Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan Bilgisayar değil,gittigidiyor'u kastetmek istemiştim.

@paşa_53

Bass sürücüsüne bağlamayacaksınız.Bass sürücüsüne bağlarsanız amfiye zarar verir ve yakarsınız.
    Belirttiğim neonlar kit halinde.Gücünü normal olarak prizden almakta,sese duyarlı parçası sayesinde ses-bass şiddetine göre yanıp sönmekte.
  • anladım hocam saolasın..
  • Oyle desene abicim. :D

Bir de hepsiburada da woofer çerçeveleri var tam z2300'luk. Pahalı bisey de değil.
  • @Shift41

Sanırım BU ÜRÜNÜ diyorsun.
    Aslında pahalı.Neon yerine şerit led ile daha ucuza ve daha kaliteli olarak yaptırılabilir.Linkteki ürünü evde kullanabilmek için birde çevirici tesisat yapılmalı.

• Bende 1,5 metrelik olanlardan var mavi renkte. Ama subwoofer'in cevresine geçiremedim, bantlayarak yaptım ama o da güzel durmadı.

Linkteki ürün 2 liymis. İkincisini nereye takarız ki? Tekli satmıyorlar Mi?

Ben Neonu Adaptore bağladım. Fisten alıyor gücü. 12 Volta da ayarladım, sorun yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 7 Şubat 2011; 14:07:37 >
  • arkadaşlar ses seviyesini % 70 doğru yaptıgımda müzigi bastıran çok kötü gürültü var nasıl yok edebiliriz . arada olmadıgıda oluyor ?
  • Beyler 2ZS geldi format attım.Anakartın driver cdsi kaybolmuş.Bende netten yüklemeye çalışıyorum uyuz oldum.Realtek Onboard'u kurmasak bir sorun yaşarmıyız.Eğer sorun olmazsa onboard'u kurmadan direk 2ZS'i kuracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 7 Şubat 2011; 20:38:52 >
  • Arkadaşlar bendede z2300 var uyduların yerine önerebileceğinz uydular varmı? (tiz sesi daha iyi almak için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

Arkadaşlar bendede z2300 var uyduların yerine önerebileceğinz uydular varmı? (tiz sesi daha iyi almak için)

G500 uydusu işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 8 Şubat 2011; 2:12:01 >
  • @Falkenbach54

Hayır,hiçbir sorun yaşamazsınız.
  • Önerdiğiniz gibi tizleri %70'e çektim , acoustic modu seçtim fakat doğallıktan çok uzak geldi ses.%55-60 arasına çektim tizi.Basslarda sanki gücünü kaybediyor gibi.Fakat şimdi şöyle bir sorunum var.Acoustic modu seçiyorum ses gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

Önerdiğiniz gibi tizleri %70'e çektim , acoustic modu seçtim fakat doğallıktan çok uzak geldi ses.%55-60 arasına çektim tizi.Basslarda sanki gücünü kaybediyor gibi.Fakat şimdi şöyle bir sorunum var.Acoustic modu seçiyorum ses gidiyor ?

Zs nin en büyük özelliği seste doğallığı yakalaması zaten senin driverla ilgili problemin var daniel k. modlu driverlarını temiz bir sisteme kurmayı dene
  • Zaten tertemiz sisteme kendi cd'si ile kurdum.Normalde ses çok iyi fakat dediğim gibi yapınca ses çok yapaylaşıyor.Yada bana öyle geliyor uzun zamandır onboard'da flat eq ile kullandığım için.Zaten XP kullanıyorum.Win 7 falan için değil mi o modlu driverlar ?
    Peki acoustic modu seçince sesin gitmesinin nedeni nedir ? Eskiden geliyordu şimdi yok. :) Environment ve Studio efectleri takır takır çalışıyor. :D Advanced EQ seçince ise Effects Amount 0 oluyor ve hiçbir şekilde müdahale edilmiyor.
  • Graphic Equalizer 'dan ayarladım Acoustic'i biraz oynadım kendime göre.Tiz seviyesi %62 yıkılıyor ortalık. :D Z2300 coştu. :D Hiç duymadığım bassları hiç duymadığım sesleri işitir oldum. :D
  • Vileda sopası ile tık tık gelen sesleri duymazsan o seslerden de mahrum kalıcaksın
  • Valla bu aleti Onboard ile kullanan ne yapsın etsin alsın bir ses kartı. :D
  • quote:

Valla bu aleti Onboard ile kullanan ne yapsın etsin alsın bir ses kartı. :D

Bende şu sıralar aciliyetten fiyatı bayağı düştüm ama kimse almıyor yada ben reklamını yapmadığm için satılmıyor

Audigy zs 2 ses kartı sadece 60 tl. Almak istiyenler pm. _Diesel_ arkadaştan satın almıştım 6 ay önce x-fi aldığm için satıyorum. ihtiyaç fazlalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALi

quote:

Valla bu aleti Onboard ile kullanan ne yapsın etsin alsın bir ses kartı. :D

Bende şu sıralar aciliyetten fiyatı bayağı düştüm ama kimse almıyor yada ben reklamını yapmadığm için satılmıyor

Audigy zs 2 ses kartı sadece 60 tl. Almak istiyenler pm. _Diesel_ arkadaştan satın almıştım 6 ay önce x-fi aldığm için satıyorum. ihtiyaç fazlalığı

Notebook için olaydı almıştım çoktan.
  • @Shift41

Ayın 17-20'sinden sonra Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro getirtmeyi düşünüyorum.
    Eğer sorun olmadan elime ulaşırsa şu an kullandığım Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1'i sana yollayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@Shift41

Ayın 17-20'sinden sonra Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro getirtmeyi düşünüyorum.
    Eğer sorun olmadan elime ulaşırsa şu an kullandığım Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1'i sana yollayacağım.

Gerçek mi?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.