Şimdi Ara

logitech z2300 yardım acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative t7900 kullanıyorum değiştireceğim araştırdım logitech z2300 alacağım ama... Her yere baktım bu kolonların ölçülerini inch olarak buldum. subwofer in boyutları 68 cm e denk geliyor bunda bir yanlışlık var sanırım . gerçek cm olarak boyutlar nedir.yardım ederseniz sevinirim. (burda görebileceğim satış mağzası yok). şimdiden teşekkürler.

• dostum sağol ben onu çevirdim zaten ama değer yüksek bir subwofer nasıl 70 cm olabilir????? benim anlayamadığım o
    LOGITECH - Z2300 200W 2.1 HOPARLÖR
    Üretici Kodu : Z2300 (970118-0914)
    Toplam Güç : 200 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı : 2x Uydu(80W), 1x Subwoofer(120W)
    Kumanda : SoundTouch Kablolu Uzaktan kumanda
    Ses Girişi : 1 analog stereo, Kulaklık girişi
    Boyutlar (Uydu) : 88.9 x 152 x inch
    Boyutlar (Subwoofer) : 279 x 279 x 381 inch
    Gerekli Sistem : Stereo ses kartı ve PC/MAC, CD, MP3 çalar, DVD
    Renkli kablolar ile kolay bağlantı
    THX sertifikalı
    Garanti Süresi : 2 yıl
    Kullanıcı Yorumları

279*279*381 nasıl bir boyut bu???
  • birde buradaki değerlere bak istersen
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372#Specifications

Galiba mm yazacaklarına inch yazmış bizimkiler. Malum bizim satıcılarn ürün tanıtım sayfaları hatalarla doludur.
  • sağol dostum dün bende araştırırken buldum.tüm sitelerimizde yanlış yazılmış değerler.tekrar teşekkürler sana.
  • doğrusu ne imiş şimdi bu işin?
  • Aykut; doğrusu bizim distribütörün o sectionda görevli personelinin ne kadar dikkatli ve bilgili olduğu. Adamlar metrik sisteme inch i ceviriyorlar mm yazacaklarına hala inch yazıyorlar bu kadar basit.
    Tabi distribütörden ürünü alan bayi-toptancı onun verdiği sayısal değerleri copy paste yapıyor ta ki dikkatli bir kullanıcı uyarıncaya kadar orası öyle kalacak. Bak hala öyledir; O distribütörden alıp ürünü satan firmaların veb sayfa bilgileri. (Düzeltme yapanlar varsa onları takdir etmek lazım)

Ondan sonrada o bilgilere bakan biri benimle dalaşa girer doğrusu bu diye bak böyle yazıyor diye, Bende senden destek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 7 Mayıs 2007; 22:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Logitech g930 sorun acill !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buraya devam edeyim bari z2300 almayı düşünüyorum fiyat konusuna bir el atıverin bari satan varmı yada web te ne kadara bulabilirim ucuza enson 295 e buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno28

buraya devam edeyim bari z2300 almayı düşünüyorum fiyat konusuna bir el atıverin bari satan varmı yada web te ne kadara bulabilirim ucuza enson 295 e buldum.

t7900 kullanıyorsunuz ve z2300 e geçmek istiyorsunuz. t7900 den kurtulmak iyi bir fikir.Ama z2300 de iyi bir set değil.Ve fiyatı da o kaliteye göre .ok yüksek.Başka alternatiflere bakın derim.
  • ben bass severim ve hayatımda duyduğum en rezil bas t7900 da.z2300 ün baslarını öven çok mide çözüm basittir herzaman ama bass problemini çözmek için sistem değişikliğinden başka birşey yapamazsın sanırım...bir kul çıksada bende de z2300 var takas edelim dese bari.ne o kaybetsin ne ben. şu an 180 ytl ye satmaktansa takas daha mantıklı altını üstünü anlaşırız. bu arda unutmadan o fiyata başka önere bileceğin bir sistem varmı aykut. saygılar sevgiler vs..
  • Mid seslere çözüm bulmak sandığın kadar basit bir iş değildir hele hele mid sesleri iyi olmayan bir sistemin mid lerini iyi hale getirme işlemi hiç kolay değildir. Z-2300 ses gücü bakımından oldukça tatmin edici bir hoparlör sistemidir ama tiz eksikliği ve uydularda kullanılan sürücülerin 2.5" olmasından dolayı mid lerin pek iyi olmaması onun eksilerindendir. Eğer bunları pek sorun etmem hoparlörü zaten bilgisayara bağlayacağım ve tizleri oradan yükseltirim mid leri de çok dert etmem benim için bas gücü ve toplam ses gücü önemli diyorsan bu sistem sana yetecektir. Daha dengeli ses yapısına sahip sistem düşünürsen altec lansing in ses sistemlerini incelemeni öneririm z-2300 kadar yüksek ses veremezler ama tiz ve orta ses bakımından daha zengindirler tabi bas sürücüleri de z-2300 kadar büyük değildir artık seçimi sen yapacaksın nasıl bir ses istediğini iyi düşün ona göre karar ver

• Adam bas severim diyor, daha ne desin ki... Z2300 senin için biçilmiş kaftandır hocam, gönül rahatlığıyla alabilirsin. 7900ün tahta baslarından sonra, ilaç gibi gelecektir.
  • Ayrıca logitech setler fiyat performans oranında üst seviyedirler. Creativelere benzemezler bu konuda, z2300 de parasını sonuna kadar hak eden bir settir.
  • Hocam logitech bas konusunda aşmış bir firma.fakat z-2300 ün uydularını biraz büyük yapsaydı ve iki tane twetierla güçlendirseydi sanıyorum mükemmel olurdu.Fakat biz de bunu yapabiliriz istersek.İki adet araba twetierını alıp uydulara bağlarsak sorun ortadan kalkabilir kanımca.Herkes (OZELLİKLE LOGITECHci KARDEŞLERİME) bol baslı iyi dinlemeler diliyorum

• lg 502sh dvd + 5.1 aldım idare ediyoruz 500w rms fena değil.
  • Eğer almak istiyorsan 2.el bölümünde R@ isimli arkadaşımız henüz bir kaç aylık setini 200 liraya satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.