 - X-530 'dan Hangisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyisi X-530 -
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
En iyisi X-530
Z506'nın 75 watt gücü varmış. X 530 ise 70 watt güce sahip . Aradaki 5 wattlık gücün eksikliği farkedilebilir düzeydemi ? -
5 watt'ın fark edileceğini zannetmiyorum... z-506'nın subwoofer alt tarafta ve küçük buda yüksek sesle müzük dinlerken bass kutusu kayıcaktır. Ama x-530'un subwoofer'ı yan tarafında ve büyük daha iyi bass verir ve kayma olmaz. -
X530 alıyorm o zaman -
x530 alcaktım ama fiyatı yükselmiş baktım eksende z506 164lira x530 da 160lira zaten..kafam karıstı şu anda benimde UP. -
o yüzden cok karıstı benim kafamda -
arkadaşlar varmı tam bir karşılaştırma yapabilecek olan.. cafem için alıcam bende.. 3-4 tane alıcam ama z506 daha bi hoş duruyor ve daha yeni teknoloji bildiğim kaadarıyla.. kullanan yorum atarsa çok sevinirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X