Şimdi Ara

Logitech Z506 5.1 223 TL KİPADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 5+1 hopörlörlere bakarken dikkatimi çekti kipada LOGITECH Z506 5.1 Surround Hoparlör bu hopörlörler 223 TL di. aynı hopörler yan taraftaki mediamarkt te 270-280 lira gibi birşeydi.

isteyen varsa kipadan alabilir bilginiz olsun diye yazıyorum.
    9-10 kutu gördüm tabi antalya kipada. başka şehirlerde varmı bilemem.

Not: ben tasarımını sevmediğim vede hopörlörlerde kablo dolama yeri olmadığı için almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 24 Şubat 2016; 8:48:52 >

• 200 Tl ye vardi eskiden bazi yerlerde , ederi max 180 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: games087

200 Tl ye vardi eskiden bazi yerlerde , ederi max 180 tl

şimdi 300 lere çok görüyorum. o yüzden konu açtım. o zaman bu hopörler alınmaz.
  • 49 liraya satildi bi ara. Ederi en fazla 150 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

49 liraya satildi bi ara. Ederi en fazla 150 lira.

sahibindende 190'a gördüm ondan ikinci el alacağıma sıfır alırım dedim. ama tasarımını beğenmedim berbat.
    :(
    herşey çok pahalanıyor yahu ülke nereye gidiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 26 Şubat 2016; 22:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetRecep1

quote:

sahibindende 190'a gördüm ondan ikinci el alacağıma sıfır alırım dedim. ama tasarımını beğenmedim berbat.

Ülke çoktan battı zaten..

Ürüne gelecek olursak biraz daha ekleyip 2. el daha iyi bir şey almanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetRecep1

quote:

Ülke çoktan battı zaten..

Ürüne gelecek olursak biraz daha ekleyip 2. el daha iyi bir şey almanı tavsiye ederim.

daha iyisine gerek yok kardeşim. bu ikinci el satan lanet sitede fiyatlar uçmuş durumda. sıfırı 230 olan şeyi 190 a satmaya çalışan var. benim bildiğim sıfırı 200 olan malın ikinci elide 100 dür.

işte ben bunun için konu açtım. ikinci el belkide bozuk çıkacak hopörlere 190 vereceğinize 230'a sıfır alın diye.
    sonra siz yazınca o paraları haketmediğini anladım.

snopy'nin sıfırı olsa onu alacağım. yalnız oda yok. snopy beğendiğim bir markadır.
    mesela bana aşırı ses kalitesinden önce, adam gibi butonlu, bas ayarlı birde altında kablo sarma yeri olan birşey lazım. aşırı lüks teknoloji peşinde değilim. zaten artık gereğide yok. tüm teknoloji marketlerine baktım bir logitechin bu saçma tasarımlu modeli ve creative var.

mesajlar ve cevaplar için saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 26 Şubat 2016; 23:32:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.